Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блок живлення Apple USB-C 61W MNF72

Код:608331
Немає в наявності
Блок живлення Apple USB-C 61W MNF72 фото
cashback iconКешбек 21 ₴
2 195

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Головні переваги

  • Компактні розміри та форма пристрою
  • Швидка та ефективна підзарядка
  • Стійкість до перепадів напруги
 

Навіщо і кому потрібен блок живлення?

Зарядні пристрої, які додаються до електронних пристроїв при покупці, мають один спільний недолік. А саме — навіть кращі виробники не можуть гарантувати, що їхні вироби будуть працювати вічно.

 

Універсальні зарядні пристрої та блоки живлення — це відмінний вихід для тих, хто з якихось причин втратив свою зарядку та шукає їй заміну. Зарядний пристрій можна придбати в якості додаткового джерела підзарядки на випадок втрати або пошкодження основного.

 

Докладний опис

Apple USB-C — це адаптер живлення з потужністю 61 Вт, який дозволяє швидко та ефективно заряджати ваш електронний пристрій. Підзарядку зручно робити вдома, в офісі та навіть в дорозі.

 

Apple USB-C — зручний та ударостійкий пристрій, виконаний з міцного білого пластику. Підвищена якість матеріалу корпусу помітна навіть неозброєним поглядом. А технологічна начинка пристрою забезпечить швидку та ефективну зарядку вашого девайса.

 

Форма пристрою також зменшує шанси випадкового механічного пошкодження під час використання. І, одночасно, сприяє тому, щоб з комфортом зберігати та переносити зарядку. Невеликий розмір дозволяє переносити пристрій в сумці, та до того ж не відчувати його присутності.

 

Коли доводиться купувати новий зарядний пристрій замість загубленого або пошкодженого, найкраще віддати перевагу перевіреному виробнику. Зарядний пристрій Apple дозволяє здійснювати підзарядку швидко та ефективно. Це та сама якісна річ, яка буде служити довго та на совість.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумарна кількість портів
Функція швидкої зарядки

Ні

Вхідна/вихідна потужність

Вихідна потужність 61Вт

Особливості

Стійкість до перепадів напруги; Компактні розміри та форма пристрою

Габарити і дизайн

Колір моделі

Білий

Найпопулярніші запити в категорії Блок живлення Apple USB-C 61W MNF72