Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротовий ЗП Zens for Apple Watch (ZEAW01B/00) Black

Код:688822
Немає в наявності
Бездротовий ЗП Zens for Apple Watch (ZEAW01B/00) Black фото
Бездротовий ЗП Zens for Apple Watch (ZEAW01B/00) Black фото
Бездротовий ЗП Zens for Apple Watch (ZEAW01B/00) Black фото
Бездротовий ЗП Zens for Apple Watch (ZEAW01B/00) Black фото
cashback iconКешбек 16 ₴
1 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Тримайте свої Apple Watch завжди зарядженими за допомогою бездротового USB-стіку Zens, який дозволяє організувати місце для зарядки вашого незмінного аксесуара там, де вам буде завгодно. Цей компактний гаджет можна підключити як до бездротової док-станції ZENS, так і просто до USB-роз'єму ноутбука або павербанка. Тобто ви завжди зможете вибрати, як і коли заряджати свої Apple Watch.

 

Особливості:

  • Підключається до будь-якого порту USB-A
  • Працює з усіма годинами Apple Watch
  • Має сертифікат MFi
  • Може використовуватися в горизонтальному і вертикальному положенні
  • Маленький і компактний
  • Виготовлений з високоякісного алюмінію
 

Маленький, але корисний

Зарядний пристрій Zens для Apple Watch – це компактний USB-стік, призначений для підзарядки розумного годинника Apple від будь-якого порту USB-A. Його можна підключити до ноутбука, зовнішньому акумулятора, USB хабу або інших джерел живлення. При цьому підзарядка можлива як в горизонтальному, так і вертикальному положенні. Що значно розширює можливості для використання ЗП і дає вам можливість вільно заряджати Apple Watch в будь-який час і в будь-якому місці.

 

Надійний аксесуар для вашого годинника

Зарядний пристрій має сертифікат MFi (Made For iPhone, iPad, iPod), що свідчить про його повну сумісність з технікою від Apple. Тому ви можете бути впевнені в тому, що він не тільки працює з усіма годинниками Apple, але й є безпечним у використанні. Крім того, цей компактний аксесуар зроблений з високоякісного алюмінію, а тому відрізняється міцністю і довговічністю.

 

Преміальна якість

ZENS – інноваційна компанія з Нідерландів, що спеціалізується на розробці і виробництві гаджетів для бездротової зарядки, які полегшують життя. Всі їхні продукти створені з використанням якісних матеріалів і відповідають необхідним стандартам. Забезпечуючи безпеку, відмінну сумісність і енергоефективність. Що поряд з унікальним дизайном дозволяє бездротовим зарядним пристроям ZENS бездоганно вписуватися в інтер'єр будь-якого будинку або офісу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумарна кількість портів
Особливості

Підключається до будь-якого порту USB-A; Працює з усіма годинами Apple Watch; Має сертифікат MFi; Може використовуватись у горизонтальному та вертикальному положенні; Маленький та компактний; Виготовлений із високоякісного алюмінію

Габарити і дизайн

Колір моделі

Білий

Габарити

24 x 40 x 57 мм

Вага

35 г

Найпопулярніші запити в категорії Бездротовий ЗП Zens for Apple Watch (ZEAW01B/00) Black