Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Водонагрівач Bosch Tronic 1000 4T (7736504716)

Код:690534
Архiв
Водонагрівач Bosch Tronic 1000 4T (7736504716) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 85 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електричний проточний водонагрівач Bosch Tronic 1000 – це просте рішення для швидкого нагріву води. Він показує високу ефективність за рахунок великої площі мідного спірального теплообмінника всередині, і при цьому займає мінімум місця та економно витрачає енергію. Такий водонагрівач можна встановлювати прямо у ванній кімнаті, а також під або над мийкою на кухні, оскільки він відрізняється не тільки компактними габаритами, але й високим рівнем електробезпеки та захистом від бризок. З проточним водонагрівачем Bosch у вас завжди буде гаряча вода, коли вам це необхідно.

 

Особливості:

  • Призначений для однієї точки з невеликою витратою води: мийка для рук або кухня
  • Особливо надійний завдяки теплообміннику з міді і підходить для води будь-якої жорсткості
  • Витрачає енергію тільки під час використання
  • Монтаж над мийкою (індекс В) або під мийкою (індекс Т)
  • Висока надійність і безпека
  • Захист від води класу IP24D
  • Енергоефективність класу А
 

Постійна ефективність

Принцип роботи проточного водонагрівача Bosch Tronic дуже простий: вода під тиском з водопровідної системи проходить через нагрівальну трубку, закручену в спіраль і швидко нагрівається до встановленої температури. Тому, незважаючи на те, що проточні водонагрівачі не мають ємності для гарячої води, їх продуктивність практично порівнянна з накопичувальними. А можливість подачі гарячої води в необмеженому обсязі робить їх в деяких аспектах навіть практичнішими. Миття посуду, прання, умивання вранці – не має значення, для чого використовується гаряча вода: досить просто відкрити кран, і вона з'явиться.

 

Ультракомпактний

Одна з головних переваг проточного водонагрівача – невеликі габарити. За своїми розмірами він порівнянний зі звичайним тостером, тому прилад можна запросто встановити в маленьких приміщеннях або важкодоступних місцях: над або під мийкою в кухні, а також у ванній.

 

Суцільна економія

Проточні водонагрівачі серії Tronic 1000 мають мідний спіральний теплообмінник великої площі, що дозволяє їм максимально швидко нагріти воду. При цьому система електронного регулювання економить воду та електроенергію (до 30%). Крім того, на відміну від бойлерів, у цих водонагрівачів немає тепловтрат в стані простою, що також сприяє економії ресурсів.

 

Незмінно висока якість Bosch

Tronic 1000 відрізняються підвищеною надійністю завдяки теплообміннику з міді і використанню сухого ТЕНа, в якому вода не контактує з нагрівальним елементом. Таким чином значно збільшується термін служби приладу, а сам він підходить для води будь-якої жорсткості. Крім того, водонагрівач оснащений відповідними до європейських стандартів пристроями для захисту від перегріву, а безпека цього обладнання підтверджена незалежним інститутом випробувань VDE.

 

Захист від вологи

Корпус водонагрівача захищений від вологи за стандартом IP24D, тому його можна встановлювати і використовувати у вологих приміщеннях, а також на відкритих просторах під навісами або інший захистом.

 

Простота встановлення

Монтаж приладу також не викличе ніяких складнощів. Завдяки унікальній технології CLICKFIX plus® проточні водонагрівачі Bosch можна встановити за три кроки, що дуже економить час.

Характеристики

Основні характеристики

Тип водонагрівача
Форма баку
Тип ТЕНу
Кількість ТЕНів

1

Потужність

3500 Вт

Клас енергоспоживання

A

Експлуатація

Спосіб установки
Дисплей

Без дисплея

Тип управління
Підведення труб
Додаткова інформація

Продуктивність: 1.8 л/м; Призначений для однієї точки з невеликою витратою води: миття для рук або кухня; Особливо надійний завдяки теплообміннику з міді та підходить для води будь-якої жорсткості; Витрачає енергію лише під час використання; Висока надійність та безпека; Захист від води класу IP24D

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Габарити (ВхШхГ)

25 х 14,4 х 10 см

Висота

25 см

Ширина

14,4 см

Глибина

10 см

Вага

1,4 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Водонагрівач Bosch Tronic 1000 4T (7736504716)