odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA

Код:687197
Немає в наявності
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
Холодильник Samsung RF50K5960S8/UA фото
-7%
Вигода 5 500 ₴
cashback iconКешбек 683 ₴
68 399
Колір
Bronze фото
Silver фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Samsung RF50K5960S8

Samsung RF50K5960S8 – місткий та технологічний холодильник конструкції Side-by-side, який дозволяє створювати великі запаси продуктів і зберігати їх максимально ефективно. Інверторний компресор забезпечує практично безшумну роботу і підтримує оптимальний температурний режим, дбайливо витрачаючи електроенергію. Система Triple Cooling чудово підтримує свіжість їжі, а технологія No Frost подбає, щоб усередині не утворювався лід, тому постійно розморожувати його також не доведеться. При цьому холодильник забезпечує швидкий доступ до будь-яких продуктів, а вбудований LED дисплей і можливість встановлення додаткового Wi-Fi модуля роблять його використання набагато зручнішим. Samsung RF50K5960S8 – ідеальний варіант для людей, які цінують якість і комфорт.

Більше місця – менше клопоту

Зберігайте більше продуктів і легко знаходьте їх при необхідності. Холодильник Samsung RF50K5960S8 має загальний корисний об'єм у 486 літрів, що дає можливість створювати значні запаси і рідше ходити в магазини. Усередині цього апарату цілком можна розмістити запаси на місяць для сім'ї з 4-5 чоловік. А четверо дверцят забезпечують відмінний огляд і швидкий доступ до всіх продуктів.

Ефективне і стабільне охолодження

Система Triple Cooling, що включає три незалежних випарника, контролює і оптимізує температуру всередині холодильника, регулює вологість і перешкоджає змішуванню запахів. А вбудована в задню стінку металева пластина Metal Cooling додатково охолоджує повітря в холодильній камері і швидко стабілізує температуру, не дозволяючи їй підвищуватися при частому відкриванні дверцят.

Багатопотокова циркуляція повітря Multi Flow

Ще одна технологія, яка збільшує ефективність охолодження продуктів – це Multi Flow. Вона складається з розташованих на всіх рівнях вентиляційних отворів, які подають холодне повітря точно до кожної полиці і відділення. Це сприяє одночасному охолодженню всіх секцій холодильника і дозволяє продуктам довше зберігати свої смакові якості.

No Frost і ніякої криги

Технологія No Frost запобігає утворенню криги на стінках холодильника і забезпечує підтримку постійної температури в кожному куточку камери. Крім того, ця система прискорює охолодження робочих камер, завдяки чому зменшується навантаження на систему охолодження.

Працює розумно, служить довго

Цифровий інверторний компресор автоматично регулює швидкість роботи в залежності від обраного рівня потужності охолодження. В результаті холодильник споживає менше електроенергії, працює тихо і служить довго.

Ідеальні умови для зберігання м'яса та риби

Навіть найделікатніші продукти, такі як свіже м'ясо або риба зможуть зберігатися довше завдяки спеціальній зоні свіжості (Fresh Zone). Вона являє собою висувний ящик, в якому завжди підтримується оптимальна температура, тому продукти в ньому відмінно зберігають свою свіжість.

LED дисплей і зручне керування

Легко керуйте роботою свого холодильника за допомогою простого дисплею. Пульт налаштувань розташований на невеликій висоті, а великі символи добре видно при будь-якому освітленні. Завдяки цьому кожен може налаштувати роботу приладу, без зайвих зусиль.

Ще більше можливостей

Хочете зробити свій холодильник ще розумнішим? Придбайте спеціальний аксесуар у вигляді додаткового модуля Wi-Fi і зможете дистанційно керувати приладом, а також переглядати його стан через мобільний додаток SmartThings. Навіть якщо перебуваєте за межами будинку.

Стиль на всі часи

Samsung RF50K5960S8 – це сучасний холодильник преміум класу з елегантним дизайном, здатним гармонійно доповнити будь-яке оточення. Незважаючи на свої досить великі габарити, він легко впишеться в інтер'єр завдяки стильному металевому корпусу, загальній лаконічності та прихованим ручкам. І створить єдиний образ з іншими меблями і технікою.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм
Функції

Зона свіжості

Швидка заморозка

Сигналізація відкритих дверей

Блокування управління

Світлодіодне підсвічування (LED)

Спосіб установки

Додаткові характеристики

Енергоспоживання

410 кВт/рік

Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-N-ST-T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Хладагент

R-600a

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери
Система охолодження холодильної камери
Система розморожування холодильної камери

No Frost

Дверні корзини

8 шт

Полка для пляшок

У дверях

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

150 л

Система охолодження морозильної камери

No Frost

Потужність заморожування
Кількість відділень

6

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

192 x 79,5 x 65,4 сантиметра

Висота
Ширина

79,5 см

Глибина
Вага

116 кг

Колір корпусу
Комплектація

Холодильник; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера