Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Водонагрівач OCEAN PRO 2.5 кВт DT 100

Код:697052
Архiв
Водонагрівач OCEAN PRO 2.5 кВт DT 100 фото
Водонагрівач OCEAN PRO 2.5 кВт DT 100 фото
Водонагрівач OCEAN PRO 2.5 кВт DT 100 фото
Водонагрівач OCEAN PRO 2.5 кВт DT 100 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 89 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Водонагрівач OCEAN PRO - ідеальне рішення автономно організувати подавання гарячої води!

Водонагрівачі «OCEAN» використовуються як для домашнього (квартира, заміський будинок, дача), так і для громадського користування (бари, ресторани, сауни, офіс та ін.). Основною перевагою накопичувального електрообігрівача є його здатність забезпечити гарячою водою відразу кілька точок водозабору.

  • Невелика споживана потужність (2,5 кВт) і можливість підключати бойлер в 1-фазну електромережу, що особливо важливо для міських квартир, які мають обмеження у споживанні (за потужністю) електроенергії.
  • Економічний у витратах на електроенергію: при нагріванні води до заданої температури, термостат відключає водонагрівач від мережі.
  • Вкрай низькі теплові втрати через корпус бойлера, дозволяють цілодобово зберігати воду гарячою. Це досягається ефективною теплоізоляцією пінополіуретаном з щільністю 36 кг/см3.
  • Товщина стінки корпусу бака (s = 2,0 мм). Відзначимо, що у 90% інших виробників товщина стінок бака складає s = 1,2 ÷ 1,5 мм. Товщина стінок стає основним фактором, що впливає на термін служби бойлера, визначає його довговічність.
  • Внутрішній бак має особливо міцне та стабільне склофарфоровое покриття, що наноситься на метал при 850°С.
  • Нагрівання води здійснюється за допомогою двох «СУХИХ» ТЕНів з нержавіючої сталі AISI 316, які поміщені у спеціальну захисну емальовану колбу і не контактують з водою. Завдяки захисній колбі ТЕНи не схильні до нальоту, не вимагають чищення і служать в середньому набагато довше, а також немає потреби зливати воду з бака при заміні ТЕНа.
  • На одному фланці встановлено 2 автономні ТЕНи. Потужність нагрівального елементу 2,5 (1,25 + 1,25) кВт. Обидва ТЕНи можуть працювати як по черзі, так і одночасно. Одиночний режим дозволяє домогтися економного, але більш тривалого нагрівання води, в той час як два працюючі ТЕНи швидше нагрівають воду.
  • Термостат із захистом від перегріву відімкне живлення бойлера в разі перевищення температурного режиму.
  • Всі моделі оснащені регулятором потужності, що дозволяє вибрати один з трьох режимів нагріву, а також режим економічного нагріву. Двополюсний вимикач для вибору режиму роботи ТЕНів: положення «0» - ТЕНи вимкнені, положення «1» - працює перший ТЕН (1,25 кВт), положення «2» - працює другий ТЕН (1,25 кВт), положення «2 +1» - працюють обидва ТЕНи.
  • На передній панелі корпусу бойлера є світлова індикація роботи кожного ТЕНа водонагрівача.
  • Посилений магнієвий анод для захисту водонагрівача від електрохімічної корозії та запобігання утворенню накипу на стінках водонагрівача і поверхнях ТЕНа.
  • Зовні корпус бойлера виготовлений зі сталі, покритої спеціальною термоемаллю, захищеною від розтріскування.
  • Для комфортного встановлення бойлер укомплектований кронштейном для кріплення на стіну, анкером кріпильним, клапаном запобіжним, шнуром живлення з вилкою 1,5 м.

Довговічність експлуатації водонагрівачів «OCEAN» визначається надійністю сплаву, з якого виконана сама ємність, надійністю використовуваних комплектуючих, товщиною і теплопровідністю застосованої ізоляції.

Вибудувана за багато років система контролю якості та керування виробництвом гарантує бездоганну роботу виробів ТМ «OCEAN» протягом усього терміну експлуатації!

Характеристики

Основні характеристики

Тип водонагрівача
Форма баку
Об'єм баку
Тип ТЕНу
Кількість ТЕНів

2

Потужність

1250 Вт + 1250 Вт

Максимальна температура нагріву

Експлуатація

Спосіб установки
Дисплей

Без дисплея

Тип управління
Підведення труб
Захист

Захист від корозії

Захист від перегріву

Запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску)

Додаткова інформація

Матеріал ТЕНа - сталь нержавіюча AISI 316; Тип нагрівального елементу (ТЕНа) - прихований (сухий); Регулятор температури - Відкритий (на корпусі); Матеріал внутрішнього бака - сталь холоднокатана вуглецева з особливо міцним біостеклофарфоровим покриттям

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Матеріал баку
Матеріал внутрішнього покриття

Склокераміка

Габарити (ВхШхГ)

109,5 х 40 x 38,2 см

Висота

109,5 см

Ширина

40 см

Глибина

38,2 см

Вага

30,3 кг

Вага в упаковці

27,2 кг

Комплектація

Водонагрівач; Кронштейн для кріплення на стіну; Анкер кріпильний; Шланг дренажний; Клапан запобіжний; Шнур живлення з вилкою 1,5 м

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Водонагрівач OCEAN PRO 2.5 кВт DT 100