Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Питання-відповіді2

Ноутбук Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010 Eclipse Gray (90NR05M2-M002K0)

Код:708591
Немає в наявності
Ноутбук Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010 Eclipse Gray (90NR05M2-M002K0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010 Eclipse Gray (90NR05M2-M002K0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010 Eclipse Gray (90NR05M2-M002K0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010 Eclipse Gray (90NR05M2-M002K0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010 Eclipse Gray (90NR05M2-M002K0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010 Eclipse Gray (90NR05M2-M002K0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010 Eclipse Gray (90NR05M2-M002K0) фото
-20%
Вигода 10 100 ₴
cashback iconКешбек 398 ₴
39 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG Strix G17

ROG Strix G17 - це ігрова платформа для масового користувача. Завдяки потужній конфігурації, яка включає процесор AMD Ryzen 7 4800H і відеокарту GeForce RTX 3050, цей ноутбук підходить для широкого спектру завдань. Оптимізована система охолодження гарантує стабільну роботу пристрою під важкими навантаженнями, тому ROG Strix G17 дозволить вам проявити всю свою майстерність у будь-якій ігровій ситуації!*

Грайте яскравіше!

Розфарбуйте своє життя яскравими барвами! Ілюмінаційна смужка у новій моделі ноутбука відрізняється від попередньої версії більшою щільністю світлодіодів, тому підсвічування під корпусом виглядає більш чітким. Його візуальні ефекти можуть синхронізуватися з підсвічуванням інших Aura-сумісних пристроїв (технологія Aura Sync).

Для кібератлетів

Ноутбук поєднує міцність, необхідну для повсякденного використання зі спортивним стилем. Алюмінієва кришка відмінно захищає його від ударів, також дозволивши ще більше витончити екранну рамку. Пластикова поверхня корпусу під зап'ястями залишається прохолоднішою під час марафонських ігрових забігів. Вставка зі штрихованою текстурою, що йде вздовж нижньої панелі, надійно утримує ноутбук на місці під час гри, а при перенесенні не дає йому вислизнути з пальців.

Потужна конфігурація

Сучасна конфігурація робить даний ноутбук універсальним пристроєм для ігор, стрімінгу, багатозадачної роботи та будь-яких інших застосувань. Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050 здатна видати високу частоту кадрів у популярних іграх, а процесор AMD Ryzen 7 4800H ідеально підходить для складних обчислень. Для швидкого завантаження додатків служить твердотілий NVMe-накопичувач об'ємом до 512 Гб.

Сучасні технології охолодження

Ефективне охолодження включає безліч елементів. Для швидкого відведення тепла від процесора застосовується інноваційний термоінтерфейс – рідкий метал. 84-лопатеві вентилятори Arc Flow переміщують більше повітря, створюючи при цьому менше турбулентності. Повітряний потік проходить крізь кілька (до чотирьох) радіаторів і викидається назовні через оптимально розташовані вентиляційні отвори. Все це дозволяє функції ROG Boost прискорювати відеокарту у режимі Turbo, а також дає користувачеві можливість додатково розганяти як графічний, так і центральний процесори.

Кришталево чистий звук

Вбудована акустична система ноутбука складається з двох динаміків з інтелектуальним підсиленням,** спрямованих безпосередньо на користувача. При підключенні навушників вона створить фантастичний ефект 5.1.2-канального звучання на базі технології Dolby Atmos і дозволить повністю зануритися у те, що відбувається на екрані. Для підвищення якості голосового зв'язку служить технологія двостороннього інтелектуального шумозаглушення.

Невичерпна енергія

За тривалий час автономної роботи ноутбука відповідає акумулятор ємністю 56 Втгод. Коли ж той розрядиться, підзарядка буде можлива не лише від електричної розетки, а й від сумісних зовнішніх акумуляторів через роз'єм USB-C.*

Бити точно в ціль

Довговічна і високоточна клавіатура, виконана у стилі звичайних зовнішніх моделей, має оптимізовану розкладку і пропонує п'ять гарячих клавіш для часто використовуваних функцій. Підсвічування з поклавішним регулюванням дозволяє виділяти важливі клавіатурні поєднання. Ресурс перемикачів клавіш становить понад 20 мільйонів натискань.

Синхронізовувана ілюмінація

Подбайте про тьмяне освітлення – і цей ноутбук стане центром загальної уваги завдяки яскравому підсвічуванню Aura, яке просочується крізь прозорі межі клавіш. Його доповнює світлова смужка, що обрамляє зовнішні межі корпусу. Опціонально підтримується поклавішне налаштування підсвічування, що дозволяє виділяти важливі клавіатурні поєднання. Колір та візуальні ефекти можуть синхронізуватися з підсвічуванням інших Aura-сумісних пристроїв (технологія Aura Sync) або прив'язуватися до внутрішньоігрових подій.

Бездротовий модуль Wi-Fi 6

Даний ноутбук оснащується бездровим модулем гігабітного класу Wi-Fi 6 (802.11ax), який забезпечує високу швидкість з'єднання з мінімальними лагами, що так важливо для онлайн-ігор. Крім того, ексклюзивна технологія ROG RangeBoost збільшує зону покриття на 30% і покращує стабільність бездротового сигналу. Її суть полягає в тому, щоб автоматично вибирати з чотирьох внутрішніх антен ту пару, яка забезпечить найкращий сигнал в поточних умовах. Бездротовий модуль доповнений дротовим контролером Gigabit Ethernet, що відрізняється ще нижчою латентністю.

Armoury Crate

Додаток ROG Armoury Crate являє собою єдиний програмний центр керування ноутбуком. З його допомогою можна задати системні параметри, відрегулювати роботу підсвічування і навіть створити профілі з налаштуванням, які будуть автоматично застосовуватися при запуску певних програм.

Широкий вибір інтерфейсів

Для підключення ігрової периферії ноутбук пропонує один порт USB 3.2 Type-C (з підтримкою режимів DisplayPort 1.4 та USB Power Delivery) і три порти USB 3.2 Gen1 Type-A, а для виведення зображення формату 4K (60 Гц) на зовнішній монітор або телевізор є інтерфейс HDMI 2.0b. Щоб кабелі не плуталися під руками, основні роз'єми розміщені у задній частині корпусу.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Інтелектуальний підсилювач доступний у конфігураціях з відеокартами NVIDIA GeForce RTX.

***Всі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

144 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,9 ГГц

Максимальна частота процесора

4,2 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.1

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Ні

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Стереодинаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,4 кг

Ширина

39,5 см

Довжина

28,2 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Відгуків