Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus ROG Zephyrus G16 GU603ZV-N4010 Eclipse Gray (90NR0H23-M002E0)

Код:719273
Немає в наявності
Ноутбук Asus ROG Zephyrus G16 GU603ZV-N4010 Eclipse Gray (90NR0H23-M002E0) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus G16 GU603ZV-N4010 Eclipse Gray (90NR0H23-M002E0) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus G16 GU603ZV-N4010 Eclipse Gray (90NR0H23-M002E0) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus G16 GU603ZV-N4010 Eclipse Gray (90NR0H23-M002E0) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus G16 GU603ZV-N4010 Eclipse Gray (90NR0H23-M002E0) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus G16 GU603ZV-N4010 Eclipse Gray (90NR0H23-M002E0) фото
cashback iconКешбек 719 ₴
71 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG Zephyrus G16

Новий рівень

16-дюймовий екран, 15-дюймовий корпус

Новий Zephyrus G16 має розкішний 16-дюймовий QHD дисплей 240 Гц з крихітними рамками всього 4,66 мм завтовшки. Цей дисплей займає 94% площі кришки, має співвідношення сторін 16:10, повністю охоплює колірний простір DCI-P3, має сертифікат Pantone® Validation та підтримує Dolby Vision HDR. Як і кожен дисплей Nebula, панель Zephyrus G16 робить ігри та відео по-справжньому живими.

Сила точності

Приготуйтеся вийти на новий рівень гри. Перемагайте у найсучасніших AAA-іграх на Zephyrus G16 – в цьому допоможуть процесор Intel Core 12-го покоління та відеокарта NVIDIA GeForce RTX RTX 4060. Твердотільний накопичувач об'ємом до 1 ТБ і до 16 ГБ оперативної пам'яті дозволяють G16 легко вмістити всю вашу бібліотеку і легко виконувати багато фонових програм, поки ви граєте.

Грайте. Транслюйте. Створюйте

Ноутбук Zephyrus G16 створений з прицілом на геймерів і, звичайно, розробників ігор. На Zephyrus G16 працюють усі сучасні ігрові движки, як Unity та Autodesk, тому за цим ноутбуком ви зможете розкрити свій творчий потенціал та створити щось нове. Чи займаєтеся ви комп'ютерною графікою, редагуванням відео, транслюванням гри чи пробуєте свої сили в анімації чи розробці ігор – Zephyrus G16 забезпечить усією обчислювальною потужністю, необхідною, щоб вивести ваші твори на новий рівень.

Сучасне рішення

Потужний ноутбук потребує такої ж потужної системи охолодження. Zephyrus G16 використовує передову систему ROG Intelligent Cooling, що забезпечує стабільну роботу ноутбука на максимумі його можливостей. Маючи термоінтерфейс з рідкого металу від Thermal Grizzly, до 6 теплових трубок, ретельно розраховані маршрути вентиляції та вентилятори Arc Flow з 84 лопатями, G16 здатний впоратися легко навіть з найбільш напруженими ігровими сеансами. А під час роботи без великого навантаження система переходить на безшумне пасивне охолодження. У цьому режимі пристрій відводить тепло за допомогою пасивних елементів, а при необхідності знову автоматично запускає вентилятори.

У постійній боєздатності

Ноутбук важить всього 2 кілограми і має товщину менше 20 мм, тому з ним зручно працювати і грати будь-де. Вбудована веб-камера дозволяє безперешкодно підключатися до відеодзвінків та розблокувати пристрій за допомогою функції Windows Hello. Великий акумулятор 90 Вт * год означає, що ви зможете проводити менше часу біля розетки і більше часу, де вам хочеться. Підтримка заряджання через порт Type-C дозволяє поповнювати заряд за допомогою портативних блоків живлення, щоб залишатися продуктивними в будь-яких умовах. Вбудований швидкісний модуль Wi-Fi 6E забезпечує з'єднання з малою затримкою в будь-якому місці. від набитих людьми аудиторій до переповнених кав'ярень.

Шлях до перемоги

Комфорт під час гри та друку забезпечують клавіші з глибиною ходу 1,7 мм. Незалежна обробка натискань гарантує, що всі ваші команди будуть виконані, скільки клавіш ви не натискали відразу. Також клавіатура має біле підсвічування, що допомагає тримати все під контролем навіть у темних приміщеннях.

Armoury Crate

Armoury Crate – Це ваш командний центр, в якому можна коригувати налаштування, відстежувати температури або персоналізувати свій ноутбук. Завдяки моніторингу в реальному часі ви можете спостерігати, чим займається відеокарта, центральний процесор та пам'ять. Технологія Aura Sync дозволяє настроювати кольори RGB підсвічування окремо для кожної гри. Завдяки профілям вентиляторів та потужності ви можете на льоту змінювати шумові, енергетичні та теплові характеристики ноутбука, а ексклюзивні акції для геймерів допоможуть вам поповнити свою бібліотеку.

Звук студійної якості

Ретельно налаштована аудіосистема оживить ваші ігри та улюблений контент. Шість динаміків з підтримкою Dolby Atmos здатні відтворювати звукові сцени саме так, як задумував їх автор, а вбудована система двостороннього інтелектуального шумоподавлення здатна очищати вхідний та вихідний звук від сторонніх шумів, щоб ви могли зосередитися на важливому.

1Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

2Всі зображення представлені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

240 Гц

Яскравість

500 нит

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Технологія шумозаглушення зі штучним інтелектом

Dolby Atmos

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,0 кг

Довжина

24,3 см

Ширина

35,5 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера