Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Епілятор BRAUN Silk epil 3-273

Код:693102
Немає в наявності
Епілятор BRAUN Silk epil 3-273 фото
Епілятор BRAUN Silk epil 3-273 фото
cashback iconКешбек 14 ₴
1 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ефективний догляд за шкірою

Якщо ви шукаєте легкий, компактний і зручний в роботі прилад для догляду за шкірою, рішення є! Просто купіть епілятор Braun SE 3273. Традиційна, відмінно зарекомендована, схема з комплексом з 20-ти пінцетів здатна видаляти навіть найтонші волоски. При цьому неприємні відчуття зводяться до мінімуму. В даному приладі застосована щадна технологія SoftLift – пальчики акуратно піднімають кожну волосинку, навіть якщо віна впритул прилягає до тіла. Досягнутий же результат зберігається дуже довго і не вимагає занадто частого повторення процедури епіляції.

Без дискомфорту

Побоювання з приводу неприємних відчуттів утримують багатьох жінок від того, щоб довіритися епілятору пінцетного типу. Дійсно, процедура не найлегша, однак Braun зміг знайти вихід з цієї непростої ситуації. Використовуючи окрему насадку з невеликими масажними роликами, ви зможете провести попередню підготовку шкіри і розслабити її. Епіляція буде проведена з куди меншими неприємними відчуттями. Масаж триває весь час в процесі видалення волосся, посилюючи пом'якшувальний ефект. Додаткові насадки (бритвена та тример) дозволяють більш ретельно обробити шкіру, якщо це необхідно. Тепер навіть найтонші волоски не сховаються від вашого Braun SE 3273.

Розумне освітлення

Щоб домогтися бажаного результату, перш за все, потрібно бачити абсолютно всі волоски на шкірі. Але навіть потужного загального освітлення в даному випадку буває недостатньо. Не варто покладатися тільки на кімнатні світильники в такій делікатній процедурі. Тим більше, коли у вашому розпорядженні є вбудована лампа SmartLight. Вона яскраво висвітлює обмежену ділянку, дозволяючи вам сконцентрувати увагу саме на ньому. Живлення від мережі не обмежує вас за часом використання лампи і приладу в цілому.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Епіляційна голівка
Тип епіляції
Кількість швидкостей/режимів

2

Кількість пінцетів
Насадки
Тип голівки
Додаткова інформація

Пальчики SoftLift

Роликові масажери

Експлуатація та безпека

Джерело живлення
Підсвічування

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Матеріал пінцетів/дисків

Метал

Габарити (ВхШхГ)

10,5 x 6,8 x 3,5 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

18 x 6,5 x 19,7 см

Вага

0,33 кг

Вага в упаковці

0,464 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера