Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Питання-відповіді5

Ноутбук Asus TUF Gaming FX705DT-AU034 Gold Steel (90NR02B1-M01270)

Код:650639
Очікується
Ноутбук Asus TUF Gaming FX705DT-AU034 Gold Steel (90NR02B1-M01270) video preview
Ноутбук Asus TUF Gaming FX705DT-AU034 Gold Steel (90NR02B1-M01270) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming FX705DT-AU034 Gold Steel (90NR02B1-M01270) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming FX705DT-AU034 Gold Steel (90NR02B1-M01270) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming FX705DT-AU034 Gold Steel (90NR02B1-M01270) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming FX705DT-AU034 Gold Steel (90NR02B1-M01270) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming FX705DT-AU034 Gold Steel (90NR02B1-M01270) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming FX705DT-AU034 Gold Steel (90NR02B1-M01270) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming FX705DT-AU034 Gold Steel (90NR02B1-M01270) фото
Ноутбук Asus TUF Gaming FX705DT-AU034 Gold Steel (90NR02B1-M01270) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 269 ₴
26 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Asus TUF Gaming FX705 - об'єднана сила

До апаратної конфігурації нового Asus TUF Gaming FX705 входять новітній процесор AMD Ryzen та дискретна відеокарта NVIDIA GeForce GTX. Його дисплей з тонкою рамкою (технологія NanoEdge) гарантує чудову якість зображення. Ноутбук пройшов суворі випробування якості, в тому числі за американським військово-промисловим стандартом MIL-STD-810G, тому такий пристрій легко витримає всі тяготи не надто дбайливого повсякденного використання.

Ігровий дисплей з широкими кутами огляду

Дисплей NanoEdge стає все витонченішим. Тепер товщина його рамки становить всього 7,18 мм,1 що дозволило зробити корпус ноутбука ще більш компактним. У моделі TUF Gaming FX705 використовується панель IPS-рівня з великими кутами огляду, що означає точне відтворення всіх відтінків навіть при погляді на екран з боку.

Для вирішення будь-яких завдань

Попри компактний розмір, Asus TUF Gaming FX705 пропонує високу продуктивність, адже він наділений новітнім чотириядерним процесором AMD Ryzen. Здатний виконувати вісім обчислювальних потоків одночасно, цей процесор чудово підходить для роботи у багатозадачному режимі й будь-яких повсякденних завдань. У графічної підсистеми ноутбука використовується відеокарта геймерського класу аж до NVIDIA GeForce GTX 1650.

Бездоганна надійність

Як і всі пристрої серії TUF, ноутбук Asus TUF Gaming FX705 вирізняється максимальною надійністю та стабільністю роботи. Він пройшов суворі випробування якості, в тому числі за американським військово-промисловим стандартом MIL-STD-810G, 2 тому геймери гарантовано отримують тільки найкраще. Такий пристрій легко витримає всі тяготи не надто дбайливого повсякденного використання.

Оптимізована розкладка та повнокольорове підсвічування

ВВиділена комбінація WASD, широка клавіша пробілу, ізольовані «стрілки», проміжки між групами функціональних клавіш – клавіатура ноутбука Asus TUF Gaming FX705 спеціально оптимізована під ігри. Технологія Overstroke забезпечує прискорене спрацьовування клавіш, що буде особливо корисним для швидкого керування у динамічних комп'ютерних іграх. Крім того, у ній реалізоване підсвічування, яким можна керувати через додаток TUF Aura Core.3

Екстремальна довговічність

Клавіші клавіатури, якою оснащений ноутбук Asus TUF Gaming FX705, розраховані на 20 мільйонів натискань, що у два рази перевищує вимоги загальноприйнятого промислового стандарту. Це означає, що пристрій буде служити довго без погіршення своїх споживчих якостей.

