Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків53
Питання-відповіді1

Відеореєстратор Gazer F725

Код:664302
Є в наявності
Відеореєстратор Gazer F725 фото
Відеореєстратор Gazer F725 фото
Відеореєстратор Gazer F725 фото
Відеореєстратор Gazer F725 фото
Відеореєстратор Gazer F725 фото
Відеореєстратор Gazer F725 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 34 ₴
3 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Інноваційний Full HD відеореєстратор з OBD II підключенням і функцією діагностики автомобіля, GPS та Wi-Fi з унікальним додатком Gazer Dashcam IoV (Internet of Vehicles). Тепер ви зможете стежити за станом вашого автомобіля, налаштовувати роботу режиму охоронного відеоспостереження, аналізувати кожну поїздку з прив'язкою до карти, витрати палива, майстерності вашого водіння, зберігати відео та миттєво ділитися роликами в соціальних мережах, зберігати записи в хмарному сховищі та використовувати Ваш смартфон як Head-UP Display (HUD) з проекцією на лобове скло.

 

Ключові переваги:

  • Підключення живлення та діагностика автомобіля за допомогою OBD II роз'єму
  • GPS з фіксацією маршрутів і відображенням їх на карті
  • ADAS другого покоління, включаючи FCWS і LDWS
  • Можливість збереження записів в соціальній мережі Gazer і даних про поїздку в хмарне сховище
  • Wi-Fi з додатком «Gazer Dashcam IoV» для Android та iPhone
  • Режим Head-UP Display з проекцією на лобове скло
  • Full HD реєстратор з WDR
  • Охоронний запис на парковці та G-сенсор
  • Підтримка карт пам'яті до 128 Gb
 

Відеореєстратор покоління «Інтернет машин» (IoV)

Gazer F725 – це мініатюрний відеореєстратор від компанії Gazer, що має унікальну інтеграцію з CAN шиною автомобіля. Розміри відеореєстратора складають всього 78x32x38mm, що робить його абсолютно непомітним в салоні. Фіксація реєстратора на лобове скло здійснюється за допомогою 3М кріплення, а сам реєстратор можна легко зняти. Саме кріплення має кут повороту на 360 градусів, що дозволить миттєво змінити напрямок зйомки у разі потреби. На корпусі реєстратора розміщені комутаційні роз'єми для підключення живлення, а також кнопка включення\виключення живлення пристрою.

 

OBD II модуль підключення з GPS антеною

Реєстратор підтримує підключення опціонального OBD II модуля з GPS антеною ACG-OBD, який фіксує по кожному окремому маршруту руху автомобіля: координати місця розташування і пройдену відстань, поточну та середню швидкість, загальну витрату палива й витрачену кількість палива за поїздку, час у дорозі, обороти двигуна, оцінює рівень майстерності водія, виставляючи оцінку в балах. У мобільному додатку «Gazer Dashcam IoV» ви зможете переглянути маршрут руху автомобіля на карті Google, який прив'язаний до збережених відеозаписів.

Маючи доступ до всіх даних автомобіля через діагностичний роз'єм OBD II, водій зможе отримати інформацію про будь-які несправності та помилки системи авто максимально своєчасно і буде впевненим в повній справності свого автомобіля. А якщо несправність все-таки виникла – ви дізнаєтеся про це негайно, та зможете звернутися в сервіс для усунення несправностей, надавши дані попередньої діагностики з відеореєстратора Gazer F725. Функція діагностики запускається з програми Gazer Dashcam IoV, та дозволяє перевірити більшість основних параметрів, починаючи з напруги бортової мережі та температури охолоджуючої рідини і закінчуючи тиском у паливній рейці та статусі «лямбда» датчиків, положення дросельної заслонки, температуру й тиск повітря на впуску, навантаження двигуна тощо.

