Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді5

Бездротовий ЗП McDodo (CH-8720) 15W

Код:684869
Немає в наявності
Бездротовий ЗП McDodo (CH-8720) 15W фото
Бездротовий ЗП McDodo (CH-8720) 15W фото
Бездротовий ЗП McDodo (CH-8720) 15W фото
Бездротовий ЗП McDodo (CH-8720) 15W фото
Бездротовий ЗП McDodo (CH-8720) 15W фото
Бездротовий ЗП McDodo (CH-8720) 15W фото
Бездротовий ЗП McDodo (CH-8720) 15W фото
-86%
Вигода 604 ₴
95

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

McDodo (CH-8720) – це бездротова магнітна зарядка потужністю 15 Вт, яка була розроблена спеціально для iPhone 12 серії. Вона може стати прекрасною альтернативою фірмовій зарядці Magsafe оскільки має такий же функціонал і при цьому може похвалитися підтримкою швидкої зарядки. Що допоможе економити ваш час. А її ультратонкий, компактний дизайн дозволяє легко носити її з собою. Щоб забезпечити своєму смартфону швидку підзарядку в будь-який час.

 

Особливості:

  • Максимальна вихідна потужність 15 Вт
  • Повністю сумісний з iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Mini
  • Підтримує швидку зарядку
  • Сильний магніт і встановлення одним рухом
  • 9 рівнів захисту
  • Ультратонкий та компактний дизайн
 

Сильний магніт і встановлення одним рухом

Конструкція зарядного пристрою McDodo CH-8720 повністю відповідає концепції Magsafe, а тому ідеально підходить для iPhone 12 серії. Він оснащений 16 потужними магнітами, які надійно утримують девайс в оптимальному положенні і роблять бездротову зарядку більш ефективною. А сам процес встановлення гранично простим – досить просто піднести зарядку до телефону, і вона сама стане на місце.

Швидка бездротова зарядка 15 Вт

Зарядка McDodo має максимальну вихідну потужність в 15 Вт, що дозволяє з її допомогою заряджати апарати з підтримкою швидкої зарядки у максимально короткі терміни. При цьому алюмінієвий корпус, який сприяє кращому розсіюванню тепла, допомагає уникнути перегріву пристрою і пошкодженню телефону в процесі поповнення енергії.

 

Широка сумісність

McDodo CH-8720 використовує протокол бездротової зарядки Qi, тому він може заряджати не тільки iPhone 12 серії, але й інші пристрої з підтримкою цього стандарту. Зокрема, ЗП сумісний з iPhone 8 і вище, різними моделями AirPods (що мають бездротовий зарядний кейс), а також багатьма смартфонами від інших виробників: Huawei, Samsung, Xiaomi, OPPO, VIVO, OnePlus. А завдяки інтелектуальній ідентифікації потужності зарядки, він підходить не тільки для смартфонів, але й іншої техніки, такої як Bluetooth-гарнітури або смарт-годинники.

9 рівнів захисту

Завдяки вбудованому смарт-чіпу, цей ЗП здатний не тільки швидко, але й безпечно заряджати ваші гаджети. У нього передбачено цілих 9 ступенів захисту від найбільш поширених проблем. У їх числі захист від перенапруги, перевантаження по струму, короткого замикання, перезаряду, захист від зниженої напруги, від електромагнітного поля тощо.

 

Розумна і безпечна зарядка

Функція інтелектуального виявлення сторонніх предметів (FOD Protection) дозволяє уникнути пошкодження зарядного пристрою через попадання на його платформу сторонніх предметів. У разі, якщо на поверхні зарядки виявиться що-небудь металеве, наприклад, монета або ключі, вона автоматично вимкне живлення, щоб уникнути перегріву.

 

Зручно носити з собою

Ця зарядка зроблена максимально компактною. Вона важить всього 55 грамів і має товщину близько 7,7 мм, що дозволяє легко знайти для неї місце як на робочому столі, так і в кишені сумки. Щоб мати можливість зарядити свій смартфон в будь-який час.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумарна кількість портів
Функція швидкої зарядки

Так

Вхідна/вихідна потужність

Вихід: 15 W/10W/7.5 W/5W Вхід: 5B - 2A, 9B - 1.67A, 10B - 1.5A

Особливості

Повністю сумісний з iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Mini; Підтримує швидке заряджання; Сильний магніт та встановлення одним рухом; 9 рівнів захисту; Ультратонкий та компактний дизайн

Габарити і дизайн

Колір моделі

Синій

Габарити

59 x 7,7 мм

Вага

55 г

Найпопулярніші запити в категорії Бездротовий ЗП McDodo (CH-8720) 15W