Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Зволожувач повітря Deerma Humidifier 2.5L (Red) DEM-F300R

Код:700168
Наявність уточнює менеджер
Зволожувач повітря Deerma Humidifier 2.5L (Red) DEM-F300R фото
Зволожувач повітря Deerma Humidifier 2.5L (Red) DEM-F300R фото
Зволожувач повітря Deerma Humidifier 2.5L (Red) DEM-F300R фото
Зволожувач повітря Deerma Humidifier 2.5L (Red) DEM-F300R фото
Зволожувач повітря Deerma Humidifier 2.5L (Red) DEM-F300R фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-23%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴
1 299
999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Deerma Humidifier 2.5L Red

Подбайте про правильний рівень вологості у приміщенні цілий рік. Стильний зволожувач повітря Deerma F300R червоного кольору створює водяний туман, об'єм якого можна вільно регулювати за допомогою спеціальної ручки. Форсунка з розширеним випускним отвором повертається на 360° – ви вирішуєте, як її розташувати. Наповнення резервуару для води відбувається дуже швидко та легко. Невеликі розміри пристрою дозволяють використовувати його практично скрізь.

Особливості:

  • Оптимальна вологість повітря у вашому приміщенні
  • Зволожувальний туман регульованого об'єму
  • Легконаповнюваний резервуар для води
  • Сопло, що обертається
  • Сучасні рішення для більшої безпеки
  • Продуманий дизайн
 

Подбайте про оптимальну вологість повітря у вашому приміщенні

Недостатньо вологе повітря сушить шкіру та негативно позначається на нашому здоров'ї. Однак у нас не завжди є сприятливі умови для використання великих зволожувачів. Зволожувач повітря Deerma F300R привертає увагу насиченим червоним кольором та сучасним дизайном. Завдяки невеликому розміру ви можете використовувати його будь-де – не лише вдома, а і на роботі! Він не займе надто багато місця на вашому столі та надовго забезпечить оптимальну вологість повітря.

 
 

Зволожувальний туман регульованого об'єму

Завдяки своїй ідеально продуманій конструкції F300R може створювати водяний туман великого об'єму та великої площі покриття. Це дозволяє поступово зволожувати всю кімнату, не викликаючи потрапляння вологи на меблі. Ви хочете налаштувати роботу пристрою відповідно до ваших потреб або умов навколишнього середовища? Можливо! Червона ручка зволожувача дозволяє вільно регулювати об’єм туману, що створюється.

 
 

Легко наповнюйте резервуар для води

Наповнити резервуар водою неймовірно легко та швидко. Вам більше не потрібно підіймати пристрій, переміщувати його чи розбирати. Просто зніміть його кришку! І вам не потрібно турбуватися про те, що ви забризкаєте меблі. Понад те, спеціальний індикатор допомагає уникнути перевищення максимального рівня води. З об'ємом 2,5 л вам не доведеться часто поповнювати бак.

 
 

Обертове сопло – ще більше можливостей

Ви самі вирішуєте, в якому напрямку F300R розпорошуватиме зволожуючий туман. Насадка обертається на 360° – просто поверніть її! Це не лише забезпечує оптимальне середовище у приміщенні, а й запобігає накопиченню вологи на стінах, меблях та електроприладах. Випускний отвір для туману було додатково розширено, щоб забезпечити ще краще зволоження повітря.

 
 

Насолоджуйтесь чудовим ароматом по всій кімнаті

Резервуар для води виготовлений із міцного поліпропіленового пластику, стійкого до корозії та високої температури. Завдяки цьому зволожувач Deerma F300R не лише вражає своєю довговічністю, а і дає вам додаткові можливості! Ви можете без проблем додати у воду свої улюблені ароматичні олії, фрукти або навіть квіти, щоб наповнити кімнату приємним ароматом та трохи розслабитися.

 
 

Сучасні рішення для більшої безпеки

Deerma також дбає про безпеку використання. Пристрій точно визначає рівень води у баку і, коли він стає занадто низьким, автоматично вимикається. Це зводить до мінімуму ризик пошкодження обладнання. Вам більше не потрібно турбуватися, якщо ви забули вимкнути зволожувач – Deerma F300R про все подбає за вас!

 
 

Продуманий дизайн

Пристрій спроектований таким чином, щоб його було зручно використовувати та легко обслуговувати. Гумові протиковзкі накладки дозволяють стійко встановлювати зволожувач на будь-якій поверхні. Очистити резервуар для води не проблема – з діаметром 200 мм це набагато простіше. Ви також можете від'єднати його компоненти, а потім помити їх.

 
 

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Функції
Площа обслуговування
Ємність резервуара для води

2,5 л

Час безперервної роботи

10 г

Витрати води

250 мл/г

Рівень шуму

36 дБ

Додаткова інформація

Оптимальна вологість повітря у вашому приміщенні; Зволожуючий туман регульованого обсягу; Легконаповнюваний резервуар для води; Сопло, що обертається; Сучасні рішення для більшої безпеки; Продуманий дизайн; Час безперервної роботи: залежно від встановленої інтенсивності випаровування

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Дисплей

Ні

Таймер

Ні

Індикатори

Ні

Кількість режимів роботи
Регулювання інтенсивності зволоження

Так

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Автономність

Джерело живлення
Споживана потужність

25 Вт

Фізичні характеристики

Колір

Червоний

Матеріал корпусу

Пластик

Габарити (ВхШхГ)

224 х 200 х 200 мм

Вага

1,34 кг

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

24,5 х 27,7 х 24,5 см

Вага в упаковці

1,5 кг

Комплектація

Зволожувач повітря; Кабель; Інструкція