Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді3

Бездротовий ЗП Energea (MagDisc Dock) 2in1 5W/7.5W/10W/ 15W MagSafe compatible

Код:689913
Немає в наявності
Бездротовий ЗП Energea (MagDisc Dock) 2in1 5W/7.5W/10W/ 15W MagSafe compatible фото
Бездротовий ЗП Energea (MagDisc Dock) 2in1 5W/7.5W/10W/ 15W MagSafe compatible фото
Бездротовий ЗП Energea (MagDisc Dock) 2in1 5W/7.5W/10W/ 15W MagSafe compatible фото
Бездротовий ЗП Energea (MagDisc Dock) 2in1 5W/7.5W/10W/ 15W MagSafe compatible фото
-91%
Вигода 1 004 ₴
95

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Energea MagDisc Dock – це стильний і зручний бездротовий зарядний пристрій, створений спеціально для гаджетів Apple. Він відрізняється високою ефективністю та підтримує технологію магнітного кріплення MagSafe, що дає вам можливість із зручністю користуватися своїм телефоном під час зарядки. А також може одночасно заряджати два пристрої, наприклад, телефон та навушники. Що досить практично і зручно.

 

Особливості:

  • Призначений для iPhone 12 серії та інших гаджетів Apple
  • Максимальна вихідна потужність 15 Вт
  • Одночасна бездротова зарядка двох пристроїв
  • Рухома платформа з налаштовуваним кутом для кращого огляду
  • Сумісність з фірмовими чохлами MagSafe
  • Нековзка підставка
  • Стильний дизайн
 

Потужні магніти і технологія MagSafe

Ця зарядка сумісна з усіма iPhone 12 серії (в тому числі iPhone 12, mini, 12 Pro і 12 Pro Max) і використовує ту ж технологію, що і фірмові аксесуари з MagSafe. Потужні вбудовані магніти надійно утримують телефон на зарядному майданчику, не даючи йому впасти. Це забезпечує точне розташування для оптимальної передачі енергії і безпечне використання. Причому ці магніти настільки сильні, що вам при вийманні телефону краще притримувати док-станцію MagDisc рукою.

 

Паралельна зарядка

За рахунок загальної вихідної потужності в 15 Вт MagDisc Dock гарантує не тільки зручну, але й швидку зарядку ваших гаджетів. Девайс підтримує високошвидкісну бездротову зарядку для iPhone 12 серії і має спеціальний зарядний майданчик для Airpods 2/ Pro/TWS. Тому може живити енергією відразу два пристрої.

 

Завжди зручне положення

Заряджайте свій смартфон і продовжуйте переглядати відео або спілкуватися. Ця док-станція дозволяє розташовувати телефон в будь-якій зручній для вас орієнтації – горизонтальній або вертикальній. А також дає можливість нахиляти саму зарядну платформу в межах 45°, щоб ви могли змінювати кут нахилу на свій розсуд.

 

Надійна фіксація

MagDisc Dock має широку основу зі спеціальною протиковзкою накладкою, яка впевнено утримує його на місці. Це гарантує стійкість пристрою на будь-якій пласкій поверхні та надійну фіксацію на своєму місці.

 

Стильний аксесуар

Мінімалістичний чорний корпус Energea MagDisc Dock елегантний та повністю відповідає шикарному дизайну нових iPhone. Завдяки цьому зарядний пристрій стане прекрасним доповненням до ваших улюблених гаджетів і буде мати гарний вигляд у будь-якій обстановці.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Функція швидкої зарядки

Так

Вхідна/вихідна потужність

Максимальна вихідна потужність 15 Вт

Особливості

Призначений для iPhone 12 серії та інших гаджетів Apple; Одночасне бездротове заряджання двох пристроїв; Рухлива платформа з кутом, що настроюється, для кращого огляду; Сумісність із фірмовими чохлами MagSafe; Стійка нековзна підстава; Стильний дизайн

Габарити і дизайн

Колір моделі

Чорний

Габарити

96 x 167 мм

Вага

193 г

Завантаження

Відгуків