Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Бездротовий ЗП Zens Stand+Dock Aluminium (ZEDC06W/00) White

Код:688828
Немає в наявності
Бездротовий ЗП Zens Stand+Dock Aluminium (ZEDC06W/00) White фото
Бездротовий ЗП Zens Stand+Dock Aluminium (ZEDC06W/00) White фото
Бездротовий ЗП Zens Stand+Dock Aluminium (ZEDC06W/00) White фото
Бездротовий ЗП Zens Stand+Dock Aluminium (ZEDC06W/00) White фото
Бездротовий ЗП Zens Stand+Dock Aluminium (ZEDC06W/00) White фото
-29%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 23 ₴
2 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бездротовий зарядний пристрій ZENS Stand+Dock з серії Aluminium – це ідеальна док-станція для власників пристроїв від Apple. Вона має високу вихідну потужністю в 20 Вт і дозволяє одночасно підживлювати енергією до трьох гаджетів, завдяки чому ваша техніка завжди буде заряджена і готова до роботи. А ще підтримує Apple Fast Charge, що значно скорочує час, і займає зовсім небагато місця на столі. З таким аксесуаром на вашому робочому місці завжди буде порядок, а у ваших девайсів «повний бак».

 

Особливості:

  • Бездротова зарядка за стандартом Qi
  • Сертифікат MFi
  • Загальна вихідна потужність 20 Вт
  • Підтримка швидкої зарядки Apple Fast Charge
  • Заряджає до трьох пристроїв одночасно (через Lightning, Qi, USB)
  • Виготовлено з цільного шматка високоякісного алюмінію
  • Протиковзкі вставки
  • Елегантний сучасний дизайн
  • Адаптер в комплекті
 

І підставка, і зарядка

ZENS Stand+Dock являє собою практичну і стильну док-станцію для iPhone і AirPods, яка допомагає грамотно організувати простір на робочому столі і забезпечити всім вашим гаджетам зручну зарядку. Так, для бездротової зарядки iPhone у неї передбачений вертикальний стенд, який одночасно виконує і роль підставки. Таким чином ви зможе продовжувати користуватися смартфоном під час підзарядки. А для AirPods у аксесуара передбачений роз'єм Lightning.

 

Досить одного руху

Використовувана в пристрої індуктивна технологія передачі енергії Qi гарантує надійну зарядку смартфона кожен раз. Просто помістіть апарат на майданчик і процес почнеться автоматично. І ніякого пошуку потрібного кабелю або вільної розетки.

 

Швидка, надійна, функціональна

Зарядний пристрій ZENS Stand+Dock має сертифікат MFi, що свідчить про його повну сумісність з аксесуарами від Apple. А також високу загальну потужність 20 Вт для зарядки декількох пристроїв одночасно. Тобто ви можете водночас заряджати і iPhone, і AirPods, що дуже зручно. При цьому підтримка швидкої зарядки Apple Fast Charge дозволяє економити час та заряджати гаджети на максимально можливій швидкості.

 

Додатковий USB порт

Хочете зарядити не тільки телефон з навушниками, але й, скажімо, планшет? Не проблема. Вбудований USB-A порт, розташований поруч з роз'ємом для живлення, можна використовувати для зарядки iPad або будь-якого іншого апарата.

 

Розумна економія

ZENS Stand+Dock ще й надзвичайно практичний аксесуар. Він має наднизький рівень споживання енергії в режимі очікування, а також автоматично припиняє зарядку, коли ресурс батареї телефону досягає 100%. І відновлює свою роботу тільки тоді, коли заряд падає. Тож вам необов'язково контролювати все самостійно.

 

Дизайн, що пасує техніці Apple

І навіть зовнішній вигляд цієї док-станції відповідає найвищим стандартам. Аксесуар виконаний в лаконічному корпусі з цільного бруска алюмінію, що надійно захищає високотехнологічну начинку від пошкоджень. І легко впишеться в будь-який стиль інтер'єру, а тому ви зможете використовувати це практичний зарядний пристрій і вдома, і в офісі.

 

Преміальна якість

ZENS – інноваційна компанія з Нідерландів, що спеціалізується на розробці і виробництві гаджетів для бездротової зарядки, які полегшують життя. Всі їхні продукти створені з використанням якісних матеріалів і відповідають необхідним стандартам. Забезпечуючи безпеку, відмінну сумісність та енергоефективність. Що поряд з унікальним дизайном дозволяє бездротовим зарядним пристроям ZENS бездоганно вписуватися в будь-який інтер'єр.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумарна кількість портів
Функція швидкої зарядки
Вхідна/вихідна потужність

Загальна вихідна потужність: 20 Вт

Особливості

Бездротова зарядка за стандартом Qi; Сертифікат MFi; Заряджає до трьох пристроїв одночасно (через Lightning, Qi, USB); Виготовлено із цільного шматка високоякісного алюмінію; Протиковзкі вставки; Елегантний сучасний дизайн; Адаптер живлення у комплекті

Габарити і дизайн

Колір моделі

Білий

Найпопулярніші запити в категорії Бездротовий ЗП Zens Stand+Dock Aluminium (ZEDC06W/00) White