Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді6

Підлоговий вентилятор SmartMi DC Electric Fan ZLBPLDS02ZM (White)

Код:630450
Архiв
Підлоговий вентилятор SmartMi DC Electric Fan ZLBPLDS02ZM (White) фото
Підлоговий вентилятор SmartMi DC Electric Fan ZLBPLDS02ZM (White) фото
Підлоговий вентилятор SmartMi DC Electric Fan ZLBPLDS02ZM (White) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 20 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Підлоговий вентилятор SmartMi DC Electric Fan

SmartMi DC Electric Fan - це високоякісний сучасний вентилятор, який зробить ваше життя комфортнішим. Він поєднує в собі новітні технічні розробки та продуманість конструкції. Вентилятор змінює інтенсивність обдування кожну хвилину, щоб створити приємний ефект справжнього свіжого вітру, а його інтелектуальні датчики дозволяють контролювати потік повітря автоматично.

 
 

Особливості:

  • Імітація природного потоку вітру
  • Багаторівнева настройка швидкості
  • Таймер та індивідуальні користувацькі налаштування
  • Безшумна робота
  • Дистанційне керування зі смартфона за допомогою додатка
  • Кут повороту вентилятора – до 120°
 
 

Справжній свіжий бриз у вас вдома

Вентилятор оснащений пропелером з сімома лопатями, виготовленими в інноваційному дизайні. Вони легко розсікають повітря і створюють менше шуму, а канальна форма дифузора забезпечує рівномірний прямий потік. Вбудований у пристрій інтелектуальний чіп створює постійно змінюваний ритм роботи вентилятора, відтворюючи природний потік вітру, щоб ви могли відчути справжній освіжаючий бриз прямо у себе вдома.

 
 

Стабільна робота на будь-яких швидкостях

SmartMi DC Electric Fan дає вам ту інтенсивність повітряного потоку, яка найбільш комфортна в даний момент. У той час як звичайні вентилятори на низьких швидкостях можуть бути нестабільні, розумний девайс від Xiaomi впевнено працює в будь-якому режимі. Тому його можна встановлювати навіть на невеликій відстані від користувача, не створюючи дискомфорту від занадто сильного потоку вітру. А 100-ступінчасте регулювання швидкості обертання дозволяє дуже точно налаштувати потужність обдування.

 
 

Дистанційне керування

Все керування вентилятором організовано за допомогою смартфону. Простий додаток дозволяє налаштувати швидкість, регулювати кут обертання, встановити таймер, задати індивідуальні налаштування та багато іншого. У ньому також є функція динамічної зміни швидкості обертання для імітації справжнього вітру. Є у розумного вентилятора і голосове керування, правда, поки тільки на китайській мові.

 
 

Не потривожить вас навіть вночі

Ефективний та дуже тихий безщітковий електродвигун плавно змінює режими і значно збільшує швидкісний діапазон вентилятора. Завдяки йому, а також особливому дизайну лопатей SmartMi DC Electric Fan працює без зайвого шуму. Його загальний рівень звуку становить близько 33 дБ (A), що можна порівняти з шепотом або цоканням настінного годинника. Це означає, що ви спокійно можете використовувати вентилятор вночі, щоб насолоджуватися міцним сном навіть в спекотну літню пору.

 
 

Додаткова допомога кондиціонеру

Спільне використання SmartMi DC Electric Fan в парі з кондиціонером допоможе набагато швидше охолодити приміщення. Вентилятор розжене прохолодне повітря в усіх напрямках набагато ефективніше, ніж сам кондиціонер, знижуючи температуру в приміщенні і одночасно створюючи легкий приємний вітерець. Таким чином ви навіть можете зменшити витрати електроенергії. Тим більше, що вентилятор відрізняється досить низьким споживанням електрики – мінімальний показник становить 1,8 Вт.

 
 

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Конструкція
Потужність

20 Вт

Додаткова інформація

Номінальна частота: 50Гц; Довжина кабелю: 1,6 м; Потужність: 1,8-20Вт; Поворотна функція: 30/60/90/120 градусів; Інтелектуальний контроль голосових команд

Експлуатація

Управління
Дисплей
Функції
Рівень шуму

33 дБ

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал лопастей

Пластик

Габарити (ВхШхГ)

90 х 34 х 33 см

Вага

3 кг

Комплектація

Підлоговий вентилятор MiJia DC Electric Fan; Зарядний пристрій; Інструкція користувача

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Підлоговий вентилятор SmartMi DC Electric Fan ZLBPLDS02ZM (White)