Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED UX3404VC-M9026WS Inkwell Gray (90NB10H1-M00760)

Код:720799
Немає в наявності
Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED UX3404VC-M9026WS Inkwell Gray (90NB10H1-M00760) video preview
Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED UX3404VC-M9026WS Inkwell Gray (90NB10H1-M00760) фото
Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED UX3404VC-M9026WS Inkwell Gray (90NB10H1-M00760) фото
Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED UX3404VC-M9026WS Inkwell Gray (90NB10H1-M00760) фото
Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED UX3404VC-M9026WS Inkwell Gray (90NB10H1-M00760) фото
Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED UX3404VC-M9026WS Inkwell Gray (90NB10H1-M00760) фото
Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED UX3404VC-M9026WS Inkwell Gray (90NB10H1-M00760) фото
cashback iconКешбек 729 ₴
72 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужний. Портативний. Неймовірний

Якщо ви живете у русі, новий Zenbook 14X OLED стане вашим надійним компаньйоном. Цей екологічний тонкий і легкий ноутбук пропонується в бежевому (Sandstone Beige) варіанті з новим чудовим керамічним покриттям та спокійному темно-сірому (Inkwell Gray) варіантах. Усередині він містить один із найновіших процесорів 13-го покоління Intel® Core™ H-серії, 32 ГБ швидкої оперативної пам’яті LPDDR5 та SSD-накопичувач PCIe® 4.0 обсягом 1 ТБ. Також у нього є 14,5-дюймовий дисплей OLED HDR (16:10, 2,8K, 120 Гц) з тонкими рамками (технологія NanoEdge), відеокарта NVIDIA® Geforce RTX™ і великий акумулятор 70 Вт·год. Zenbook 14X OLED дає більше – у всіх відношеннях!

Компактний, але потужний

Розроблений як квінтесенція всього найкращого, Zenbook 14X OLED дає безкомпромісну швидкодію в компактному, тонкому й легкому корпусі, а також акумулятор високої ємності для тривалої автономної роботи. Він готовий впоратися з будь-чим будь-де!

Майстер на всі руки

Zenbook 14X OLED робить будь-яку задачу простою завдяки багатозадачній потужності процесора Intel® Core™ i9 13-го покоління, 32 ГБ оперативної пам’яті та відеокарті NVIDIA® Geforce RTX™. Надшвидкий твердотілий накопичувач PCIe 4.0 x4 забезпечує блискавичний доступ до програм та даних, а найсучасніша технологія Wi-Fi 6E (802.11ax) робить можливим гігабітний бездротовий зв’язок.

ASUS IceCool для максимальної продуктивності

Система охолодження ASUS IceCool дає вам повний контроль за балансом між продуктивністю та гучністю роботи вентиляторів. В режимі високої продуктивності вентилятори переходять на максимальну швидкість, щоб процесор міг працювати з найвищою продуктивністю. Тихий режим забезпечує максимальне енергозбереження та низький рівень шуму, а стандартний – оптимізує усі параметри для звичайних щоденних дій.

Збільшений екранний простір

Насолоджуйтеся чіткими, яскравими та насиченими кольорами на великому 14,5-дюймовому дисплеї OLED HDR NanoEdge.

Кінематографічна якість

Дисплей Zenbook 14X OLED має найкраще у своєму класі колірне охоплення. Він відтворює кольори з високою точністю для візуальних ефектів, потрібних професіоналам, тому ідеально підходить для професійних і креативних завдань, а також для будь-кого, хто бажає отримати найкращу точність відтворення кольорів. Завдяки властивостям органічних світлодіодів, дисплеї OLED випромінюють до 70% менше шкідливого синього світла порівняно з РК-дисплеями. Це робить їх особливо комфортними для очей і зменшує ризик пошкодження сітківки.

