Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus ROG Strix G17 2023 G713PV-LL043 Eclipse Gray (90NR0C34-M002J0)

Код:720809
Очікується
Ноутбук Asus ROG Strix G17 2023 G713PV-LL043 Eclipse Gray (90NR0C34-M002J0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 2023 G713PV-LL043 Eclipse Gray (90NR0C34-M002J0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 2023 G713PV-LL043 Eclipse Gray (90NR0C34-M002J0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 2023 G713PV-LL043 Eclipse Gray (90NR0C34-M002J0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 2023 G713PV-LL043 Eclipse Gray (90NR0C34-M002J0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 2023 G713PV-LL043 Eclipse Gray (90NR0C34-M002J0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 2023 G713PV-LL043 Eclipse Gray (90NR0C34-M002J0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 2023 G713PV-LL043 Eclipse Gray (90NR0C34-M002J0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 2023 G713PV-LL043 Eclipse Gray (90NR0C34-M002J0) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 821 ₴
82 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий рівень. Повний контроль

Сягніть вершини ігрової потужності з ноутбуком Strix SCAR G17. У максимальній конфігурації він має процесор AMD Ryzen™ 9 7945HX та відеокарту NVIDIA® GeForce RTX™ для ноутбуків.

Станьте лідером кіберспорту

Strix G17 версії 2023 року містить процесор AMD Ryzen™ 9 7945HX, відеокарту NVIDIA® GeForce RTX™ для ноутбуків із максимальною потужністю (TGP) 140 Вт із підтримкою технології NVIDIA Advanced Optimus і мультиплексором MUX Switch. Рідкий метал Conductonaut Extreme дозволяє процесору Strix G17 довше працювати на вищих тактових частотах. Новітня оперативна пам’ять DDR5 гарантує швидку роботу навіть із найвимогливішими програмами. Підтримка SSD-накопичувачів з інтерфейсом PCIe 4.0 назавжди позбавить вас від очікувань під час передавання файлів і від екранів очікування завантаження в іграх.

Ryzen приймає виклик

Розкрийте весь потенціал Ryzen™ із процесором AMD Ryzen™ 9 7945HX. Цей флагманський процесор чудово працює з однопотоковими навантаженнями – а це вкрай важливо для плавної гри. Якщо ж вам потрібно транслювати або записати свою гру, з цим багатопотоковим завданням легко впораються 16 ядер та 32 потоків. Незалежно від того, як ви будете грати, AMD Ryzen™ 9 7945HX стане вам у пригоді.

Нове покоління

Пам’ять нового покоління DDR5 працює на 50% швидше, ніж DDR4, а ноутбук Strix G17 може похвалитися оперативною пам’яттю DDR5 з частотою 4800 МГц, затьмарюючи більшість ноутбуків з пам’яттю DDR4. Завдяки більшій пропускній здатності та вищим частотам вашому центральному процесору ніколи не доведеться чекати, поки дані надійдуть.

Оптимізований для ігор

Високопродуктивні компоненти – а особливо сучасні відеокарти – потребують потужності. Саме тому виробник зробив все, щоб Strix G17 міг спрямувати 140 Вт енергії (макс. TGP) та можливості Dynamic Boost на потреби відеокарти NVIDIA® GeForce RTX™ для ноутбуків. Вищий ліміт потужності дає змогу видобути з цього високотехнологічного чипу ще більше продуктивності для неперевершеної гри.

ROG Intelligent Cooling

Високопродуктивні компоненти ігрових ноутбуків виділяють тепло, а це може впливати на роботу пристрою і збільшувати рівень шуму. У ноутбуку Strix G17 передбачена система інтелектуального охолодження ROG Intelligent Cooling™, яка тримає тепловиділення під контролем. Початок цьому покладає рідкий метал Conductonaut Extreme на центральному процесорі, який знижує температуру процесора аж на 15°C порівняно зі звичайними термопастами. Завдяки чотирьом вентиляційним отворам ноутбук максимально ефективно позбавляється від надлишку тепла. Роботу пристрою можна налаштувати під свої потреби за допомогою програмних профілів: у тихому режимі (Silent), який підходить для порівняно легких завдань, підтримується низький рівень шуму, а у швидкісному режимі (Performance) ноутбук розганяється до повної продуктивності – при цьому збільшується як гранична графічна продуктивність, так і швидкість роботи вентиляторів. Strix G17 працює надзвичайно тихо: лише 35 дБ у режимі Silent, 40 дБ у режимі Performance та 51 дБ у режимі Turbo. Чим би ви не займалися, ви зможете віднайти ідеальний баланс між потужністю та рівнем шуму.

Рідкий метал для кращого охолодження процесора

У Strix G17 версії 2023 року використовується супертехнологічний термоінтерфейс із рідкого металу Conductonaut Extreme від компанії Thermal Grizzly, який ще краще відводить тепло від процесора. Порівняно зі звичайними термопастами, цей матеріал на основі індію та галію має в 17 разів вищу теплопровідність і здатний зменшувати температуру процесора на додаткових 15 градусів. Він використовується виключно у серії ROG і забезпечує найефективнішу теплопередачу, яка тільки є в сучасних ноутбуках.

ROG Armoury Crate

Програма ROG Armoury Crate використовується для того, щоб задати системні параметри та режим роботи синхронізованої системи підсвічування Aura. Існує можливість створити декілька профілів із різними параметрами, які будуть автоматично завантажуватися під час запуску певних ігор і програм.

Герой у непримітному камуфляжі

Металево-сірий колір (Eclipse Gray) приховує справжній потенціал ноутбука за стриманим виглядом та не привертає зайвої уваги, коли ви не вдома.

Частота, яка дає перевагу над суперниками

Як пристрій, розроблений спеціально для геймерів, Strix G17 пропонується у варіантах з панелями QHD 240 Гц та Full HD 144 Гц. Висока частота оновлення зображення вкрай необхідна для змагальних ігор: вона згладжує анімацію та допомагає відстежувати переміщення ворогів. З ноутбуком Strix G17 завжди будете зосереджені на цілі – навіть у найбільш динамічних іграх. Окремі конфігурації цієї моделі оснащуються панелями з часом відгуку у 3 мс і підтримують технологію Dolby Vision HDR, а тому забезпечують чудову контрастність і якість зображення.

Кришталево чистий звук для спілкування

Динаміки з інтелектуальним підсилювачем, доповнені технологією Dolby Atmos, огортають вас об’ємним звуком з більш тонкими, багатими звуковими ефектами, які ви можете налаштувати за допомогою попередньо заданих режимів, спеціально оптимізованих для фільмів та ігор. Формат звуку Hi-Res гарантує, що звук у навушниках буде відтворюватися бездоганно. Технологія інтелектуального шумозаглушення відфільтровує шуми як з вхідного, так і з вихідного аудіосигналу, тож звук під час спілкування буде кришталево чистим, навіть якщо на фоні є шуми. Вам більше ніколи не доведеться пропускати виклик.

Точно в ціль

Завдяки технології раннього спрацювання клавіш – Overstroke – Strix G17 краще контролюється під час роботи та гри, а це означає менше натискань на клавіші та кращу швидкодію. Ця технологія орієнтована на геймерів: проміжки між функціональними клавішами допомагають інтуїтивно розпізнавати клавіші, а спеціальні гарячі клавіші забезпечують швидкий доступ до тих команд, які часто використовуються. Великі клавіші навігації забезпечують точніше керування в розпалі бою. Великий тачпад полегшує навігацію між усіма програмами. Повноколірне підсвічування окремих клавіш надає безмежні можливості для персоналізації: ви можете вибрати для кожної клавіші індивідуальний колір із мільйонів кольорів.

Завжди у строю

З містким акумулятором ємністю 90 Вт·год. ви завжди зможете продовжити гру в дорозі й досягти більшого. Акумулятора вистачає надовго – до 12 годин відтворення відео – тож вам не потрібно непокоїтися, що поруч не буде розеток. Ноутбук Strix G підтримує швидке заряджання – від 0 до 50% всього за 30 хвилин. Ноутбук також можна підзаряджати в дорозі через роз’єм USB Type-C від зовнішнього акумулятора на ваш вибір.

Грайте без затримок

З бездротовим модулем Wi-Fi 6E (802.11ax) ви зможете грати на гігабітній швидкості всюди, де є сумісні мережі. Технологія Wi-Fi нового покоління надає більшу пропускну здатність, забезпечує більш ефективну та надійну роботу в завантажених мережах і зменшує час затримки, щоб гра йшла без лагів. Бездротове з'єднання буде безперебійним, навіть якщо на пропускну смугу претендують багато інших пристроїв.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

240 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,5 ГГц

Максимальна частота процесора

5,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

4800 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сертифікація високої роздільної здатності

Технологія розумного підсилювача Dolby Atmos

Вбудована камера 720P HD

Система з 2 динаміками та технологією Smart Amplifier

Технологія шумозаглушення зі штучним інтелектом

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,8 кг

Ширина

39,5 см

Довжина

28,2 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація