Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акція Роутер ASUS RT-AX53U Black

Код:696578
Архiв
Акція Роутер ASUS RT-AX53U Black фото
Акція Роутер ASUS RT-AX53U Black фото
Акція Роутер ASUS RT-AX53U Black фото
Акція Роутер ASUS RT-AX53U Black фото
Акція Роутер ASUS RT-AX53U Black фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 25 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стандарт Wi-Fi 6 (802.11ax)

У міру збільшення кількості підключених до Інтернету пристроїв можливостей теперішнього стандарту Wi-Fi стає недостатньо. Орієнтовані на майбутнє технології, втілені в новітньому стандарті 802.11ax, покращують ефективність, швидкість роботи й покриття бездротової мережі Wi-Fi, а також допомагають зменшити енергоспоживання підключених до неї пристроїв. Його переваги неодмінно оцінить кожен користувач.

* Щоб максимально використовувати можливості стандарту Wi-Fi 802.11ax необхідні сумісні з ним пристрої.
 

Новий рівень швидкості

RT-AX53U – це дводіапазонний бездротовий маршрутизатор з антенною конфігурацією 2х2. Використовуючи широкі канали зв’язку (80 МГц) і квадратурну модуляцію 1024-QAM, він здатний забезпечити загальну швидкість передачі даних у мережі Wi-Fi на рівні 1800 Мбіт/с: 547 Мбіт/с у діапазоні 2,4 ГГц і 1201 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц. Таким чином, ця модель у 1,5 раза швидше, ніж дводіапазонні маршрутизатори стандарту 802.11ac з аналогічною антеною конфігурацією.
 

Для домашніх мереж із високим завантаженням

Революційне поєднання технологій OFDMA і MU-MIMO, реалізованих у стандарті Wi-Fi 802.11ax, забезпечує збільшену пропускну здатність і більш ефективне її використання в разі бездротових мереж із високим завантаженням. У рамках попередньої версії Wi-Fi (802.11ac) кожен мережевий канал міг використовуватися клієнтськими пристроями лише по черзі. На відміну від цієї неефективної схеми, технологія OFDMA, що є частиною стандарту Wi-Fi застосовується, має означає поділ кожного каналу на підканали меншого розміру, що дозволяє об'єднувати й передавати одночасно сигнали від великої кількості клієнтських пристроїв тим самим знижуючи латентність при обміні даними через мережу Wi-Fi.
 

Зменшення енергоспоживання клієнтськими пристроями

Функція «пробудження за розкладом» (Target Wake Time – TWT) дозволяє маршрутизатору RT-AX53U виділяти певні інтервали часу, протягом яких буде здійснюватися обмін даними з клієнтськими пристроями. Таким чином, ці пристрої зможуть переходити у режим сну, а не залишатися завжди активними в очікуванні на сигнал від маршрутизатора. Результат – істотне зменшення енергоспоживання й відповідна економія заряду акумулятора*.
 

Wi-Fi на великих відстанях

Втілюючи в собі новітній стандарт Wi-Fi 802.11ax із технологією OFDMA, маршрутизатор RT-AX53U забезпечує розширену зону покриття бездротової мережі за рахунок поділу кожного каналу зв’язку на більш дрібні. Такі підканали дозволяють передавати сигнал на 80% більшу відстань1 і використовують меншу смугу пропускання, ніж традиційні, отже якість зв’язку Wi-Fi у межах всього дому значно покращиться*.
 

Захист домашньої мережі

За безпеку від зовнішніх атак і збереження конфіденційних даних відповідає технологія ASUS AiProtection, розроблена спільно з компанією Trend Micro. Вона забезпечує захист всіх підключених до домашньої мережі цифрових пристроїв, зокрема тих, які не володіють власними антивірусними системами (наприклад, пристрої класу «інтернет речей»).
 

Інтерфейси

RT-AX53U наділений одним WAN-портом і трьома LAN-портами стандарту Gigabit Ethernet, а також портом USB 2.0*, тому ви зможете перетворити його на центральний елемент інфраструктури свого цифрового будинку, підключивши відразу декілька пристроїв, наприклад «розумний» телевізор, ігрову консоль, NAS тощо.
 

Інтерфейс ASUSWRT

Графічний інтерфейс ASUSWRT полегшує налаштування маршрутизатора та адміністрування мережі. З його допомогою можна швидко задати параметри Інтернет-з’єднання або переглянути стан локальної мережі.

*Фактична швидкість передачі даних і зона покриття мережі Wi-Fi змінюється в залежності від різних факторів, включаючи обсяг мережевого трафіку, наявність фізичних перешкод на шляху проходження бездротового сигналу тощо.
 

Характеристики

Загальні характеристики

Стандарт бездротового зв'язку
Кількість антен
USB порт

1 x USB 2.0

Характеристики мережі

Максимальна швидкість передачі даних (Wi-Fi)
Вхідний інтерфейс

Ethernet

Кількість LAN портів (RJ-45)
Тип шифрування

WEP

WPA-PSK

Діапазон частот

Мережеві функції

DHCP-сервер

Так

Дистанційне керування

Так

Фільтрація MAC-адрес

Так

Демілітаризована зона (DMZ)

Так

NAT

Так

Підтримка VPN

Так

Фізичні характеристики

Колір

Найпопулярніші запити в категорії Акція Роутер ASUS RT-AX53U Black