Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Ноутбук Asus ROG Strix Scar 17 G733ZX-LL003W Off Black (90NR08L2-M001R0)

Код:712832
Очікується
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 17 G733ZX-LL003W Off Black (90NR08L2-M001R0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 17 G733ZX-LL003W Off Black (90NR08L2-M001R0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 17 G733ZX-LL003W Off Black (90NR08L2-M001R0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 17 G733ZX-LL003W Off Black (90NR08L2-M001R0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 17 G733ZX-LL003W Off Black (90NR08L2-M001R0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 17 G733ZX-LL003W Off Black (90NR08L2-M001R0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 17 G733ZX-LL003W Off Black (90NR08L2-M001R0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix Scar 17 G733ZX-LL003W Off Black (90NR08L2-M001R0) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Геймерська конфігурація

Отримайте більше кадрів за секунду і досягнете більше перемог в іграх – з потужним ноутбуком ROG Strix SCAR 2022 модельного року. У його конфігурацію входять процесор Intel Core i9-12900H та відеокарта NVIDIA GeForce RTX для ноутбуків з термопакетом до 150 Вт, а також швидкісний твердотільний накопичувач, що працює в режимі PCIe Gen4, та передова оперативна пам'ять DDR5. ROG Strix SCAR – вагома перевага у будь-якій віртуальній битві!

На межі можливостей

У сучасних ігрових ноутбуках застосовуються швидкі дискретні графічні процесори, проте зображення зазвичай виводиться на екран за допомогою графічного ядра, вбудованого в центральний процесор. Така схема покращує час автономної роботи, але позначається на графічній продуктивності пристрою. Ось чому у всій лінійці ноутбуків ROG 2022 модельного року використовується спеціальний мультиплексор, що дозволяє переключитися в режим прямого виведення зображення з дискретної відеокарти. У ньому знижується латентність, а продуктивність у ігрових змаганнях підвищується в середньому на 15%.

Охолодження

У конфігурацію пристрою входять потужні компоненти, за стабільну роботу яких відповідає інтелектуальна система охолодження ROG. Завдяки їй центральний та графічний процесори здатні довше працювати на високих частотах, що важливо, адже ігрові сесії можуть розтягнутися на довгі години! У моделі ROG Strix SCAR 2022-го року у якості термоінтерфейсу центрального процесора використовується рідкий метал Conductonaut Extreme від фірми Thermal Grizzly. Завдяки підвищеній ефективності теплообміну температура чипа буде на 15°С нижчою, ніж із традиційними термопастами. Це позитивно позначається на шумності ноутбука: вона не перевищує 40 дБ навіть у продуктивному режимі Performance.

Бездоганна чіткість зображення

Щоб перемогти суперника, його треба спочатку побачити. І щоб кожен ігровий кадр був гранично чітким, ноутбуки ROG Strix SCAR оснащуються IPS-дисплеями з високою частотою оновлення, низьким часом відгуку (3 мс) та адаптивною синхронізацією Adaptive-Sync. 17-дюймова модель доступна з дисплеєм формату QHD/240 Гц або FHD/360 Гц. У кожному варіанті підтримується розширений динамічний діапазон за стандартом Dolby Vision.

Звук студійної якості

Вбудована акустична система ноутбука, що складається з двох пар високо- та низькочастотних динаміків, підтримує просторові аудіоефекти Dolby Atmos, дозволяючи повністю поринути у те, що відбувається на екрані. Вона здатна відтворювати аудіоформати високої роздільної здатності (Hi-Res Audio), а підвищенню якості голосового зв'язку служить технологія двостороннього інтелектуального шумозаглушення.

Інтелектуальне шумозаглушення

Удосконалена технологія інтелектуального шумозаглушення покращує як вихідний, так і вхідний аудіосигнали при голосовому спілкуванні. У налаштуваннях можна встановити фільтрацію шумів тільки для певних програм, наприклад комунікаційних утиліт, щоб не торкатися внутрішньоігрових звуків. Дана технологія використовує обчислювальні можливості центрального процесора, а не відеокарти, і тому практично не впливає на швидкість гри.

Чотири динаміки з технологією Dolby Atmos

Два високочастотні і два низькочастотні динаміки з інтелектуальним посиленням – це в 2,8 рази вище гучність, в 3 рази більше потужності басів і в 3 рази ширший динамічний діапазон порівняно з альтернативними рішеннями. Аудіосистема ноутбука підтримує технологію іммерсивного звучання Dolby Atmos, що дозволяє з головою поринути у звуковий супровід гри чи фільму.

Бити точно в ціль

Клавіатура ноутбука може похвалитися довговічністю – її перемикачі розраховані на щонайменше 20 млн натискань. Повнокольорове підсвічування з поклавішним регулюванням дозволяє розпізнавати важливі поєднання клавіш у конкретних додатках, а завдяки технології Aura Sync візуальні ефекти можна синхронізувати з підсвічуванням інших Aura-сумісних пристроїв.

Працює цілий день

Ноутбук ROG Strix SCAR – це по-справжньому мобільний пристрій, чому сприяє акумулятор ємністю 90 Вт*г, що забезпечує тривалий час автономної роботи – до 10,5 годин при відтворенні відео. Комплектний 280-ватний адаптер піднімає рівень заряду від 0% до 50% лише за 30 хвилин. Крім того, підзарядка може здійснюватись через роз'єм USB-C з потужністю до 100 Вт.

Завжди онлайн

Стабільне інтернет-підключення – необхідна умова для сучасних багатокористувацьких ігор. З ноутбуком ROG Strix SCAR вам не доведеться турбуватися про лаги, адже він пропонує високошвидкісні мережеві інтерфейси: дротовий 2.5G Ethernet (роз'єм RJ-45) та бездротовий Wi-Fi 6E.

Повна боєздатність

Крім порту RJ-45, ноутбук пропонує пару роз'ємів USB-C, один з яких підтримує режим DisplayPort і електроживлення за стандартом Power Delivery, а другий – протокол Thunderbolt 4. Дискретна відеокарта може виводити відеосигнал на зовнішній монітор через порт HDMI 2.1, чиєї пропускної спроможності (48 Гбіт/с) вистачить для відображення контенту у форматах 4K/8K з частотою оновлення 120/60 Гц відповідно.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

240 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,8 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

4800 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Ні

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Стереодинаміки

Масив мікрофонів

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,9 кг

Ширина

39,5 см

Довжина

28,2 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація