Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus ROG Strix Scar 16 (2023) G634JZ-NM033X Black (90NR0C81-M00540)

Код:719927
Очікується
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 16 (2023) G634JZ-NM033X Black (90NR0C81-M00540) фото
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 16 (2023) G634JZ-NM033X Black (90NR0C81-M00540) фото
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 16 (2023) G634JZ-NM033X Black (90NR0C81-M00540) фото
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 16 (2023) G634JZ-NM033X Black (90NR0C81-M00540) фото
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 16 (2023) G634JZ-NM033X Black (90NR0C81-M00540) фото
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 16 (2023) G634JZ-NM033X Black (90NR0C81-M00540) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 479 ₴
147 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG Strix Scar 16

Будь найкращим, жодних обмежень

Вінець швидкодії

Домінуйте на арені за допомогою нового ноутбука ROG Strix SCAR 16 з Windows 11 Pro. На першому в лінійці SCAR 16-дюймовому екрані противників буде видно краще, ніж будь-коли. Процесор Intel® Core™ i9-13980HX 13-го покоління та відеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ 4080 для ноутбуків легко впораються навіть із найвибагливішими іграми. Спеціальний мультиплексор MUX Switch і технологія NVIDIA Advanced Optimus допоможуть використати під час гри повний потенціал відеокарти. А підтримка оперативної пам’яті DDR5 обсягом до 32 ГБ та накопичувача PCIe Gen4x4 до 1 ТБ дозволить без особливої напруги одночасно грати, транслювати та створювати контент. Якщо ви шукаєте бездоганний ігровий ноутбук, Strix SCAR 16 – саме те, що вам треба.

На стику потужності та енергоефективності

Процесор – Intel® Core™ i9-13980HX у максимальній конфігурації з TDP 65 Вт – з гібридною архітектурою, розробленою з нуля для Windows 11, блискуче впорається з будь-якою грою чи проєктом. Маючи 8 продуктивних (Performance) ядер та 16 енергоефективних (Efficiency) ядер, він без зусиль подужає ігри класу AAA та відеотрансляції.*

Розблокована графічна потужність

Високопродуктивні компоненти – а особливо сучасні відеокарти – потребують потужності. Відеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ 4080 для ноутбуків повністю розкриває свій потенціал завдяки функції Dynamic Boost, яка додає їй ще 25 Вт потужності.*

Грайте. Транслюйте. Творіть

Ноутбуки серії SCAR створені з прицілом на геймерів і, звісно, розробників ігор. На Strix SCAR 16 працюють усі сучасні ігрові рушії, тож за цим ноутбуком ви зможете розкрити свій творчий потенціал та створити нову культову гру. Займаєтеся комп’ютерною графікою, редагуванням відео, транслюванням гри чи пробуєте сили в анімації або розробці ігор – Strix SCAR 16 забезпечить всією обчислювальною потужністю, потрібною, щоб вивести ваші твори на новий рівень. У максимальній конфігурації ноутбук має процесор Intel® Core™ i9 та відеокарту серії NVIDIA® GeForce RTX™ 40 для ноутбуків, які легко впораються зі складними проєктами на популярних платформах розробки Unity та Autodesk. Ви здатні бути кращим у грі – та чи готові створити нову? *

Охолодження

Щоб забезпечити стабільну роботу таких потужних компонентів, ми змінили конструкцію корпуса та материнської плати Strix SCAR 16. Ноутбук умістив усередині новий протяжний радіатор, а щоб він краще відводив тепло, його мідні ребра ще більше наблизили до вентиляційних отворів. Цей унікальний радіатор складається з трьох різних секцій, які оточують материнську плату з усіх сторін щільно розташованими ребрами загальною площею 174 183 мм², що на 62,59% більше, ніж в моделі Strix SCAR 15 2022 року. Така конструкція збільшує кількість напрямків, якими нагріте повітря може залишити пристрій, та значно поліпшує загальну ефективність охолодження. Нарешті, у той час як більшість ігрових ноутбуків мають два вентилятори для охолодження, розробники SCAR 16 додали третій вентилятор, який обдуває графічний процесор і відеопам’ять, що дозволило їм ще далі посунути межі робочих характеристик пристрою. Доповнена сімома тепловими трубками та термоінтерфейсом із рідкого металу Conductonaut Extreme на центральному та графічному процесорах, система охолодження SCAR 16 являє собою справжнє диво техніки.

Rog Nebula HDR

Геймерам, яких задовольнить лише найчіткіше зображення в динамічних сценах, SCAR 16 пропонує неймовірну панель Nebula HDR з підсвічуванням Mini LED, частотою оновлення 240 Гц, покриттям 100% колірного простору DCI-P3 та запаморочливою піковою яскравістю 1100 кд/м2. 16-дюймова панель, 89% якої займає екран зі співвідношенням сторін 16:10, є ідеальною для гри в аренні шутери та інші ігри на шаленій швидкості. Також є варіант SCAR 16 з панеллю Full HD 165 Гц. В які б ігри ви не грали, можна не сумніватися, що нова 16-дюймова панель SCAR вас вразить.*

Створено для перемог

Бренд Republic of Gamers створили люди, які люблять грати в відеоігри. Усе, що робить ROG, – від конструкції корпусу та підсвічення до програмних засобів керування й макросів – створюється з прицілом на геймерів. Тому унікальні дизайнерські особливості пристроїв ROG не лише дають користувачам перевагу над суперниками, а й переконливо виділяють їх з натовпу.

Безмежні можливості для персоналізації

Armoury Crate – це ваш командний центр, у якому ви можете коригувати налаштування, відстежувати температури або персоналізувати свій ноутбук. Завдяки моніторингу в реальному часі ви можете спостерігати, чим займається ваша відеокарта, центральний процесор і пам’ять. Технологія Aura Sync дає змогу налаштовувати кольори RGB-підсвічування окремо для кожної гри. За допомогою профілів вентиляторів і потужності ви можете на льоту змінювати шумові, енергетичні та теплові характеристики ноутбука, а ексклюзивні акції для геймерів допоможуть вам поповнити свою бібліотеку.

Натисніть – і в бій!

Часом перемогу від поразки може відділяти одне натискання клавіші, тож ми оснастили SCAR 16 професійною кіберспортивною клавіатурою, призначеною забезпечувати перемогу. У ноутбуку Strix SCAR використовуються довговічні клавіатурні перемикачі, розраховані на понад 20 мільйонів натискань. Технологія незалежної обробки натискань гарантує, що система виконає кожну команду, навіть якщо ви одночасно натискатимете багато клавіш. Повнорозмірна клавіатура містить спеціальні елементи керування відтворенням та спеціальні гарячі клавіші, що за налаштуванням регулюють гучність та параметри Armoury Crate, але можуть бути перепризначені різним функціям чи макросам. А завдяки індивідуальному підсвіченню кожної клавіші та повній персоналізації Aura Sync ноутбуки SCAR завжди матимуть вигляд,що відповідає вашому настрою.

Звук студійної якості

Набір динаміків із технологією Dolby Atmos складається з двох високочастотних динаміків і двох спрямованих вниз низькочастотних динаміків, які створюють реалістичну звукову сцену під час гри. З форматом звуку Hi-Res ви будете чути музику в тій якості, у якій вона була записана. Технологія двостороннього інтелектуального шумозаглушення відфільтровує всі небажані фонові шуми як із вхідного, так і з вихідного аудіосигналу, тож ніщо не буде відволікати вас під час дзвінків, спілкування в чатах і трансляцій.

Двостороннє інтелектуальне шумозаглушення

Вдосконалена технологія інтелектуального шумозаглушення працює на центральному процесорі, даючи відеокарті змогу натомість видавати кадри з більшою частотою. Вона працює з будь-якими вхідними пристроями та вихідними сигналами, усуваючи шуми як з вашого власного мікрофона, так і з вхідних аудіосигналів. В її налаштуваннях можна встановити фільтрацію шумів тільки для певних програм, наприклад комунікаційних утиліт, щоб не зачіпати внутрішньоігрові звуки.

Чотири динаміки з технологією Dolby Atmos

Два високочастотні та два низькочастотні динаміки з інтелектуальним підсилювачем створюють більш насичений звук – це у 2,8 разу вища гучність, у 3 рази більша потужність басів і у 3 рази ширший динамічний діапазон. Цей набір із чотирьох динаміків створює об’ємне звучання з ефектом повної присутності, оптимізоване технологією Dolby Atmos, яка забезпечує збалансований багатовимірний звук без погіршення чіткості або втрат деталей у всьому діапазоні частот.

Енергія на весь день

Ноутбук Strix SCAR готовий до подорожі. Він оснащений акумулятором ємністю 90 Вт·год, якого вистачить на 8,5 годин відтворення відео без підзаряджання. Для більшої свободи на ходу передбачене заряджання через роз’єм USB Type-C з потужністю до 100 Вт. У разі використання адаптера живлення потужністю 330 Вт з комплекту, ноутбук SCAR здатний зарядитися з нуля до 50% усього за 30 хвилин.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

240 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,2 ГГц

Максимальна частота процесора

5,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

4800 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Система з 4 динаміками та технологією Smart Amplifier

Сертифікація високої роздільної здатності

Технологія розумного підсилювача Dolby Atmos

2.5 Gigabit Ethernet

Технологія шумозаглушення зі штучним інтелектом

Стереодинаміки

Масив мікрофонів

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,5 кг

Ширина

35,4 см

Довжина

26,4 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Рюкзак