odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Фотоапарат Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm F2.8-4 Kit Silver

Код:720025
Немає в наявності
Фотоапарат Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm F2.8-4 Kit Silver фото
Фотоапарат Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm F2.8-4 Kit Silver фото
Фотоапарат Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm F2.8-4 Kit Silver фото
Фотоапарат Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm F2.8-4 Kit Silver фото
Фотоапарат Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm F2.8-4 Kit Silver фото
Фотоапарат Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm F2.8-4 Kit Silver фото
Фотоапарат Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm F2.8-4 Kit Silver фото
Фотоапарат Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm F2.8-4 Kit Silver фото
Фотоапарат Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm F2.8-4 Kit Silver фото
Фотоапарат Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm F2.8-4 Kit Silver фото
Фотоапарат Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm F2.8-4 Kit Silver фото
Фотоапарат Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm F2.8-4 Kit Silver фото
cashback iconКешбек 899 ₴
89 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Досліджуйте свої можливості та створюйте шедеври

FUJIFILM X-T4 – це гібридна камера, в якій використовуються передові технології для створення як фотографій, так і відео. Звільніться від компромісів та станьте творцем іміджу, яким ви завжди хотіли бути. Завдяки матриці X-Trans CMOS 4 четвертого покоління, процесору X-Processor 4, нещодавно розробленій компактній вбудованій системі стабілізації зображення (IBIS), новому режиму імітації плівки ETERNA Bleach Bypass та багатьом іншим фішкам X-T4 ви зможете розширити свої творчі межі та працювати над будь-якими проектами зі справжнім задоволенням.

Неймовірна швидкість, щоб відобразити вирішальний момент

Професійні творці зображень повинні бути готові моментально зафіксувати моменти, і для цього їм потрібна камера, здатна йти в ногу з часом. X-T4 оснащена видатним 4-ядерним процесором X-Processor 4, що дозволяє їй працювати швидко та точно, коли це необхідно. У поєднанні з ультрасучасною матрицею X-Trans CMOS 4 із заднім підсвічуванням, що має пікселі з визначенням фази по всьому кадру, ви отримаєте неперевершену продуктивність автофокусування.

0,02 секунди автофокусу

Новий алгоритм автофокусування, представлений у X-T4, забезпечує швидкість фокусування у 0,02 секунди – найшвидше автофокусування серед бездзеркальних камер із матрицею APS-C. Той самий алгоритм дозволяє досягти визначної точності автофокусування, забезпечуючи професійні результати за частки секунди.

Проста серійна зйомка

Затвор у фокальній площині всередині X-T4 був нещодавно перероблений для досягнення видатних характеристик та довговічності. Завдяки високошвидкісному двигуну постійного струму камера здатна вести безперервну зйомку зі швидкістю 15 кадрів на секунду в постпросмотрі1 та 8 кадрів на секунду в режимі перегляду в реальному часі. Затвор також на 30% тихіший і розрахований на 300 000 спрацьовувань2. Ця неймовірна швидкість доповнюється затримкою запуску всього 0,035 секунд і періодом затемнення в режимі реального часу 0,075 секунд. У поєднанні з таким удосконаленим автофокусуванням навіть найшвидші дії можуть бути відображені у визначній якості.

Режим імітації кіноплівки

Режими імітації плівки є ексклюзивними для цифрових камер FUJIFILM та надають вам галерею попередньо встановлених кольорів, які відтворюють деякі з найпопулярніших фотоплівок в історії. Камера X-T4 оснащена останнім у колекції: ETERNA Bleach Bypass. Цей прекрасний новий режим імітації плівки створює висококонтрастний вигляд з низькою насиченістю кольору, щоб відтворити популярну техніку обходу знебарвлення, використовувану творцями зображень за часів аналогової плівки.

Регулювання тону

Світло та тіні можна коригувати всього на півкроку за раз, що спрощує відтворення сцени саме такою, якою ви її бачили. Це допомагає значно скоротити постобробку, дозволяючи вам проводити менше часу за комп'ютером та більше часу творити.

Автоматичний баланс білого

Удосконалена функція автоматичного балансу білого (AWB) пропонує режими AUTO, White Priority або Ambience Priority для максимальної точності прямо з камери. У сценах, освітлених лампами розжарювання, камера вибирає більш білі відтінки білого, якщо встановлено значення «Пріоритет білого», та більш теплі відтінки білого, якщо встановлено значення «Пріоритет атмосфери».

Стійка до негоди і завжди готова до роботи

Камера X-T4 створена для того, щоб забезпечити вам свободу творчості навіть у найскладніших умовах. Для цього вона включає п'ятиосьову 6,5-ступінчасту стабілізацію IBIS та ергономічну рукоятку для надійного захоплення, а також підвищену стійкість до атмосферних впливів для захисту від пилу, вологи і температури до -10°C, і батарею великої ємності. Все для того, щоб ви могли працювати довше.

Стабілізація зображення нового покоління

Fujifilm X-T4 оснащена новітньою технологією IBIS, що забезпечує максимальну свободу під час створення зображень з рук. П'ятиосьова система IBIS використовує високопродуктивні гіроскопічні датчики для виконання більш як 10 000 корекцій на секунду, забезпечуючи стабілізацію до 6,5 ступенів з 18 з 29 об'єктивів FUJINON XF і не менше 5 ступенів стабілізації з рештою 11. Однак незважаючи на таку неперевершену продуктивність, нова система IBIS є найменшою і найлегшою з коли-небудь існуючих в арсеналі Fujifilm. Використання магнітів замість пружин для створення нової амортизуючої конструкції допомагає розкрити увесь потенціал нового затвора у фокальній площині.

Boost режим

Високопродуктивний сенсорний РК-дисплей з роздільною здатністю 1,62 млн точок і регульованим кутом нахилу та електронний видошукач (EVF) з роздільною здатністю 3,69 млн точок вже забезпечують видатне представлення вашої сцени. Однак можна додатково використати один із трьох режимів Boost для підвищення швидкості відгуку у певних сценаріях:

  • Пріоритет яскравості – покращує об'єкти під час зйомки в умовах низького освітлення.
  • Пріоритет роздільної здатності – дозволяє бачити дрібніші деталі, відмінно підходить для портретної та макрозйомки.
  • Пріоритет частоти кадрів – створює більш плавні переходи, що дуже важливо при зйомці об'єктів, що рухаються.

Нова батарея. Велика автономність

Професійним фотографам та відеооператорам потрібен інструмент, на який вони могли б покладатися довше, тому X-T4 оснащена нещодавно розробленою батареєю великої ємності, здатної зробити приблизно 500 кадрів на одній зарядці у стандартному режимі та 600 кадрів в економічному режимі.

Безкомпромісні можливості для зйомки відео

Еволюція X-T4 не обмежується лише фотографуванням. На додаток до високошвидкісного запису у форматі Full HD/240p, що забезпечує максимальне 10-кратне уповільнення руху, X-T4 підтримує цифрову стабілізацію зображення (DIS) та посилений режим IS (стабілізація зображення). Поєднуючи ці два режими стабілізації зображення з потужним IBIS, X-T4 дозволяє випробувати новий рівень стабілізованої відеозйомки без необхідності використання підвісу або інших аксесуарів від сторонніх виробників.

Об'єктив FUJINON XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS. Універсальний стандартний зум

FUJINON XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS – справжній універсал, який стане у нагоді багатьом фотографам. Завдяки цьому зум-об'єктиву з максимальною діафрагмою F2,8 і широким діапазоном фокусних відстаней від 27 мм (ширококутний) до 84 мм (телефото), фотограф може знімати різні сцени. Дуже портативний завдяки своїм компактним розмірам, він, проте, відрізняється швидким лінійним автофокусуванням завдяки електродвигуну та вбудованій функції чотириступінчастої стабілізації зображення. А тому забезпечує комфортну та впевнену зйомку навіть у складних умовах.

Характеристики

Конструкція

Тип фотоапарата
Підтримка змінних об'єктивів

Fujifilm X

Тип оптики
Тип видошукача
Вбудований спалах

Ні

Кріплення для штатива

Так

Захист від бруду і води

Так

Елемент живлення

Акумулятор Li-ion

Серія

Fujifilm X

Дисплей

Діагональ дисплея
Поворотний дисплей

Так

Сенсорний дісплей

Так

Матриця

Число ефективних мегапікселів
Формат матриці

23,5 x 15,6 мм

Технологія матриці
Кроп-фактор
Система самоочищення матриці

Так

Кількість точок фокусування

425

Об'єктив

Діафрагма

f/2.8 - f/22.0

Оптичне збільшення

0,15x

Фокусна відстань

18 - 55 мм

Мінімальна відстань зйомки

Залежить від об'єктива

Ручне фокусування

Так

Обробка освітлення

Діапазон чутливості ISO

80 - 51200

Розширені значення ISO

ISO12800

ISO160

Експокорекція

-5.0EV - +5.0EV, крок 1/3EV (відео: -2.0EV - +2.0EV)

Замір експозиції

Точковий

Мультисегментний

Центральнозважений

Середній

Фотозйомка

Режими зйомки

Ручний режим

Режим панорама

Формат фотофайлів

JPEG

RAW

Автопортрет (таймер)

2 сек

10 сек

Стабілізація зображення
Максимальний розмір фотографії в пікселях

6240 х 4160

Формат кадра

3:2

Відеозйомка

Дозвіл відеозйомки
Тривалість зйомки

Залежить налаштувань

Наближення під час зйомки

Так

Підключення

Слот для карт пам'яті

SD

Інтерфейси
Бездротові технології

Bluetooth

Wi-Fi

Пульт ДУ

Можливість підключення зовнішнього спалаху

Так

Фізичні характеристики

Колір корпуса
Габарити

134,6 х 92,8 х 128,8 мм

Вага

849 г (з об'єктивом, акумулятором та карткою пам'яті)

Комплектація

Фотоапарат

Акумулятор

Плечовий ремінь

Адаптер змінного струму

Кришка об'єктива

USB-кабель

Кришка слота для карток пам'яті

Штепсельний адаптер

Заглушка порту синхронізації

Заглушка роз'єму вертикального комплекту елементів живлення

Заглушка на гарячий черевик

Адаптер для навушників

Об'єктив XF 18-55mm F2.8-4

Інструкція

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера