Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Варильна поверхня BOSCH PXX875D67E

Код:682758
Є в наявності
Варильна поверхня BOSCH PXX875D67E фото
Варильна поверхня BOSCH PXX875D67E фото
Варильна поверхня BOSCH PXX875D67E фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
Установка варильних поверхонь
cashback iconКешбек 1 107 ₴
110 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Швидкість. Безпека. Легкість очищення

При індукційному нагріві тепло генерується у дні посуду. Сама конфорка майже не нагрівається. Це обумовлює переваги індукційних конфорок: вища швидкість нагріву, економічність, немає небезпеки серйозних опіків, унеможливлене пригорання, для чищення достатньо протерти поверхню серветкою.

 

PerfectFry. Бездоганне смаження. Завжди

З сенсором смаження PerfectFry звичайна сковорода стає унікальним приладом, який дозволяє точно утримувати температуру у заданому діапазоні. Виберіть конфорку, натисніть значок сенсора, задайте температурний діапазон, відповідний вашій страві від 1 (томління соусів) до 5 (смаження стейків) і ви отримаєте ідеальний результат завдяки автоматичній точній підтримці температури у сковороді. При цьому приготування йде без кришки, олія не перегрівається і не розбризкується зі сковороди. Одночасно з сенсором PerfectFry можуть бути активовані і інші автоматичні програми приготування.

 

PowerBoost — максимальна швидкість

При готуванні часом просто необхідно додати жару. Удосконалений PowerBoost варильних панелей Bosch підвищує потужність нагріву для прискорення процесу нагрівання і закипання. Наприклад, можна закип'ятити 2 літри води майже у три рази швидше, ніж на ступені потужності "9" звичайної конфорки. Просто увімкніть конфорку і активуйте функцію PowerBoost.

 

Зона нагріву FlexInduction — велика зона нагріву

Зона нагріву FlexInduction об'єднує чотири овальні індуктори, які можуть бути згруповані у дві незалежні конфорки або одну велику зону нагрівання. Під час роботи автоматично активуються лише перекриті посудом індуктори, що мінімізує витрату електроенергії. Зона FlexInduction дозволяє розміщувати посуд діаметром від 8 до 30 см і витягнутий посуд довжиною до 40 см. FlexInduction дозволяє гнучко підлаштовувати роботу зони нагріву під потреби користувача. Велика жаровня або кілька невеликих каструль - будь-яка комбінація може бути реалізована на FlexInduction зоні з максимальною швидкістю нагріву і мінімальним споживанням електроенергії.

Характеристики

Основні характеристики

Тип поверхні
Тип зон нагріву
Кількість конфорок
Додаткова інформація

DirectSelect Premium: простий вибір потрібної конфорки, потужності та додаткових функцій; Зона FlexInduction: об'єднання кількох зон в одну - більш гнучкі можливості розміщення маленького та великого посуду; PerfectCook: спеціальний датчик, що встановлюється на посуд, запобігає перегріву та перекипанню шляхом точного контролю температури (додатковий аксесуар).; PerfectFry: ідеальна смаження завдяки сенсорному контролю з 5 рівнями потужності; MoveMode: автоматичне налаштування температурного рівня дає можливість розпочати приготування на передній конфорці та продовжити на задній.

Управління

Тип управління
Тип перемикачів

Сенсорні

Розташування панелі управління

Фронтальне

Рівні потужності

17

Дисплей
Електропідпал

Нема

Газ-контроль

Нема

Додаткові характеристики

Діаметр та потужність конфорок

Розміром 30 х 24 см, потужністю 2.6 кВт (в режимі PotBoost - 3.7 кВт); Розміром 40 х 24 см, потужністю 3.3 кВт (в режимі PotBoost - 3.7 кВт) або 2 x 20 см, потужністю 2.2 кВт (в режимі PotBoost - 3.7 кВт); Розміром 40 х 24 см, потужністю 2.6 кВт (в режимі PotBoost - 3.7 кВт) або 2 x 20 см, потужністю 2.2 кВт (в режимі PotBoost - 3.7 кВт)

Функції

Об'єднані зони

Сенсор кипіння

Захист від переливу

Авторозпізнавання посуду: Авторозпізнавання місця установки посуду

Автовідключення

Таймер

Індикатор залишкового тепла

Захист від дітей

Можливість підключення до мережі

220-240 В

Наявність шнура живлення

Є

Максимальна потужність підключення
Напруга

220-240 В

Фізичні характеристики

Матеріал поверхні
Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ)

22.3 х 75 х 49 см

Габарити (ВхШхГ)

22,3 х 81,6 х 52,7 см

Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

12,5 см

Ширина в упаковці

107 см

Глибина в упаковці

61 см

Вага

27,8 кг

Вага в упаковці

32,7 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Варильна поверхня BOSCH PXX875D67E