Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Вентилятор SmartMi Standing Fan 2

Код:666571
Архiв
Вентилятор SmartMi Standing Fan 2 фото
Вентилятор SmartMi Standing Fan 2 фото
Вентилятор SmartMi Standing Fan 2 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-70%
Вигода 1 600 ₴
cashback iconКешбек 6 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Технології для комфорту

SmartMi Standing Fan 2 – розумний підлоговий вентилятор від Xiaomi, який допоможе створити комфортну прохолодну атмосферу у вашому домі. Пристрій привертає увагу широкими можливостями регулювання та зручним керуванням у мобільному додатку. При цьому 7 лопатей удосконаленої конструкції й точні інтелектуальні алгоритми відтворюють природний потік вітру, найбільш комфортний для людини.

 

Особливості:

  • 7 лопатей та імітація справжнього вітру
  • Регулювання швидкості обертання від 1 до 100%
  • Функція автоповороту на 30°, 60°, 90° та 120°
  • Керування у мобільному додатку Mi Home
  • Висота конструкції – 96 сантиметрів
 

Точне налаштування

У той час, як більшість побутових вентиляторів можуть запропонувати лише кілька швидкостей на вибір, ця модель відкриває справді безмежні можливості для налаштування. Так, швидкість обертання лопатей регулюється у межах від 1 до 100% з точністю до 1%. А функція автоповороту доступна під чотирма кутами: 30°, 60°, 90° та 120°.

 
 

Керування у додатку

Кліматичний пристрій є повноцінною частиною системи розумного будинку. З допомогою фірмового мобільного додатка Mi Home ви можете віддалено вмикати/вимикати його, налаштовувати режим роботи, активувати дитячий замок та навіть запрограмувати роботу за таймером. Останній зручний, якщо ви лягаєте спати і хочете, щоб вентилятор вимкнувся у певну годину.

 

Нікого не потривожить

Під час роботи вентилятора на середніх швидкостях рівень шуму становить близько 33 дБ, що можна порівняти з легким шепотінням або цоканням настінного годинника. Тому SmartMi Standing Fan 2 не створюватиме звуковий дискомфорт і його можна вільно встановлювати у спальні або робочому кабінеті.

 
 

Надійний та економічний

За обертання лопатей відповідає якісний безщітковий електродвигун постійного струму. Його конструкція практично не піддається зносу, що гарантує тривалу і безпроблемну роботу всього пристрою. Крім того, на максимальних обертах енергоспоживання двигуна не перевищує 20 Вт, що трохи більше ніж світлодіодна лампочка.

 

Легкість дизайну

Як і всі пристрої екосистеми Xiaomi, вентилятор порадує продуманим та лаконічним дизайном. Кліматичний прилад виконаний у білому корпусі з мінімумом деталей і встановлений на витонченій алюмінієвій стійці, а тому матиме гарний вигляд, де б його не встановили. До того ж, щоб максимально прибрати мережевий кабель з поля зору, він під’єднується до підставки внизу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Конструкція
Потужність

20 Вт

Кількість швидкостей

100

Діаметр

34 см

Додаткова інформація

Номінальна частота: 50 Гц; Довжина кабелю: 1,6 м; Номінальна потужність: 1,8 Вт; Поворотна функція: 30/60/90/120 градусів; Інтелектуальний контроль голосових команд

Експлуатація

Управління
Дисплей
Функції
Можливість регулювання

Регулювання висоти

Регулювання кута нахилу

Рівень шуму

28,6 дБ

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал лопастей

Пластик

Габарити (ВхШхГ)

90 х 34 х 33 см

Вага

3,5 кг

Комплектація

Вентилятор; Інструкція

Найпопулярніші запити в категорії Вентилятор SmartMi Standing Fan 2