Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook S 15 M3502QA-BQ213 Brave Green (90NB0XX3-M00A00)

Код:716521
Немає в наявності
Ноутбук Asus Vivobook S 15 M3502QA-BQ213 Brave Green (90NB0XX3-M00A00) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 M3502QA-BQ213 Brave Green (90NB0XX3-M00A00) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 M3502QA-BQ213 Brave Green (90NB0XX3-M00A00) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 M3502QA-BQ213 Brave Green (90NB0XX3-M00A00) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 M3502QA-BQ213 Brave Green (90NB0XX3-M00A00) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 M3502QA-BQ213 Brave Green (90NB0XX3-M00A00) фото
cashback iconКешбек 249 ₴
24 999
Колір
Black фото
Green фото
Grey фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Справжня потужність

Продемонструйте свій унікальний стиль з яскравим ноутбуком Vivobook S 15! Відчуйте справжню потужність із процесором AMD Ryzen та швидким SSD. Насолоджуйтеся неймовірною якістю зображення на 15,6-дюймовому дисплеї Full HD з тонкими рамками (технологія NanoEdge). Товщина екранної рамки у цьому ноутбуку становить усього 7 мм, завдяки чому екран займає цілих 84% панелі. Ноутбук може похвалитися оригінальним дизайном і доступний у трьох нових варіантах кольору. Серед інтерфейсів Vivobook S 15 – два зручні швидкісні порти USB 3.2 Gen 2 Type-C®.

Висока продуктивність

Vivobook S 15 готовий до вирішення будь-яких повсякденних завдань. Завдяки потужному процесору, до 16 гігабайт оперативної пам’яті DDR4 3200 МГц з можливістю апгрейду за допомогою слота SO-DIMM,* системі охолодження ASUS IceCool, SSD місткістю 512 ГБ та швидкісному бездротовому модулю стандарту Wi-Fi 6 у вас у резерві завжди буде достатньо потужності.

Холодніше, тихіше, швидше!

Щоб зберігати прохолоду в будь-яких ситуаціях, система охолодження ASUS IceCool у Vivobook S 15 використовує вдосконалені теплові трубки діаметром 8 мм і 6 мм, а також вентилятор IceBlade, який прискорює відведення тепла. 97 лопаток та імпелер вентилятора виготовлені з рідкокристалічного полімеру, а тому легші й точніші, ніж у звичайних вентиляторів. Крім того, у вентиляторі використовується гідродинамічний підшипник, який тихіший і менше вібрує, ніж звичайні. Як результат, потужний процесор може комфортно працювати з неймовірно високим TDP 45 Вт у режимі продуктивності (Performance mode) без переходу в тротлінг.

Великий екранний простір

Vivobook S 15 оснащується чудовим дисплеєм формату Full HD зі співвідношенням сторін 16:9. Цей дисплей подарує захоплюючі враження від перегляду контенту, а завдяки тонкій рамці (технологія NanoEdge) він займає цілих 84% панелі, завдяки чому досягається компактність ноутбука. Крім того, завдяки зниженій інтенсивності випромінюваного синього світла, яка підтверджена сертифікатом TÜV Rheinland, тривала робота перед екраном не буде шкодити вашим очам.

Енергія руху

Завдяки акумулятору високої ємності (50 Втгод) Vivobook S 15 довго працюватиме в мобільних умовах, забезпечуючи вам енергію для продуктивної роботи та цифрових розваг.

Досконалість у кожній деталі

Vivobook S 15 виділяється серед звичайних ноутбуків своїм дизайном і привертає погляд ще до того, як розкривається його кришка. Оригінальні декоративні елементи є і всередині – клавіша Enter виділена смужками, а клавіша ESC – помаранчевим кольором. Кришку ноутбука можна розкривати на 180°, кладучи її на стіл. Це особливо зручно під час обговорення проєктів. Фінальним штрихом у дизайні ноутбука є ділянка під клавіатурою, прикрашена слоганом серії Vivobook.

Ергономічна клавіатура ErgoSense

ASUS прагне вивести взаємодію людини з технологіями на новий рівень, більш інтуїтивний, ніж усе, що було раніше. Найновіша розробка компанії — клавіатура ASUS ErgoSense — дає змогу максимально зручно взаємодіяти з ноутбуком у гармонії з вашими рухами, відчуттями та дотиком. Ваш комфорт має для нас першочергове значення. Саме тому клавіатура ErgoSense зроблена неймовірно приємною на дотик, з оптимальною віддачею та ходом клавіш, розрахованими з високою точністю. Спробуйте клавіатуру ErgoSense — і ви незабаром виявите, що робота вдається вам без жодних зусиль.

Покращення зображення вебкамери в режимі реального часу

З розробленою ASUS технологією тривимірного усунення шумів (3DNR) та новими ефектами вебкамери, доступними в застосунку MyASUS, ваші відеодзвінки вийдуть на принципово новий рівень. Технологія 3DNR робить зображення веб-камери чіткішим за допомогою унікального алгоритму, який збільшує різкість зображення, і усуває шум у реальному часі, щоб зображення під час відеодзвінка виглядало чітким і ясним. Серед ефектів вебкамери, доступних у MyASUS, є ще кілька корисних функцій обробки зображень: розмиття фону (Background Blurring) для більшої конфіденційності; оптимізація освітлення (Lighting Optimization), щоб обличчя не були затінені; відстеження рухів (Motion Tracking), щоб ви завжди знаходилися в центрі кадру, та відстеження очей (Eye Tracking), щоб ваш погляд менше відводився від камери.

Усунення шумів за допомогою ШІ

Оскільки все більше людей зараз вчаться й працюють із дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв’язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. Застосовуючи алгоритми машинного навчання, вона ефективно відфільтровує сторонні звуки, залишаючи лише голоси співрозмовників. Функція ASUS AI Noise-Canceling Microphone у програмному центрі MyASUS здатна відфільтрувати навколишні шуми і вирівняти гучність усіх окремих голосів, що лунають із різних напрямків у режимі Multi-Presenter, для забезпечення оптимальної якості зв’язку під час голосових конференц-дзвінків. Функція ASUS AI Noise-Canceling Speaker відфільтровує з людської мови всі навколишні шуми, щоб ви чітко чули всіх співрозмовників. Натисніть кнопку відтворення, щоб випробувати систему інтелектуального шумозаглушення.

Неймовірний звук

Vivobook S 15 має високоякісну аудіосистему з потужними динаміками, що сертифікована Harman Kardon. Вона підтримує новітню аудіотехнологію DTS для відтворення чистого звуку без спотворень і більш глибоких басів. Функція DTS Audio Processing покращує звучання та робить його дійсно реалістичним. Крім того, вона забезпечує неймовірний звук у навушниках.

Ексклюзивна технологія ASUS WiFi Master

Vivobook S 15 пропонує повний спектр технологій бездротового зв’язку. Стандарт Wi-Fi 6 дає змогу вмить завантажувати контент з Інтернету — і робить це ще краще з рішенням ASUS WiFi Master Premium, до складу якого входить технологія ASUS WiFi SmartConnect. Вона автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi, тож ваш ноутбук буде з легкістю ловити найпотужніші сигнали Wi-Fi і під’єднуватися до найкращих відомих мобільних точок доступу.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,2 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

2 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Зелений

Вага

1,8 кг

Довжина

23,2 см

Ширина

35,98 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація