Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

USB-Flash SanDisk iXpand Luxe 128GB USB Type-C/Lightning

Код:726007
Є в наявності
USB-Flash SanDisk iXpand Luxe 128GB USB Type-C/Lightning фото
USB-Flash SanDisk iXpand Luxe 128GB USB Type-C/Lightning фото
USB-Flash SanDisk iXpand Luxe 128GB USB Type-C/Lightning фото
USB-Flash SanDisk iXpand Luxe 128GB USB Type-C/Lightning фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 24 ₴
2 499
Модель
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Один накопичувач. Два роз'єми.

Флеш-накопичувач SanDisk iXpand Flash Drive Luxe оснащений не одним, а двома роз'ємами, ви можете легко переносити файли з iPhone, iPad Pro, Mac і пристроїв з роз'ємом USB Type-C™, у тому числі з телефонів на базі Android™.2

Автоматичне резервне копіювання під час підключення пристрою

Більше ви не втратите цінні фотографії та відео. Щоразу, коли ви підключаєте накопичувач до iPhone2, виконується автоматичне резервне копіювання фотографій та відео3. Ось так просто.

Швидка передача матеріалів на комп'ютер

Не потрібно надсилати фотографії поштою, щоб зберегти їх на іншому пристрої. Ви можете швидко перенести всі файли з накопичувача на комп'ютер із роз'ємом USB Type-C™ через високошвидкісний порт USB 3.0.

Захист файлів паролем

Бажаєте захистити конфіденційність своїх файлів та користуватися накопичувачем разом з іншими людьми? Завдяки програмі iXpand Drive ви можете захистити паролем файли та фотографії на пристроях на базі iOS та PC4.

Простий спосіб звільнити місце

Просто підключіть накопичувач та звільніть місце. Для перенесення файлів не потрібне підключення до інтернету. Тепер у вас достатньо пам'яті для зберігання ще більшої кількості фотографій, відео та ігор.

Ковпачок, що обертається, з отвором для кріплення до брелока

Ковпачок, що обертається, захищає роз'єми, коли ви носите пристрій в сумці або кишені. А завдяки отвору в ньому можна легко прикріпити накопичувач, щоб взяти його з собою.

1. 1 ГБ = 1 000 000 000 байт. Фактично доступний користувачеві обсяг пам'яті менший. 2. Відомості про сумісність з iPhone, iPad Pro та iPod 3. Потрібна програма iXpand Drive (крім пристроїв на базі Android). Можна завантажити з App Store. Потрібна iOS 10.0.2 або пізнішої версії. У налаштуваннях програми можна увімкнути автоматичне резервне копіювання. 4. Захист паролем підтримується операційними системами iOS 10.0.2 або пізнішої версії, Mac OS X 10.9 або пізнішої версії, Windows 8 та Windows 10. 5. Можна завантажити з App Store. Потрібна iOS 10.0.2 або пізнішої версії. Діють певні правила та умови.

Характеристики

Загальні характеристики

Обсяг пам'яті
Інтерфейс
Матеріал корпуса
Форм-фактор
Колір

Чорний

Сумісність

Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X v10.9 or higher

Габарити

50 x 15,2 x 8,7 мм

Вага

10 г