Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX625 Black

Код:688467
Немає в наявності
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX625 Black фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX625 Black фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX625 Black фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX625 Black фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX625 Black фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX625 Black фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX625 Black фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX625 Black фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX625 Black фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX625 Black фото
cashback iconКешбек 199 ₴
19 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Відеокамера SONY HDR-CX625 Black відрізняється стійкістю зйомки, плавним автофокусуванням (АФ) та стабілізацією зображення для створення чудових відео.

 

Інтелектуальний автоматичний 5-осьовий стабілізатор Balanced Optical SteadyShot™

Додаткова стабілізація зображення компенсує тремтіння камери для стабілізації відео у всьому діапазоні фокусних відстаней: від ширококутної зйомки до зйомки із сильним наближенням. Інтелектуальний автоматичний 5-осьовий стабілізатор зображення компенсує вібрацію по п'яти напрямках навіть під час відеозйомки на бігу та забезпечує високу якість відеозйомки.

 

Висока швидкість та точність реакції автофокусу для зйомки найважливіших моментів

Швидке інтелектуальне автофокусування забезпечує швидкісний контрастний автофокус, мінімізуючи рух об'єктива, прогнозуючи діапазон автофокусування та прискорюючи роботу приводу об'єктива. Це дозволяє досягти високої швидкості відгуку і відобразити найбільш швидкоплинні моменти.

 

Ширококутний об'єктив до 26,8 мм

Якщо ви знімаєте відео або займаєтеся фотозйомкою, найкращий у своєму класі ширококутний об'єктив дає більше можливостей для зйомки пейзажів і сцен усередині приміщення, коли у вас недостатньо місця, щоб відступити назад. Навіть без ширококутної насадки на об'єктив деякі відеокамери знімають на фокусній відстані 26,8 мм (при співвідношенні сторін зображення 16:9) у режимі відео.

 

Інтервальна зйомка

Ви можете вести серійну зйомку протягом тривалого часу із заданим постійним інтервалом між кадрами, потім відредагувати всю послідовність зображень та насолоджуватися відтворенням серії фотографій у вигляді інтервального відеоролика.

 

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker – універсальний інструмент для редагування відео, який пропонує низку функцій, що дозволяють заощаджувати час. Позначте ключові моменти під час запису, і камера автоматично синхронізує переходи до вибраного звукового супроводу.

 

Одночасний відеозапис у двох форматах

Паралельний запис відео у двох форматах – у форматі XAVC S або AVCHD для максимальної якості та у форматі MP4. Таким чином, у вас завжди буде файл невеликого розміру, готовий для миттєвого обміну та файл професійної якості для подальшого редагування.

 

Віддалене керування та обмін контентом в один дотик

Віддалене керування в один дотик дозволяє використовувати смартфон або планшет як видошукач або пульт дистанційного керування для цифрової камери. А обмін контентом в один дотик дозволяє передавати фотографії та відео з камери. В обох випадках, встановлюючи програму PlayMemories Mobile на смартфон або планшет з підтримкою NFC, ви зможете забути про проблеми складного налаштування та встановлювати підключення, просто приклавши пристрій до камери. Тепер у вас з'явилася можливість керувати камерою за допомогою смартфона і контролювати процес зйомки у недоступних раніше ситуаціях, а також робити групові портрети та передавати контент на смартфон, щоб потім викласти вдалі фото чи відео у соціальну мережу. Немає NFC? Нічого страшного. З’єднання також можна встановити вручну.

 

Пряма трансляція відеопотоку через USTREAM®

Від камерних концертів до спортивних заходів є події, які краще спостерігати в режимі реального часу. Здійснюйте пряму трансляцію з першокласною якістю звуку та зображення.

 

Виняткова якість зображення

XAVC S13 з високою швидкістю потоку даних призначений для майстрів відеозйомки, які готові перейти на новий рівень майстерності. Формат XAVC S заснований на форматі XAVC, який використовується професійними операторами в кіно та на телебаченні з метою зручного редагування та вибору розміру файлів із застосуванням інтелектуального стиснення даних.

 

Налаштування значень діафрагми та витримки

Ця відеокамера дозволяє вам вручну вибирати значення діафрагми та витримки й ідеально підходить для зйомки в умовах контрового світла та недостатнього освітлення, а також в інших складних умовах зйомки.

 

Мікрофон із підтримкою запису 5.1-канального об'ємного звуку

Чистий і чіткий запис звуку для точної передачі атмосфери сцени та можливість відтворення об'ємного звуку за допомогою системи домашнього кінотеатру. Індикатори рівня на РК-панелі забезпечують безпосередній контроль за рівнем кожного каналу.

 

My Voice Canceling

Придушення рівня гучності фонових звуків, наприклад, голосу під час спілкування з моделлю під час зйомки та інших сторонніх шумів.

 

30-кратний оптичний зум

Ця відеокамера оснащена ширококутним об'єктивом, який ідеально підходить для зйомки грандіозних пейзажів, а також має 30-кратний оптичний зум і 60-кратний цифровий зум Clear Image для можливості універсального налаштування параметрів зйомки.

 

Автофокусування з функцією фіксації (AF)

Удосконалене стеження за об'єктами, що рухаються, завдяки налаштуванню постійної оптимальної точки автофокусування і налаштуванню розміру кадру відповідно до характеристик об'єкта. Просто торкніться об'єкта на РК-екрані, щоб стежити за об'єктами зйомки, що швидко рухаються.

 

Smile Shutter

Кращі посмішки швидкоплинні, а за допомогою цієї функції ви ніколи не пропустите такого важливого моменту. Автоматична зйомка під час розпізнавання посмішки, навіть під час запису відео.

 

Подвійний режим запису

Подвійний режим запису дозволяє знімати відео у форматі HD та фотографії високої роздільної здатності одночасно, щоб записати кращі сцени на фото та відео.

 

Інтелектуальний автоматичний режим

Ця функція автоматично визначає тип сюжету зйомки та оптимізує налаштування з трьох груп (обличчя, сюжет, тремтіння камери). Це допомагає досягти максимального результату для 180 типів сюжету, у тому числі при зйомці вночі або в контровому світлі. Вибрані параметри відображаються у вигляді піктограм на РК-моніторі для зручності використання.

 

Ефект зображення

Дайте свободу своїй уяві. Ефекти зображення розширюють можливості фото- та відеозйомки, що дозволяє додавати до семи художніх ефектів (часткові кольорові фільтри, ретро, м'які світлі тони, висококонтрастний монохром, іграшкова камера, яскраві кольори, постеризація) без складного монтажу на комп'ютері.

 

Motion Shot Video

Режим MotionShot Video дозволяє відтворити серію накладених зображень, простежити динаміку руху об'єкта зйомки у кожній фазі та уважно проаналізувати все в деталях на РК-екрані. Під час відтворення можна регулювати інтервал або призупинити відтворення, щоб вийняти кадр і поділитися фотографією.

 

Управління кількома камерами

Чим більше кадрів, тим ширші можливості редагування. Можна легко вести зйомку з різних кутів, незалежно від того, використовуєте ви камери, підключені безпосередньо до Handycam®, або за допомогою бездротового з'єднання. Керування кількома камерами дозволяє легко синхронізувати параметри зйомки на всіх сумісних пристроях, підключених до Wi-Fi.

 

CMOS Exmor R™ типа 1.0

Ця ультрасучасна матриця підвищує чіткість зображення, знижує шум в умовах низького освітлення і забезпечує м'яке розмиття фону.

 

Процесор обробки зображення BIONZ X™

Удосконалений процесор зображень BIONZ X допомагає досягти реалістичності та точної передачі зображення, а також забезпечує можливість швидкої обробки.

 

Об'єктив Sony G™

Завдяки винятковим оптичним характеристикам об'єктив Sony G Lens ідеально доповнює можливості матриці Exmor R CMOS та процесора BIONZ X. Це дуже важливо для зйомки зображень із високим рівнем деталізації, що дозволяє максимально точно передати переживання.

 

Фотозйомка з роздільною здатністю 9,2 мегапікселя

Іноді вам не потрібно – чи не хочеться – знімати відео. Переключіть свою відеокамеру в режим фотографії і робіть чудові високоякісні знімки з роздільною здатністю 9,2 мегапікселя так само легко, як і зі звичайним фотоапаратом.

 

Автоматичне зменшення рівня шуму від вітру

Ця функція пригнічує шум вітру завдяки вдосконаленій технології алгоритму аналізу звуку та усуває основну причину поганої якості звукозапису поза приміщенням.

 

Налаштування чутливості мікрофона

Для запису відео можна провести точне налаштування чутливості мікрофона для оптимізації якості звукозапису – від тихих пташиних співів до гучного живого виступу. Навіть якщо рівень гучності джерела звуку різко зростає, автоматичне регулювання запобігає зниженню якості запису.

 

Прогресивний режим запису

Новий рівень чіткості відеозапису порівняно із записом у режимі черезрядкової розгортки — тепер можна записувати відеосюжети у форматі Full HD 60p/50p (NTSC/PAL) у режимі прогресивної розгортки. Зображення виходить таким же плавним, як відео з частотою кадрів 60p/50p (NTSC/PAL), при цьому кожен кадр записується у вигляді одного повноцінного знімка. Тому витягнутий із відео, записаного в режимі прогресивної розгортки, кадр буде відрізнятися високою різкістю.

 

Пряме копіювання з Handycam®

Ви можете легко робити резервну копію та зберігати дані зображення на зовнішній жорсткий диск. Просто підключіть накопичувач до Handycam® із записаними даними за допомогою USB-кабелю через USB-порт жорсткого диска.

Характеристики

Основні характеристики

Тип відеокамери
Тип матриці

Exmor R CMOS; Розмір матриці: 1/5.8"

Роздільна здатність
Відео формат запису

AVCHD, MP4, XAVC S

Частота кадрів

Об'єктив

Тип об'єктива
Зум (цифровий/оптичний)

350x/30x

Стабілізація зображення

Оптична стабілізація

Фокусна відстань

26,8–804 мм

Режим фокусування
Діафрагма

f1.8 - f4

Загальні характеристики

Формат звуку

Dolby Digital (2 канали)

Порти і роз'єми

Micro USB

mini-HDMI

AV-вихід

Audio-jack 3.5 mm

SDXC

SDHC

SD

Дисплей
Режим нічної зйомки
Додаткова інформація

Ефективних мегапікселів (відео): 2.29; Сенсорний дисплей; Бездротове підключення: Wi-Fi, NFC

Габарити і комплектація

Розміри (ВхШхГ)

57,5 x 66,0 x 121,0 мм

Вага

305 г

Завантаження