 

ADAS другого покоління

Функція ADAS дозволяє попереджати водія звуковим сигналом про небезпеку зіткнення з авто по-переду – FCWS і про перетин смуги руху – LDWS, а її друге покоління в реєстраторах Gazer з інтелектуальними настройками зробило даний асистент дійсно ефективним для підвищення безпеку руху. Якщо ваш автомобіль почав різко зближуватися з авто, що рухаєтьс по-переду, і ви не знижуєте швидкість – відеореєстратор подасть застережний звуковий сигнал. Ця функція мінімізує ризик зіткнення в тому випадку, якщо водій на мить відволікся від дорожньої ситуації. При перетині смуги дорожнього руху, а точніше знаходження на смузі більше трьох секунд F725 попереджає водія звуковим сигналом про небезпеку ситуації. У мобільному додатку Gazer Dashcam IoV є можливість налаштувати рівень чутливості функції та швидкість при якій асистенти починають працювати.

 

Збереження відео в соціальну мережу Gazer і даних про поїздку в хмару

Власник відеореєстратора Gazer F725 може зберегти будь-яке відео в соціальну мережу Gazer. Більше не доведеться турбуватися про місце для зберігання важливих фрагментів відео відеореєстратора - соцмережа Gazer абсолютно безкоштовно і надійно зберігає записане відео, розміщуючи його в стрічці для всіх власників відеореєстраторів Gazer і користувачів додатка Gazer Dashcam IoV. Обмежень в кількості і обсязі відео в соцмережі немає. Перед завантаженням, власник реєстратора може відредагувати відео, накласти музику, фільтри або ввести текст.

Дані про поїздку (швидкість, обороти двигуна, час у дорозі, маршрут пересування) зберігаються в хмарне сховище.

 

Реєстратор з Wi-Fi та додаток Gazer Dashcam IoV

З реєстратором Gazer F725 не потрібно кожен раз виймати карту пам'яті, щоб скопіювати потрібний файл. Завдяки наявності вбудованого Wi-Fi модуля ви легко зможете підключити реєстратор до свого смартфону та працювати з відеозаписами просто на телефоні.

Встановивши фірмовий додаток Gazer Dashcam IoV та підключивши смартфон до F725 у Вас з'являється повний доступ до всіх налаштувань відеореєстратора, а також до відео, інформації про поїздку та стан автомобіля після діагностики пристроєм. Завдяки Gazer Dashcam IoV ви зможете зберігати відеозаписи в Ваш смартфон, а також відстежувати дані про всі поїздки, які закріплені за відзнятим відео. Детальне налаштування режиму парковки (під час удару або Time-Lapse з налаштуванням fps), пароль відеореєстратора, включення\виключення мікрофону, поворот зображення головної камери, дзеркальне відображення другої камери, гучність сповіщень, одиниці вимірювання швидкості-відстані-літражу, роздільна здатність відео тощо. Можливість оперативно ділитися відео в популярних соціальних мережах і месенджерах так само буде доступна завдяки використанню фірмового додатка Gazer Dashcam IoV.

 

Режим Head-UP Display з проекцією на лобове скло

Використання смартфона як проектора на лобове скло можливе з режимом HUD в мобільному додатку «Gazer Dashcam IoV». При розміщенні вашого смартфона на торпедо авто ви можете отримувати всю інформацію про швидкість, час в дорозі, оберти двигуна, середню швидкість, пройдену відстань, температуру двигуна та витрату палива.

Ця функція здійснюється шляхом відзеркалення зображення смартфона на лобовому склі. Ця функція працює при підключенні реєстратора через опціональний модуль ACG-OBD.

 

Бездоганна якість зйомки а технологія WDR

Gazer F725 забезпечує бездоганну якість зйомки завдяки потужним характеристикам апаратної та програмної частин пристрою. Модель проводить запис у реальній роздільній здатності Full HD (1920x1080) з широким кутом огляду 140° для повноцінного охоплення проїзної частини в кадрі. Застосування висококласної скляної оптики з шестишаровою просвітленою лінзою об'єктива та великою апертурою F1.8 дозволило досягти максимальної чіткості й деталізації зображення навіть в умовах слабкої освітленості. Такі характеристики забезпечують вражаючу якість запису в будь-який час доби.

В Gazer F725 реалізована технологія автоматичного вирівнювання експозиції WDR (широкий динамічний діапазон). Ця технологія незамінна в охоронних системах відеоспостереження, критичних до наявності важливих деталей на зображенні. Сьогодні ж функція WDR – одна з найбільш затребуваних в автомобільних відеореєстраторах. При різких перепадах освітлення (при виїзді з тунелю, русі авто проти світла й ін.) Дана технологія дозволить уникнути «сліпих» ділянок на відео. Об'єкти, які під час зйомки були занадто засвічені або навпаки – потрапили в тінь, завдяки технології WDR на відеозаписах залишаться чіткими та інформативними.

 

Охоронний запис на парковці та G-сенсор

Щоб в найважливіший момент відео було збережено, в Gazer F725 реалізований G-сенсор. Датчик зафіксує різкі повороти, гальмування або удари та автоматично захистить відеофайл тривалістю 15 сек. (10сек. до спрацьовування G-сенсора +5 сек. після) від перезапису та збереже його в окрему папку на карті пам'яті. Режим охоронного запису на парковці доступний при використанні опціонального ACG-OBD модуля. Реєстратор переходить в даний режим при виключенні двигуна. Далі девайс починає здійснювати зйомку із зменшеною частотою кадрів в режимі Time-Lapse, що забезпечує ефективний моніторинг обстановки навколо авто під час паркування та економією місця на карті пам'яті. Якщо в такому режимі спрацює G-сенсор, реєстратор перейде до стандартного запису 30 fps та зніме відеоролик тривалістю 3 хвилини, потім знову повертається в режим Time-Lapse. Як тільки ви запустите двигун, реєстратор автоматично повернеться до звичайного режиму роботи. Даний порядок роботи налаштовується в додатку «Gazer Dashcam IoV». Також у додатку відбувається налаштування контролю рівня заряду акумуляторної батареї автомобіля, при досягненні конкретного значення – реєстратор завершить свою роботу і не буде споживати струм для успішного запуску авто.

 

Робота в необслуговуємому режимі та підтримка карт 128Gb

Мініатюрний реєстратор Gazer F725 працює в необслуговуємому режимі. Водієві не потрібно щоразу запускати його в режим запису або вимикати: робота пристрою повністю автоматизована і ведеться синхронно з включенням/виключенням двигуна. Завдяки функції циклічного запису, зйомка відбувається безперервно, незалежно від заповнення карти пам'яті. Наявність акумуляторної батареї 400mAh дозволяє відеореєстратору коректно зберегти останні відзняті файли та завершити роботу пристроя.

Для забезпечення максимально тривалого архіву записів, відеореєстратор Gazer F725 підтримує карти пам'яті microSDXC об'ємом до 128Gb, що безумовно є топовим показником серед усіх відеореєстраторів.

 

Переваги комплектації

Як і всі реєстратори Gazer, модель Gazer F725 відрізняється багатою комплектацією. Набір поставки включає не лише все необхідне для підключення та подальшої експлуатації, але і порадує власника додатковими бонусами.

 

Стандартна комплектація крім самого відеореєстратора містить:

  • кріплення на 3М скотчі з можливістю повороту на 360
  • автомобільний зарядний пристрій 12-24В з додатковим USB роз'ємом для зарядки портативної електроніки;
  • USB кабель живлення
  • детальна інструкція з підключення та експлуатації
  • гарантійний талон

Характеристики

Загальні характеристики

Конструкція
Кількість камер
Поворотна камера

Ні

Тип кріплення на скло

Скотч

Камера і запис відео

Діафрагма

F1.8

Кут огляду
Максимальна роздільна здатність відеозйомки
Формат відео файла

MP4 (H.264)

Режим запису

Циклічна

Вбудований мікрофон

Так

Зручність використання

Активація запису

Автоматична

Ручна

Функції
Накладення інформації в відео

Час

Дата

Держ. номера

Процесор і пам'ять

Підтримка карт пам'яті

Iнтерфейси

Wi-Fi

Так

USB-порт

Mini-USB

Живлення

Робота від бортової мережі

Так

Вбудований акумулятор

Так

Ємність аккумулятора

400 мАг

Габарити і комплектація

Габарити

78 х 32 х 38 мм

Вага

42 г

Колір

Чорний

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Відеореєстратор Gazer F725