Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротовий датчик задимлення Ajax FireProtect Plus 000005637 (white)

Код:634330
Є в наявності
Бездротовий датчик задимлення Ajax FireProtect Plus 000005637 (white) фото
Бездротовий датчик задимлення Ajax FireProtect Plus 000005637 (white) фото
Бездротовий датчик задимлення Ajax FireProtect Plus 000005637 (white) фото
Бездротовий датчик задимлення Ajax FireProtect Plus 000005637 (white) фото
Бездротовий датчик задимлення Ajax FireProtect Plus 000005637 (white) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 30 ₴
3 099
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ajax FireProtect Plus – бездротовий пожежний датчик, який здатний визначати задимлення, високу температуру та наявність чадного газу в повітрі. Його використання допоможе запобігти великій пожежі та отруєнню чадним газом. Якщо датчик підключений до охоронної системи, він зможе передавати сигнал тривоги на хаб, за допомогою якого користувач та охоронна компанія отримають повідомлення про спрацювання датчика.

Особливості:

  • Зв'язок з хабом на відстані до 1300 м
  • Гучність вбудованої сирени – 85 дБ
  • Робочий діапазон від 0° С до +65°С
  • Сумісний з Ajax Hub, ocBridge Plus, uartBridge
  • Можливість автономної роботи
  • Датчик чадного газу

Запобігання пожежі

Датчик допоможе запобігти великій пожежі, своєчасно повідомивши про загоряння в приміщенні. Для визначення горіння Ajax FireProtect Plus забезпечений фотоелектричним та температурним сенсорами. Фотоелектричний сенсор визначає наявність диму в приміщенні, температурний датчик реагує на перевищення температури в приміщенні до показників від +54°С до +65°С.

Визначення чадного газу

Чадний газ смертельно небезпечний, при цьому він не має запаху та не подразнює органи чуття. Його поява в приміщенні можлива як внаслідок пожежі, так і при несправності вентиляції газових водонагрівачів та систем опалення. Ajax FireProtect Plus визначає наявність навіть малих концентрацій чадного газу та генерує тривогу.

Надійне живлення

Датчик живиться від двох батарейок форм-фактору CR2, які вже встановлені в ньому. Заряду встановлених елементів живлення вистачить для чотирьох років роботи датчика. Також в Ajax FireProtect Plus передбачено резервне живлення від встановленої додаткової батарейки CR2032. Про необхідність заміни батарейок він повідомить сигналом.

Автономна робота

Бездротовий датчик задимлення може працювати автономно, без з'єднання з хабом. Для цього Ajax FireProtect Plus отримав вбудовану сирену, яка подає сигнал тривоги з гучністю 85 дБ. Також передбачено світлову сигналізацію, в режимі тривоги логотип на датчику буде світитися червоним.

Простий монтаж та швидке налаштування

Для легкої інсталяції датчик укомплектований монтажним комплектом. Зручне та міцне кріплення SmartBracket забезпечує надійний монтаж пристрою на стелі. Налаштування з'єднання Ajax FireProtect Plus з хабом відбувається в один клік у мобільному додатку.

Захист від саботажу

Пожежний датчик захищений від втручання сторонніх осіб в роботу системи оповіщення. У конструкції Ajax FireProtect Plus передбачено захист від підміни, тампер для фіксації фізичного впливу на датчик та систему інформування про глушіння сигналу.

Контроль ефективності

Для запобігання неефективної роботи датчик автоматично тестує камеру диму. При засміченні пилом Ajax FireProtect Plus автоматично сигналізує про необхідність проведення очищення.

 

При наявності SIM-карти в комплекті, SIM-карта активована одразу при відвантаженні від компанії Life. За умовами мінімального тарифного плану, за збереження номера будь-оператор бере оплату 5 грн/місяць, що може відобразитися на балансі у вигляді від'ємної суми. SIM-карта не є обов'язковою складовою комплекту, її може і не бути. У будь-якому випадку, користувач в праві купити будь-яку іншу SIM-карту або ж поповнити рахунок вже наявної в комплекті.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Ні

Інтерфейс

Радіоканал

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Сумісність

Працює автономно і з Ajax Hub, ocBridge Plus, uartBridge

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Чутливий елемент: фотоелектричний і CO сенсори; Датчик температури: від + 54 °С до + 65 °С; Тип сповіщення: світло-звукове; Гучність сирени: 85 дБ; Двосторонній зв'язок з централлю; Потужність радіосигналу: 20 мВт; Протокол зв'язку: Jeweller (868.0-868.6 Мгц); Захист від злому Тампере; СR2032 (резервна батарея); Живлення: 3 В; Діапазон робочих температур: від 0 °С до + 64 °С; Допустима вологість: до 80%

Живлення

Джерело живлення

Батарейки CR2 х 2

Автономність

До 3 років

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

132 x 132 x 31 мм

Вага

220 г

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Датчик диму з температурним і СО сенсорами FireProtect Plus; Дві батареї; CR2 (встановлені); Додаткова батарея СR2032 (встановлена); Монтажний комплект; Інструкція

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Бездротовий датчик задимлення Ajax FireProtect Plus 000005637 (white)