Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді4

Бездротовий ЗП Baseus Simple Magnetic 15W BS-W517 Qi (Black)

Код:678639
Немає в наявності
Бездротовий ЗП Baseus Simple Magnetic 15W BS-W517 Qi (Black) фото
Бездротовий ЗП Baseus Simple Magnetic 15W BS-W517 Qi (Black) фото
Бездротовий ЗП Baseus Simple Magnetic 15W BS-W517 Qi (Black) фото
Бездротовий ЗП Baseus Simple Magnetic 15W BS-W517 Qi (Black) фото
Бездротовий ЗП Baseus Simple Magnetic 15W BS-W517 Qi (Black) фото
cashback iconКешбек 8 ₴
899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Baseus Simple Magnetic – це нова безпровідна зарядка з підтримкою стандартів Quick Charge і Power Delivery, магнітним кріпленням і максимальною вихідною потужністю 15 Вт. Вона стане корисним аксесуаром як для власників iPhone, в тому числі і нових iPhone 12, так і інших гаджетів, які використовують функціонал бездротової зарядки. Дозволяючи швидко і з комфортом поповнювати запаси енергії в мобільних пристроях. А її тонкий корпус і сучасний дизайн зроблять девайс стильним доповненням будь-якого робочого місця.

 

Особливості:

  • Сумісність з iPhone, Samsung, Huawei і іншими пристроями, що використовують стандарт бездротової зарядки Qi
  • Підтримка протоколів Quick Charge і Power Delivery
  • Магнітне кріплення
  • Максимальна вихідна потужність 15 Вт
  • 9 рівнів безпеки
  • Корпус з алюмінієвого сплаву і загартованого скла
 

І для iPhone, і для Samsung

Baseus Simple Magnetic призначена для всіх моделей смартфонів, які підтримують бездротову зарядку стандарту Qi. Що забезпечує їй широку сумісність з телефонами iPhone, Xiaomi, Samsung, Huawei та ін. І до того ж максимально проста у використанні: щоб заряджання почалося вам досить лише покласти телефон на платформу. Все інше зробить Baseus.

 

Вбудовані магніти

Аксесуар оснащений магнітним кільцем, завдяки якому девайс може служити альтернативою фірмовій зарядці MagSafe від Apple. За допомогою цього магніту iPhone 12 надійно фіксується на платформі зарядного пристрою і залишається в найбільш оптимальному для поповнення енергії положенні. Щоб під час використання пристрою він не змістився і швидкість зарядки залишалася стабільно високою.

 

Пікова потужність 15 Вт

Завдяки максимальній потужності у 15 Вт і підтримці протоколів швидкої зарядки Quick Charge і Power Delivery, цей пристрій здатний поповнювати запаси енергії у ваших гаджетах в найкоротші терміни. Що значно економить час і дозволяє встигати більше (за умови використання адаптера з підтримкою високошвидкісної зарядки не менш ніж 18 Вт).

 

Інтелектуальна зарядка для різних гаджетів

Спеціальний чіп оптимізує напругу в залежності від девайса, який заряджається. Це означає, що Baseus Simple Magnetic може заряджати не тільки всі телефони серії iPhone 12, але також і бездротові навушники, наприклад, AirPods Pro. Так, для повної зарядки ваших улюблених вкладишів цьому ЗП знадобиться близько 3,5 годин.

 

Тонкий і простий

Дизайн аксесуара також на висоті. Плаский металевий корпус і матове загартоване скло виглядають просто, і в той же час елегантно. Відмінно поєднуючись зі стилем нового iPhone та інших сучасних гаджетів.

 

Захист від перегріву та інших небезпек

Аксесуар сконструйований таким чином, щоб забезпечити максимальну функціональність і безпеку. Його металевий корпус і скляна платформа дозволяють краще розсіювати тепло, щоб ані телефон, ані зарядка під час роботи не перегрівалися. А спеціальний інтелектуальний чіп захищає від перенапруги, перезарядки і короткого замикання, а також розпізнає, коли на платформу потрапляють сторонні об'єкти. Тому ви можете не турбуватися, що зарядка будь-яким чином пошкодить ваш девайс.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумарна кількість портів
Функція швидкої зарядки
Вхідна/вихідна потужність

Максимальна вихідна потужність 15 Вт

Габарити і дизайн

Колір моделі

Чорний

Вага

75 г

Найпопулярніші запити в категорії Бездротовий ЗП Baseus Simple Magnetic 15W BS-W517 Qi (Black)