Оптимальна розкладка

Ноутбук TUF Gaming FX705 оснащений клавіатурою, розкладка якої відповідає кращим зразкам ігрових моделей для стаціонарних комп'ютерів, тому і грати, і набирати текст на ній абсолютно комфортно. Для зручності використання групи функціональних клавіш розділені проміжками, а клавіші зі стрілками відокремлені від інших.

Технологія Overstroke

Ексклюзивна технологія Overstroke забезпечує більш ранню реєстрацію спрацьовування клавіш – задовго до їх натискання на повні 1,8 мм, причому для цього необхідно докласти суворо певну силу – 62 грами. Це позитивно позначається на швидкості й точності керування в іграх.

Технологія HyperCool

За ефективне охолодження ноутбука під час тривалих ігрових сесій відповідає технологія HyperCool, яка поєднує у собі пилозахисну систему ADC та функцію регулювання вентиляторів HyperFan. Хорошому охолодженню також сприяють невеликі, але ефективні оптимізації, такі як трапецієподібний виріз у кришці дисплея і паралельне розміщення вентиляторів.

Hyperfan

Можна регулювати швидкість обертання вентиляторів системи охолодження. Доступний стандартний режим з параметрами за замовчуванням і режим для самостійного налаштування вентиляторів. Інші три режими дозволять знайти баланс між ефективністю охолодження та рівнем шуму. Найагресивнішим серед них є режим Turbo, в якому вентилятори обертаються на максимальній швидкості, щоб забезпечити стабільну роботу ноутбука під високими навантаженнями. Якщо ж пріоритетом є тиша і мінімальне енергоспоживання, слід активувати режим Silent.

Захист від пилу

Частинки пилу виводяться з корпусу ноутбука двома спеціально сконструйованими тунелями, розташованими по краях вентиляторів. Завдяки такому захисту від накопичення пилу продовжується термін служби вентиляторів.

Оптимізована вентиляція

Кожна деталь FX705 продумана до дрібниць, щоб гарантувати його стабільну та ефективну роботу. Так, два вентилятори розташовані симетрично, щоб максимально посилити вентиляцію всередині корпусу. Вони викидають гаряче повітря через задню панель, причому у кришці дисплея зроблений трапецієподібний виріз, щоб та не перекривала вентиляційні отвори. Це просте рішення дозволило підвищити ефективність охолодження на цілих 25% у порівнянні з традиційною конструкцією.

Віртуальний звук у форматі 7.1

DTS Headphone: X, реалізована в аудіосистемі ноутбука TUF Gaming FX705, формує віртуальний просторовий звук формату 7.1 при використанні навушників. Є встановлені режими, оптимізовані під ігри, спортивні трансляції та фільми, а також вбудований еквалайзер для додаткового підлаштовування звучання.

Високошвидкісна пам'ять

Ноутбук TUF Gaming FX705 чудово підходить для багатозадачної роботи, адже його 4-х ядерний процесор доповнено високошвидкісною та енергоефективною пам'яттю DDR4-2400.

Зручно розташовані роз'єми

Працюйте та грайте з комфортом, завдяки продуманому розташуванню портів у FX705. Всі виходи під ігрову периферію та додаткові аксесуари, в тому числі порти USB 2.0 та 3.0, HDMI й аудіороз'єм розташовані зліва. Тому ніякі дроти не будуть заважати руху мишки під час гри.

1Товщина рамки – це відстань від дисплея до краю корпусу ноутбука.

2 Тестування проводилося у суворо певних умовах під наглядом фахівців контролю якості. Самостійне тестування продукту, проведене без належного контролю та спостереження, може пошкодити його і в деяких ситуаціях призвести до ризику для здоров'я та життя.

3 Доступність клавіатури з повноколірним підсвічуванням залежить від конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 нит

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

2400 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ac

Роз'єми USB

1 x USB 2.0 Type-A

2 x USB 3.0 Type-A

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Контрастність 800:1

Кут огляду 170/170

Вбудовані динаміки

Веб-камера 720 HD

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,7 кг

Ширина

39,9 см

Довжина

27,9 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Відгуків