odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Холодильник Samsung RR39T7475AP/UA+RA-R23DAA39GG

Код:712164
Очікується
Холодильник Samsung RR39T7475AP/UA+RA-R23DAA39GG фото
Холодильник Samsung RR39T7475AP/UA+RA-R23DAA39GG фото
Холодильник Samsung RR39T7475AP/UA+RA-R23DAA39GG фото
Холодильник Samsung RR39T7475AP/UA+RA-R23DAA39GG фото
Холодильник Samsung RR39T7475AP/UA+RA-R23DAA39GG фото
Холодильник Samsung RR39T7475AP/UA+RA-R23DAA39GG фото
Холодильник Samsung RR39T7475AP/UA+RA-R23DAA39GG фото
Холодильник Samsung RR39T7475AP/UA+RA-R23DAA39GG фото
Холодильник Samsung RR39T7475AP/UA+RA-R23DAA39GG фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Установка холодильників
Колір
Beige фото
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Комбінуйте як забажаєте

Bespoke: Модульна конструкція

Персоналізуйте та комбінуйте варіації холодильника, щоб він відповідав вашому стилю життя. Ви можете використовувати одну секцію з одними повнорозмірними дверима. Однак, якщо вам потрібно більше об'єму, ви також можете легко об'єднати дві секції з повнорозмірними дверима, або одну секцію з повнорозмірними дверима з холодильником із двома дверима з протилежного боку.

Стильний унікальний дизайн

Bespoke — індивідуальний дизайн

Створіть стильний та унікальний кухонний простір з індивідуальним дизайном. Доступний вибір з 3 оздоблень: м’який оксамит з матовим склом, глянець із чистим склом і металік теплих відтінків — з різними варіантами кольорів дверей, як-от сірий і багато інших.

Ідеально вписується в будь-яку кухню

Bespoke — поєднуйте кольори як вам подобається

Зробіть так, щоб холодильник ідеально вписався у вашу кухню. Зі стандартною глибиною він повністю суміститься з вашими шафами. Холодильник можна встановити врівень з кухонним столом (counter-depth) і вписати в кухню (kitchen fit), сумістивши з кухонною шафою.1

Бездоганний мінімалістичний і стильний дизайн

Плаский дизайн

Додайте своїй кухні відтінку елегантності преміум класу. Завдяки мінімалістичному пласкому дизайну цей холодильник гармонійно та органічно впишеться в будь-який сучасний інтер'єр кухні. Або може бути ідеально поєднаний з іншими модулями для створення цілісної композиції побутової техніки.

Акуратне зберігання і зручне користування

Більше об'єму

Зберігайте набагато більше продуктів, акуратно організовуючи простір. Більше об'єму означає, що в морозильній камері достатньо місця для зберігання покупок на тиждень. Також набагато простіше ефективно організувати простір. Покласти і взяти продукт, який вам потрібен, стало ще зручніше.

Забудьте про намерзання льоду

No Frost

Не марнуйте час і сили на розморожування холодильника. Технологія No Frost покращує циркуляцію повітря для підтримки постійної температури, запобігаючи таким чином утворенню льоду. Крім того, це дає змогу значно швидше досягати заданої температури, знижуючи навантаження на систему охолодження, завдяки чому вона прослужить довше.

Охолодження з усіх боків

Система об’ємного охолодження All-Around Cooling

Технологія All-around Cooling дозволяє рівномірно охолоджувати кожен куточок робочої камери. Охолоджене повітря циркулює через безліч вентиляційних отворів, що мають виходи на кожну полицю, завдяки чому в холодильнику підтримується постійна температура, і продукти довше залишаються свіжими.2

Охолодження для тривалої свіжості

Металева панель Metal Cooling

Металева панель Metal Cooling на задній стінці холодильника дає додаткове джерело холоду і робить внутрішній простір ще більш стильним. Завдяки дії панелі, навіть при частому відкриванні дверцят, холод у камері утримується довше, а оптимальна температура відновлюється швидше.

Оптимальна вологість

Контейнер для овочів з контролем вологості

Контейнер для овочів з контролем вологості (Humidity Control Vegetable Box) дозволяє зберігати фрукти та овочі свіжими протягом тривалого часу. Крім того, він досить великий, щоб зберігати в ньому великі предмети. Він постійно регулює рівень вологості для підтримки оптимальної вологості, автоматично відкриваючи й закриваючи вентиляційний отвір для утримання або випускання вологи.

