Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Виниловий програвач Pro-Ject Debut Carbon SB esprit Sonos Edition (Black) PJDECASON1

Код:684229
Немає в наявності
Виниловий програвач Pro-Ject Debut Carbon SB esprit Sonos Edition (Black) PJDECASON1 фото
cashback iconКешбек 369 ₴
36 990

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Sonos Debut Carbon SB esprit Edition

Програвач вінілових дисків Pro-Ject Debut Carbon SB DC Esprit є подальшим розвитком знаменитої моделі Debut, що стала свого часу символом повернення техніки цього класу на масовий ринок. Нова вертушка також пропонується за вельми доступною ціною, проте в її конструкцію були внесені істотні зміни, що дозволили підвищити якість звуку. Шасі програвача, виготовлене з ДВП, може мати лакове оздоблення чорного, червоного або білого кольорів.

В першу чергу у новій моделі варто відзначити тонарм, виконаний з вуглеволокна, просоченого спеціальною смолою - використання настільки висококласних пристроїв на програвачах початкової цінової категорії є великою рідкістю. Крім того, в Pro-Ject Debut Carbon SB DC Esprit використовується опорний диск збільшеного діаметра і ваги, що позитивно позначилося на плавності обертання диска і зниженні загального рівня вібрацій. Основний диск виконаний з акрилу, і встановлений на субдиск, який з'єднаний з допомогою еластичного паска з двигуном змінного струму, механічно розв'язаного від шасі за допомогою прокладок з сорботану. Двигун підключений до генератора, який у свою чергу, працює від джерела постійної напруги - подібне рішення дозволило зробити швидкість обертання більш стабільною.

Тонарм і Pro-Ject Debut Carbon SB DC Esprit оснащений демпфованим мікроліфтом і важковим антискейтингом. Програвач забезпечує три швидкості диска, при цьому перемикання між 33 та 45 обертами за хвилину електронне, а для переходу на 78 обертів потрібно вручну перевести приводний ремінь на інший ролик на шківі двигуна. Крім того, у цьому випадку на тонарм необхідно буде встановити спеціальну голівку 2M78, розраховану на роботу з такими пластинками.

Апарат комплектується якісним MM-звукознімачем Ortofon 2M Red, пилозахисною кришкою та центральним адаптером для пластинок на 45 обертів. Вихід Pro-Ject Debut Carbon SB DC Esprit оформлений у вигляді пари RCA-роз'ємів, тому для підключення вертушки до фонокоректора можна використовувати будь-який кабель за вибором користувача.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

22 кГц

Співвідношення сигнал/шум

68 дБ

Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

RCA

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

118 х 415 х 320 мм

Вага

5,60 кг

Особливості

Тип тонарма: Поворотний; Привід: Ремінний; Матеріал тонарма: Карбон; Довжина тонарма: 218.5 мм; Антіскейтінг; Підтримувані швидкості: 33 оборотів/хв, 45 оборотів/хв, 78 оборотів/хв (опціонально); Розміри пластинок: 300 мм; Вбудований фонокоректор; Відхилення швидкості: +/- 0,8%; Рівень детонації: +/- 0,1%; Маса тонарма: 6 г; Навіс: 18.5 мм; Матеріал диска: матовий акрил; Матеріал столу: МДФ; Перемикання швидкостей: електронне; Тип картриджа в комплекті: Ortofon 2M Red; Маса картриджа: 7.2 г; Форма заточки голки: Еліптична; Притискна сила голки: 16-20 мН

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера