Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді1

Контролер для руллоних штор Aqara Roller Shade Driver E1 (RSD-M01)

Код:699545
Є в наявності
Контролер для руллоних штор Aqara Roller Shade Driver E1 (RSD-M01) фото
Контролер для руллоних штор Aqara Roller Shade Driver E1 (RSD-M01) фото
Контролер для руллоних штор Aqara Roller Shade Driver E1 (RSD-M01) фото
Контролер для руллоних штор Aqara Roller Shade Driver E1 (RSD-M01) фото
Контролер для руллоних штор Aqara Roller Shade Driver E1 (RSD-M01) фото
ЦеЗнижки
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-13%
Вигода 400 ₴
cashback iconКешбек 25 ₴
2 999
2 599
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Контролер для рулонних штор Aqara Roller Shade Driver E1 (RSD-M01)

Aqara Roller Shade Driver E1 – це додатковий контролер для жалюзі або рулонних штор, який не потребує складної установки та може значно спростити керування ними. Цей інноваційний продукт із серії інтелектуальних пристроїв Aqara Home дозволяє контролювати рівень відкриття штор, налаштовувати графік та управляється як за допомогою вбудованих кнопок, так і через програму. Крім того, контролер використовує Zigbee 3.0 і в поєднанні з іншими продуктами Aqara може брати участь у багатьох процесах автоматизації. При цьому він не вимагає спеціальних кабелів і може працювати від вбудованого акумулятора або підключатися за допомогою USB Type-C шнура, що додається.

* Потрібен хаб Aqara з підтримкою Zigbee 3.0.

 

Протокол Zigbee 3.0

Скористайтеся перевагами найшвидшої та енергоефективної технології розумного будинку. Зв'язок за допомогою сучасного протоколу Zigbee 3.0 забезпечує пристрою кращу стабільність і сумісність (стандартизований протокол), а також розширений функціонал.

 

Універсальна сумісність

Roller Shade Driver E1 сумісний з більшістю популярних екосистем розумного будинку та голосовими помічниками. У тому числі Apple HomeKit, Alexa, Google Home, IFTTT, Аліса і Маруся (Потрібен AQARA Hub).

 

Користувацькі налаштування

Цей розумний контролер дозволяє користувачеві самостійно встановлювати кілька бажаних положень жалюзі або штори та легко перемикатися між ними.

 

Легке встановлення

Достатньо всього 5 хвилин, щоб звільнити вас від необхідності щодня відкривати та закривати штори вручну. Все, що потрібно зробити, це закріпити пристрій на стіні, підібрати потрібний адаптер, вставити шнур від жалюзі і можна починати користуватися. Все дуже просто.

 

2 місяці автономної роботи

Aqara Roller Shade Driver E1 живиться від вбудованої літієвої батареї. З урахуванням використання технології економії енергії, одного її заряду вистачає приблизно на 2 місяці автономної роботи (за умови підняття та закриття штор один раз на добу). Тому вам не потрібно турбуватися про підзарядку пристрою кожні кілька тижнів.

 

USB Type-C для заряджання або постійного живлення

Ви також можете безпосередньо підключити контролер до джерела живлення за допомогою найсучаснішого та універсального порту USB Type-C, щоб повністю забути про необхідність регулярно заряджати девайс.

 

Керування вручну, через програму або за допомогою голосу

Маючи у своєму будинку такий розумний контролер, ви можете взагалі не торкатися своїх штор. Окрім фізичних кнопок безпосередньо на пристрої, ви можете використовувати програму Aqara Home, щоб повністю управляти жалюзі одним натисканням кнопки на смартфоні або віддавши голосову команду віртуальному помічнику. Наприклад, щоб відкрити штори вранці, не встаючи з ліжка. Або просто налаштуйте автоматичні сценарії і повністю забудьте про ручне керування пристроєм: він самостійно працюватиме за заданим вами графіком.

 

4 адаптери для різних видів бісерних шнурів

У комплект поставки Aqara Roller Shade Driver E1 входять також адаптери для намистин різного розміру, завдяки чому цей контролер сумісний з більшістю моделей найпопулярніших жалюзі та рулонних штор. Таким чином, у вас не виникне проблем ні з його встановленням, ні з використанням.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Ні

Інтерфейс

Zigbee

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android, iOS

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Потрібен хаб Aqara за допомогою Zigbee 3.0. Робоча температура: -10 ° C ~ 55 ° C; Вологість під час експлуатації: 0 ~ 95% відносної вологості, без конденсації; Тип акумулятора: літієва батарея (не підлягає заміні); Вхідна потужність: 5V⎓1A; Загальна споживана потужність: 5 Вт; Час роботи від акумулятора: 2 місяці (за умови відкриття рулонної штори 1,8 х 1,8 м один раз на день)

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Аккумулятор

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

42 х 165 х 37 мм

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Контролер керування; Інструкція

Завантаження

Відгуків