Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Бездротове ЗУ Zens 4 в 1 (ZEDC14B / 00) + AW Cable (Black)

Код:676726
Архiв
Бездротове ЗУ Zens 4 в 1 (ZEDC14B / 00) + AW Cable (Black) фото
Бездротове ЗУ Zens 4 в 1 (ZEDC14B / 00) + AW Cable (Black) фото
Бездротове ЗУ Zens 4 в 1 (ZEDC14B / 00) + AW Cable (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 9 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бездротова док-станція Zens c можливістю одночасної зарядки 4-х пристроїв – це ідеальне рішення для власників різних пристроїв від Apple. Вона має досить слотів під всі прилади, підтримує швидку зарядку і дозволяє зручно організувати своє робоче місце. Всього один девайс пропонує вам одразу два місця для бездротової зарядки смартфона і навушників, модуль для Apple Watch і додатковий порт USB для планшета або будь-якого іншого гаджета. Створіть повноцінну зарядну станцію для всіх ваших пристроїв разом з Zens 4-в-1.

 

Особливості:

  • Одночасна зарядка 4 пристроїв: 2 місця для бездротової зарядки, 1 модуль для Apple Watch, додатковий USB-А порт для зарядки за допомогою кабелю
  • Підтримує всі моделі з функцією бездротової зарядки Qi
  • Вихідна потужність 20 Вт
  • Підтримка швидкої зарядки Apple Fast Charge
  • Захист від перегріву, перенапруги і короткого замикання
  • Алюмінієвий корпус
  • У комплекті: блок живлення USB-C PD потужністю 45 Вт, кабель Apple Watch MFi і USB кабель
 

Економія простору і надійність

Зарядний пристрій Zens з серії Aluminium – це аксесуар преміального рівня в лаконічному корпусі з литого алюмінію, який надійно захищає високотехнологічну начинку від пошкоджень. Його ультратонкий дизайн легко впишеться в будь-який будинок або офіс. А 3 місця для бездротової зарядки дозволяють прибрати зайві кабелі і замінити кілька пристроїв одним практичним девайсом.

 

Практичність і широка сумісність

Більше не потрібно шукати окремий зарядний пристрій під кожен гаджет. Док-станція Zens Aluminium 4-в-1 відмінно впорається з зарядкою кількох девайсів. Її розширена платформа може підживлювати енергією 2 гаджета одночасно, наприклад, iPhone 11 та Airpods Pro. Матова нековзна поверхня забезпечує стабільність, а завдяки використанню стандарту бездротової зарядки Qi, цей пристрій сумісний не тільки з гаджетами Apple, але і інших виробників. У тому числі Samsung, Xiaomi, Huawei.

 
 

Модуль для розумних годиників

Спеціальний тримач для Apple Watch, вбудований у станцію, дозволяє не тільки заряджати розумний годинник, але і робити це під зручним для огляду кутом. Щоб ви могли побачити необхідну інформацію просто глянувши на них.

 

Додатковий USB порт

Вбудований USB-A порт на бічній стороні пристрою можна використовувати для зарядки четвертого пристрою, наприклад, iPad або будь-якого іншого апарата з живленням від USB.

 

Підтримка швидкої зарядки

Загальна потужність Zens 4-в-1 сягає 20 Вт, що разом з підтримкою технології швидкої зарядки Apple Fast Charge дозволяє поповнювати запаси енергії в мобільних гаджетах дуже швидко. І навіть при максимальному навантаженні він заряджає пристрої на оптимальній швидкості.

 

Виявлення сторонніх предметів

Вбудований механізм безпеки FOD гарантує, що зарядний пристрій автоматично припинить зарядку, якщо виникнуть перешкоди, викликані потраплянням стороннього предмета (монет, скріпок, банківських карточок) на платформу. В цьому випадку док-станція просто відключиться і повідомить вас про це за допомогою світлодіодного індикатора.

 

Все потрібне в комплекті

Зарядний пристрій поставляється з універсальним адаптером живлення USB-C PD потужністю 45 Вт. Тому для живлення індуктивної зарядної станції не потрібні додаткові вилки або кабелі. Крім того, в комплектацію також входить зарядний кабель Apple Watch MFi і кабель USB-A - USB-C для зарядки смартфонів або планшетів за допомогою кабелю. Тож вам не доведеться турбуватися про необхідні аксесуари.

 

Преміальна якість

ZENS – інноваційна компанія з Нідерландів, що спеціалізується на розробці і виробництві гаджетів для бездротової зарядки, які полегшують життя. Всі їхні продукти створені з використанням якісних матеріалів і відповідають необхідним стандартам. Забезпечуючи безпеку, відмінну сумісність і енергоефективність. Що разом з унікальним дизайном дозволяє бездротовим зарядним пристроям ZENS бездоганно вписуватися в інтер'єр будь-якого будинку або офісу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумарна кількість портів
Функція швидкої зарядки
Вхідна/вихідна потужність

Вихідна потужність 20 Вт

Габарити і дизайн

Колір моделі

Чорний

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Бездротове ЗУ Zens 4 в 1 (ZEDC14B / 00) + AW Cable (Black)