Найкраща у світі динамічна чіткість при частоті 120 Гц

OLED-дисплей преміумкласу з частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс відтворює неймовірно плавне й чітке зображення. OLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс швидший, ніж РК-дисплей IPS 165 Гц / 3 мс, тож у ньому практично відсутній ореол за рухомими об’єктами. Простіше кажучи, навіть найбільш динамічне зображення є плавним і чітким як ніколи.

Налаштування кольору для будь-яких потреб

Інтегрована програма ASUS Splendid дозволяє швидко та легко перемикатися між колірними гамами, що краще пасують до різних програм чи вподобань. Вибирайте між насиченими оригінальними кольорами, sRGB для перегляду сайтів, DCI-P3 для фільмів та Display P3 для неймовірно реалістичних кольорів.

Міцне захисне скло Corning® Gorilla® Glass

Скло Corning® Gorilla® Glass NBT™ пройшло суворі тестування, які підтверджують його якість і покращені характеристики міцності в порівнянні зі склом минулого покоління. Показники міцності та стійкості до подряпин цього скла значно перевершують показники традиційного кальцієво-натрієвого скла, тому воно більш стійке до впливу під час керування пальцями та стилусом.

Витривалість без зупинок

Із Zenbook 14X OLED ви не залежатимете від наявності електричної розетки. Акумулятор 70 Вт·год дозволить продуктивно працювати протягом усього робочого дня, а завдяки технології швидкого заряджання не потрібно багато часу, щоб поповнити запас енергії.

Зручне підключення периферії

Ноутбук Zenbook 14X OLED укомплектований усіма інтерфейсними портами, потрібними для легкого під’єднання ваших пристроїв і периферійного обладнання. Найсучасніші швидкісні порти Thunderbolt™ 4 у вигляді роз’ємів USB-C® підтримують швидке заряджання, дають змогу під’єднувати зовнішні дисплеї 4K UHD та передавати дані зі швидкістю до 40 Гбіт/с, а крім того, ноутбук оснащений виходом HDMI® і портом USB 3.2 Gen 2 Type-A. Для зв’язку та під’єднання звукового обладнання передбачено зручний комбінований аудіороз'єм.

Насолода звуком

Ноутбук ASUS Laptop Zenbook 14X OLED оснащений незрівнянною аудіосистемою, сертифікованою Harman Kardon. Стереодинаміки ноутбука видають кришталево чисте звучання. Аудіосистема з підтримкою технології Dolby Atmos® дасть вам змогу поринути в атмосферу улюблених розваг: музика, фільми та телебачення стануть неймовірно реалістичним світом, який розгортається навколо вас.

Інтелектуальне шумозаглушення нового покоління

Оскільки все більше людей зараз вчаться й працюють із дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв’язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. Застосовуючи алгоритми машинного навчання, вона ефективно відфільтровує сторонні звуки, залишаючи лише голоси співрозмовників. Функція ASUS AI Noise-Canceling Microphone у програмному центрі MyASUS відфільтровує навколишні шуми, щоб ви чітко чули всіх співрозмовників.

Ноутбуки, що пройшли суворі випробування міцності за військовими стандартами США

Ноутбуки ASUS мають виняткову міцність і відповідають вимогам стандарту США MIL-STD-810H для обладнання військового класу. Вони пройшли 12 суворих методів та 26 ретельних процедур тестування, перевершивши вимоги галузевих стандартів. Результатом є асортимент пристроїв, відомих своєю міцністю та надійністю. Ці якості, в свою чергу, подовжують термін служби пристроїв, а отже, позитивно впливають на екологію, тож ви можете працювати, подорожувати чи відпочивати, знаючи, що ваш ноутбук ASUS готовий до умов реального світу зараз і залишиться таким ще довго.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

120 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,6 ГГц

Максимальна частота процесора

5,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Підтримка цифрової клавіатури

Камера FHD із функцією ІЧ для підтримки Windows Hello

harman/kardon (Premium)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,56 кг

Ширина

32,18 см

Довжина

22,56 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Чохол

Перехідник USB-A – RJ-45