Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді3

Бездротовий ЗП Zens Stand 4 в 1 (ZEDC15B/00) + AW Cable black

Код:688827
Немає в наявності
Бездротовий ЗП Zens Stand 4 в 1 (ZEDC15B/00) + AW Cable black фото
Бездротовий ЗП Zens Stand 4 в 1 (ZEDC15B/00) + AW Cable black фото
Бездротовий ЗП Zens Stand 4 в 1 (ZEDC15B/00) + AW Cable black фото
Бездротовий ЗП Zens Stand 4 в 1 (ZEDC15B/00) + AW Cable black фото
Бездротовий ЗП Zens Stand 4 в 1 (ZEDC15B/00) + AW Cable black фото
Бездротовий ЗП Zens Stand 4 в 1 (ZEDC15B/00) + AW Cable black фото
Бездротовий ЗП Zens Stand 4 в 1 (ZEDC15B/00) + AW Cable black фото
cashback iconКешбек 44 ₴
4 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потрібен один зарядний пристрій для декількох гаджетів Apple з підтримкою бездротової і швидкої зарядки? Тоді Zens Stand 4 в 1 – це оптимальне рішення. Ця зарядка здатна підживлювати енергією до чотирьох пристроїв одночасно, включаючи iPhone або інший смартфон з підтримкою технології Qi, AirPods, Apple Watch та iPad. А також має вихідну потужність 20 Вт і підтримує протоколи швидкої зарядки Apple і Samsung Fast Charge, що дозволяє значно скоротити час очікування. При цьому пристрій має елегантний алюмінієвий корпус і займає зовсім небагато місця на столі, дозволяючи вам зручно організувати своє робоче місце. Все це перетворює Zens Stand ZEDC15B на повноцінну зарядну станцію для всіх гаджетів, без яких не обходиться жоден ваш день.

 

Особливості:

  • Одночасна зарядка 4 пристроїв: 2 місця для бездротової зарядки, 1 знімний модуль для Apple Watch, додатковий USB-А порт для дротової зарядки
  • Підтримує всі моделі з функцією бездротової зарядки Qi
  • Вихідна потужність 20 Вт
  • Підтримка швидкої зарядки Apple і Samsung Fast Charge
  • Має сертифікат MFi (Made For iPhone, iPad, iPod) і сертифікат Qi
  • Стильний і міцний алюмінієвий корпус
  • Адаптер USB-C PD потужністю 45 Вт в комплекті
 

Одна зарядка для всіх ваших гаджетів

Практичність і зручність – ось головні відмінні риси цього зарядного пристрою від ZENS. У нього передбачено відразу два місця для бездротової зарядки, наприклад, iPhone і AirPods, а також знімний модуль для Apple Watch і додатковий порт USB для iPad або будь-якого іншого гаджета. Крім того, девайс використовує універсальний стандарт бездротової зарядки Qi, тому сумісний не тільки з технікою Apple, але й інших виробників. У тому числі Samsung або Xiaomi. Тож вам більше не потрібно шукати окремий зарядний пристрій під кожен гаджет.

 
 

Завжди перед очима. Завжди на зв'язку.

Продовжуйте користуватися своїм смартфоном і під час зарядки. Розташована вертикально платформа виконує ще й роль підставки для iPhone, щоб ви могли тримати його в полі зору, не пропускаючи жодного дзвінка або повідомлення. У той час як матова нековзна поверхня і спеціальний упор забезпечують смартфону стійке положення.

 

Знімний модуль для розумного годинника

Спеціальний стенд для Apple Watch дозволяє заряджати розумний годинник під зручним для огляду кутом. Щоб ви могли побачити необхідну інформацію просто глянувши на них. А його знімна конструкція дає можливість забирати модуль з собою при необхідності, наприклад, на роботу або в поїздки.

 

Додатковий USB порт для дротової зарядки

Вбудований USB-A порт на задній панелі можна використовувати для зарядки четвертого пристрою, наприклад, iPad або будь-якого іншого апарата з живленням від USB.

 

Не тільки зручно, але й швидко

Загальна потужність Zens 4-в-1 досягає 20 Вт, що разом з підтримкою технологій швидкої зарядки Apple і Samsung Fast Charge дозволяє поповнювати запаси енергії в мобільних гаджетах дуже швидко. І навіть при максимальному навантаженні він заряджає пристрої на оптимальній швидкості.

 

Все потрібне в комплекті

Зарядний пристрій поставляється з універсальним адаптером живлення USB-C PD потужністю 45 Вт. Тому для живлення індуктивної зарядної станції не потрібні додаткові вилки або кабелі.

 

Преміальна якість

ZENS – інноваційна компанія з Нідерландів, що спеціалізується на розробці і виробництві гаджетів для бездротової зарядки, які полегшують життя. Всі їхні продукти створені з використанням якісних матеріалів і відповідають необхідним стандартам. Забезпечуючи безпеку, відмінну сумісність і енергоефективність. Що поряд з унікальним дизайном дозволяє бездротовим зарядним пристроям ZENS бездоганно вписуватися в інтер'єр будь-якого будинку або офісу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумарна кількість портів
Функція швидкої зарядки
Вхідна/вихідна потужність

Вихідна потужність 20 Вт

Особливості

Одночасне заряджання 4 пристроїв: 2 місця для бездротової зарядки, 1 знімний модуль для Apple Watch, додатковий USB-А порт для дротової зарядки; Підтримує всі моделі з бездротовою зарядкою Qi; Має сертифікат MFi (Made For iPhone, iPad, iPod) та сертифікат Qi; Стильний та міцний алюмінієвий корпус; Адаптер живлення USB-C PD потужністю 45 Вт.

Габарити і дизайн

Колір моделі

Чорний

Габарити

18.9 x 10 x 1 см

Вага

340 г

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Бездротовий ЗП Zens Stand 4 в 1 (ZEDC15B/00) + AW Cable black