Швидке охолодження продуктів і напоїв

Потужне охолодження Power Cool

Функція Power Cool (швидке охолодження) дозволить вам швидко охолодити їжу і напої, наприклад, для вечірки або святкової вечері. Одним натисканням кнопки холодне повітря інтенсивно нагнітається в холодильну камеру, тому продукти охолоджуються значно швидше, і ви зможете насолодитися прохолодними напоями ще швидше.

Зручно зберігати і знаходити потрібні продукти

Складана полиця

Щоб дістатися до потрібного продукту в холодильнику, часто доводиться долати справжню «смугу перешкод» з інших продуктів, але складана полиця легко усуває цю проблему. Завдяки їй ви можете ефективно зберігати, організовувати і діставати свої продукти в дальній частині холодильника та в кожному кутку. Кожен сантиметр простору буде використовуватися ефективно.

Складайте більше у дверцята

Знімний дверний контейнер

Помістити у холодильник великі продукти або предмети нестандартної форми може бути досить непросто. З’ємний дверний контейнер допоможе вам легко організувати і гнучко зберігати більше предметів різного розміру. Ви можете легко огранізовувати простір для зберігання пляшок, картонних упаковок та інших предметів будь-якого розміру.

Кожен куточок освітлений

Світлодіодне освітлення

З LED-підсвічуванням ви зможете швидше знаходити потрібні продукти, а також економити простір та гроші. LED-підсвічування компактніше, більш яскраве та енергоефективне, ніж звичайне освітлення. Воно освітлює кожен куточок м'яким і комфортним світлом, відкриваючи більше місця для зберігання продуктів і скорочуючи ваші витрати на електроенергію.

Зберігайте так, як вам зручно

Повністю висувний лоток

Повністю висувний лоток дозволяє зручно зберігати та отримувати доступ до ваших улюблених продуктів, наприклад, молочних продуктів або десертів. Його можна використовувати як шухляду в холодильнику або вийняти його повністю, щоб легко дістати з нього все, що вам потрібно. А оскільки він прозорий, ви можете легко бачити, що в ньому знаходиться.

Працює довше з оптимізованою продуктивністю

Цифровий інверторний компресор

Постійна оптимізація продуктивності дозволяє підвищити енергоефективність і довговічність. Цифровий інверторний компресор регулює свою швидкість залежно від потреби в охолодженні. Таким чином, він працює значно тихіше, споживає до 50% менше енергії і сертифікований для роботи протягом 21 року з 10-річною гарантією.3

1Зображення вгорі для демонстрації counter-depth; дизайн kitchen fit можливий за умови наявності кухонної шафи глибиною понад 700 мм.

2Конкретні моделі передбачають функцію Metal Cooling.

3Дані ґрунтуються на результатах внутрішніх досліджень відповідно до стандарту ISO 15502. Сертифікація довговічності впродовж 21 року від Асоціації електричних, електронних та інформаційних технологій у Німеччині (Verband Deutscher Elektrotechniker — VDE). Фактична тривалість служби може відрізнятися та залежить від середовища використання. 10-річна гарантія надається виключно на компресор.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм
Функції

Зона свіжості

Швидке охолодження

Режим "Відпустка"

Сигналізація відкритих дверей

Перевішувальні двері

Світлодіодне підсвічування (LED)

Функція Power Cool

Спосіб установки
Додаткова інформація

Metal Cooling; Hot Stamping (оздоблення металом полиць); Внутрішнє LED підсвічування; Захист від перепадів напруги; Зона свіжості; Лоток для яєць; Полиця для пляшок підвісна; Регульовані по висоті дверні кошики; Відділення для молочних продуктів

Додаткові характеристики

Енергоспоживання

115 кВт/рік

Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Хладагент

R-600a

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери
Система охолодження холодильної камери

All-Around Cooling

Система розморожування холодильної камери

No Frost

Дверні корзини

7 шт

Полка для пляшок

У дверях

Підвісна

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

185.3 x 59.5 x 69.4 сантиметрів

Висота
Ширина
Глибина
Вага

82 кг

Колір корпусу
Комплектація

Холодильник; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера