Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Бездротовий ЗП Zens Dual with 30W USB PD (ZEDC10B/00) black

Код:688823
Архiв
Бездротовий ЗП Zens Dual with 30W USB PD (ZEDC10B/00) black фото
Бездротовий ЗП Zens Dual with 30W USB PD (ZEDC10B/00) black фото
Бездротовий ЗП Zens Dual with 30W USB PD (ZEDC10B/00) black фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 28 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Позбавтеся від зайвих кабелів і заряджайте свої гаджети в будь-який момент зі стильним і надійним зарядним пристроєм ZENS Dual. Він має вихідну потужність 20 Вт і підтримує протоколи швидкої зарядки Apple і Samsung Fast Charge, чого цілком достатньо для того, щоб одночасно підживлювати енергією два смартфона на максимальній швидкості. При цьому нековзка поверхня забезпечує ідеальне розміщення гаджетів, а ультратонкий дизайн легко впишеться в будь-який будинок або офіс. Крім того, цей пристрій піклується і про безпеку вашої техніки, тому що аксесуари від голландського бренду ZENS завжди відповідають найвищим стандартам.

 

Особливості:

  • Два місця для бездротової зарядки гаджетів
  • Працює з будь-яким пристроєм, що підтримує бездротову зарядку Qi
  • Загальна вихідна потужність 20 Вт
  • Підтримка Apple і Samsung Fast Charge
  • Нековзка поверхня
  • Захист від перегріву, перепадів напруги, короткого замикання
  • Ультратонкий корпус з цілісного високоякісного алюмінію
  • Адаптер в комплекті
 

Універсальний аксесуар для широкого кола гаджетів

ZENS Dual – це ідеальний зарядний пристрій для тих, у кого є кілька девайсів, що підтримують бездротову зарядку. Він може підживлювати енергією 2 гаджета одночасно, наприклад, iPhone і Airpods, а завдяки використанню стандарту бездротової зарядки Qi, цей пристрій сумісний не тільки з гаджетами Apple, але й інших виробників. У тому числі Samsung, Xiaomi, Huawei.

 
 

Максимальна ефективність

Загальна вихідна потужність цієї моделі сягає 20 Вт, що разом з підтримкою технологій швидкої зарядки Apple і Samsung Fast Charge дозволяє поповнювати запаси енергії в мобільних гаджетах дуже швидко. І навіть при максимальному навантаженні вона заряджає пристрої на оптимальній швидкості.

 

Безпечна зарядка

З зарядкою від ZENS ви можете бути спокійні за свою техніку. Нековзка поверхня платформи гарантує, що смартфон не зісковзне і не зміститься під час зарядки. А вбудований механізм виявлення сторонніх предметів (монет, скріпок, банківських карток) та захист від позаштатних ситуацій (перегріву, перепадів напруги, короткого замикання) забезпечують повну безпеку під час використання девайсу.

 

Ультратонкий і практичний

Зарядний пристрій ZENS з серії Aluminium – це аксесуар преміального рівня в лаконічному корпусі з литого алюмінію, який надійно захищає високотехнологічну начинку від пошкоджень. Його ультратонкий дизайн легко впишеться в будь-який будинок або офіс. А два місця для бездротової зарядки дозволяють прибрати зайві кабелі і замінити кілька пристроїв одним практичним девайсом.

 

Преміальна якість

ZENS – інноваційна компанія з Нідерландів, що спеціалізується на розробці і виробництві гаджетів для бездротової зарядки, які полегшують життя. Всі їхні продукти створені з використанням якісних матеріалів і відповідають необхідним стандартам. Забезпечуючи безпеку, відмінну сумісність і енергоефективність. Що разом з унікальним дизайном дозволяє бездротовим зарядним пристроям ZENS бездоганно вписувся в інтер'єр будь-якого будинку або офісу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Функція швидкої зарядки
Вхідна/вихідна потужність

Загальна вихідна потужність 20 Вт

Особливості

Два місця для бездротової зарядки гаджетів; Працює з будь-яким пристроєм, який підтримує бездротову зарядку Qi; Протиковзна поверхня; Захист від перегріву, перепадів напруги, короткого замикання; Ультратонкий корпус із цільного високоякісного алюмінію; Адаптер живлення у комплекті

Габарити і дизайн

Колір моделі

Чорний

Габарити

178 x 92 x 8.2 мм

Вага

210 г