Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді10

Бездротовий ЗП Xiaomi Mi Wireless Charging Stand 20W

Код:680907
Архiв
Бездротовий ЗП Xiaomi Mi Wireless Charging Stand 20W фото
Бездротовий ЗП Xiaomi Mi Wireless Charging Stand 20W фото
Бездротовий ЗП Xiaomi Mi Wireless Charging Stand 20W фото
Бездротовий ЗП Xiaomi Mi Wireless Charging Stand 20W фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 3 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Насолоджуйтесь швидкою зарядкою свого смартфона без всяких кабелів з Xiaomi Mi Wireless Charging Stand 20W. Цей функціональне зарядний пристрій може похвалитися максимальною потужністю 20 Вт, двома індукційними котушками для зарядки у будь-якому зручному для вас положенні, системою розпізнавання сторонніх предметів та багаторівневим захистом. При цьому він сумісний з усіма гаджетами, що підтримують стандарт Qi, що дозволяє використовувати пристрій для зарядки всіляких смартфонів від різних виробників. А практичний дизайн з круглою основою та силіконовою підкладкою робить зарядку досить стійкою, щоб ви не переживали за свої гаджети.

 

Особливості:

  • Сумісність з більшістю бездротових зарядних пристроїв з підтримкою стандарту Qi
  • Максимальна вихідна потужність 20 Вт
  • Горизонтальне або вертикальне розміщення смартфона
  • Можливість заряджати смартфон, не знімаючи чохол
  • Система автоматичного розпізнавання сторонніх предметів
  • Захист від перегріву, короткого замикання, стрибків потужності
 

Універсальний аксесуар

Завдяки використанню самого популярного на ринку стандарту бездротової передачі енергії Qi, цей зарядний пристрій сумісний з більшістю смартфонів і підійде для власників Xiaomi, Samsung, Apple або апаратів інших брендів. Крім того, Mi Wireless Charging Stand 20W дуже простий у використанні. Вбудований чіп миттєво розпізнає розміщений на платформі телефон і активує зарядку за частки секунди. Тому вам достатньо просто поставити гаджет на підставку.

 
 

Дуже потужна зарядка

З Xiaomi Mi Wireless Charging Stand 20W ви зможете зарядити свій телефон швидше й ефективніше, ніж від звичайної мережевої зарядки. Її максимальна вихідна потужність складає 20 Вт. Цього достатньо, наприклад, щоб забезпечити Xiaomi 9 Pro 50% заряду всього за 35 хвилин (при використанні відповідного адаптера). Також девайс підтримує і інші протоколи, такі як швидка зарядка 10 Вт для Samsung.

 

У будь-якому положенні

Конструкція з двома індукційними котушками дає можливість розміщувати телефон під час зарядки як горизонтально, так і вертикально. Тому ви зможете дивитися відео, спілкуватися у відео-чатах, шукати інформацію в мережі і виконувати інші дії на смартфоні в зручному положенні, не перериваючи процес.

 

Розумний захист від самих різних небезпек

Щоб максимально убезпечити саму бездротову зарядку і телефон, пристрій забезпечили багаторівневою системою захисту. Вона включає в себе інтелектуальний модуль FOD, який здатний виявляти сторонні металеві об'єкти на зарядному майданчику і автоматично вимикати подачу енергії. А також захист від високих температур, коротких замикань, стрибків потужності і надмірної напруги.

 
 

Зарядка через чохол

Потужність цієї док-станції дозволяє передавати енергію на відстань до 4 мм від поверхні. Тому вам не потрібно буде знімати чохол зі смартфона, щоб зарядити його. Головне, щоб товщина аксесуара не перевищувала 4 мм, а сам він не містив металевих або магнітних елементів.

 

Виняткова стійкість

Конструкція зарядки також відрізняється практичністю. Завдяки невеликому нахилу зарядного майданчика та спеціальному упору телефон надійно розміщується і не падає. А кругла основа з нековзною гумовою підкладкою покращує стійкість самого девайса.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумарна кількість портів
Функція швидкої зарядки

Ні

Вхідна/вихідна потужність

Потужність: 20 Вт

Габарити і дизайн

Колір моделі

Чорний

Вага

200 г

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Бездротовий ЗП Xiaomi Mi Wireless Charging Stand 20W