Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Apple Mac Studio M2 Ultra Chip 64/1TB (MQH63) 2023

Код:723304
Є в наявності
Apple Mac Studio M2 Ultra Chip 64/1TB (MQH63) 2023 фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
ОФІЦІЙНИЙ ПАРНЕР APPLE
Новинка
-21%
Вигода 49 000 ₴
cashback iconКешбек 1 899 ₴
238 999
189 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Величезні можливості у компактному корпусі

Створений для творчих професіоналів у всьому світі, Mac Studio відкриває перед користувачами нову еру продуктивності та безліч можливостей для втілення своїх ідей. Він поєднує у собі неймовірну продуктивність процесора нового покоління та широкий вибір портів для використання будь-яких необхідних вам пристроїв та аксесуарів. Тому з ним ваші творчі проекти вийдуть на якісно кращий рівень. А його революційна теплова система допомагає розкрити всю міць сучасних процесорів, залишаючи ваш міні-комп'ютер дуже тихим, щоб ніщо не заважало вам під час роботи. Mac Studio дозволяє переосмислити свій робочий простір і розкрити свій творчий потенціал в повній мірі.

M2 Ultra – сила, яка звільняє вашу творчість

Mac Studio на базі процесора M2 Ultra – це ультимативне рішення для тих, хто працює зі складними програмами та ресурсомісткими застосунками. Цей 24-ядерний чип нового покоління дозволяє виконувати до 31,6 трлн операцій на секунду, а графічний процесор з 60 або 76 ядрами (залежно від версії) значно підвищить швидкість обробки візуального контенту. Тому навіть складні симуляції частинок або робота з 3D-графікою, рендеринг відео чи об'ємні аналітичні обчислення виконуватимуться набагато швидше. А з подвоєними ресурсами Media Engine M2 Ultra може підтримувати до 22 потоків відтворення відео 8K ProRes 422 – те, що не може зробити жоден інший персональний комп'ютер.

Все, що вам знадобиться

Завдяки набору з 12 високопродуктивних портів Mac Studio дозволить вам створити студію мрії прямо у себе вдома. Використовуйте найсучасніші девайси та швидко передавайте величезні обсяги даних за допомогою кількох Thunderbolt 4 (до 40 Гбіт/с). Підключайтеся до телевізорів або моніторів з портом HDMI, що підтримує роздільну здатність до 8K. Швидко перекидайте фотографії та відео за допомогою слота для карт пам'яті SDXC. Вільно користуйтеся бездротовою мишею та клавіатурою за допомогою Bluetooth 5.3 або USB-A портів. І оцініть високу пропускну здатність завдяки передовому модулю бездротової мережі Wi-Fi 6E. З Mac Studio ви зможете організувати свій робочий простір саме так, як вам подобається.

Характеристики

Швидкість

Процесор
Кількість ядер

Apple M2 Ultra chip

Розмір оперативної пам'яті
Об'єм HDD

Ні

Об'єм SSD

Графічні можливості

Графічний процесор

Інтерфейси

Bluetooth
Wi-Fi
Порт USB 3.1

2 шт

Порт Thunderbolt 4

6 шт

Порт HDMI

1 шт

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Роз'єм для навушників 3.5 мм

1 шт

Роз'єм для карт SD/SDHC/SDXC

Так

Операційна система

Операційна система

macOS Ventura

Фізичні характеристики

Вага

3,6 кг

Габарити (ВхШхГ)

9,5 х 19,7 х 19,7 см

Комплектація

Mac Studio

Кабель живлення

Особливості

Попереду (M2 Ultra): Два порти Thunderbolt 4 (до 40 Гбіт/с)

Порт HDMI підтримує багатоканальний аудіовихід

Вбудований динамік

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера