Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків2
Задати питання

Oppo Pad Neo 8/128GB LTE (Gray)

Код:736610
Є в наявності
Oppo Pad Neo 8/128GB LTE (Gray) video preview
Oppo Pad Neo 8/128GB LTE (Gray) фото
Oppo Pad Neo 8/128GB LTE (Gray) фото
Oppo Pad Neo 8/128GB LTE (Gray) фото
Oppo Pad Neo 8/128GB LTE (Gray) фото
Oppo Pad Neo 8/128GB LTE (Gray) фото
Oppo Pad Neo 8/128GB LTE (Gray) фото
Oppo Pad Neo 8/128GB LTE (Gray) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Контент несеться
1+2 роки сервісу
Купуєш Oppo Pad Neo — ловиш чохол
-10%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 134 ₴
14 999
13 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужний. Зручний. Довговічний

Тримайте все під рукою від роботи до вражаючих розваг із новим OPPO Pad Neo. Цей сучасний планшет поєднує у собі чудовий дизайн, передові технології та видатну продуктивність для задоволення всіх ваших повсякденних потреб. Головною перевагою пристрою є чіткий екран ReadFit 2,4K з діагоналлю 11,4 дюйми, що забезпечує неймовірно реалістичне відображення контенту. Його відмінно доповнюють 4 стереодинаміки з технологією Dolby Atmos, створюючи просторове та потужне звучання для повного занурення у мультимедійний контент. Процесор MediaTek Helio G99 гарантує високу продуктивність та чуйність навіть при багатозадачності. Батарея ємністю 8000 мАг забезпечує тривалий час автономної роботи, а технологія швидкого заряджання 33Вт SUPERVOOC дозволяє максимально швидко заряджати пристрій. Довершує все стильний та витончений дизайн, який робить цей планшет ідеальним супутником навіть для найвибагливіших користувачів.

Абсолютно новий екран ReadFit з роздільною здатністю 2,4K

Оцініть новий візуальний досвід із екраном ReadFit. Завдяки високій роздільній здатності 2,4K та 10-бітній глибині кольору цей дисплей яскраво відображає кожен захоплюючий момент. А частота оновлення 90 Гц робить перегляд та взаємодію з контентом максимально плавними. Крім того, фірмовий 11,4-дюймовий екран ReadFit із співвідношенням сторін 7:5 розширює область перегляду та забезпечує такі самі відчуття від читання, що й справжня книга.1

Інтелектуальне регулювання колірної температури та захист очей

Переглядайте контент з усією можливою безпекою та комфортом. Завдяки спеціальному матеріалу з низьким рівнем випромінювання синього світла, нанесеному на екран, OPPO Pad Neo відфільтровує та знижує частку шкідливого синього світла до рівня менше 40%.2 Паралельно з цим, спеціальний датчик колірної температури та ексклюзивний нічний режим динамічно налаштовують дисплей відповідно до навколишнього середовища та вашого циркадного ритму, забезпечуючи спокійніший сон і винятково комфортний перегляд.3

Захоплюючий кінематографічний досвід у вас під рукою

OPPO Pad Neo також порадує чудовим об'ємним звучанням. Він оснащений чотирма динаміками із комбінованою звуковою порожниною об'ємом 8 куб. см, що забезпечує надвисоку гучність та покращений резонанс. І підтримує технологію Dolby Atmos, завдяки якій ви отримаєте яскравий звук, здатний наповнити простір навколо та огорнути вас з усіх сторін.

Супер акумулятор. Супер енергія

Велика батарея ємністю 8000 мАч забезпечує довгі години безперервного відтворення відео, перегляду веб-сторінок та інших справ.4 А разом із зарядним пристроєм SUPERVOOC потужністю 33 Вт, який допоможе заощадити час, ваш планшет завжди буде готовий, коли він вам знадобиться.

Підключайтесь скрізь з 4G LTE

Абсолютно нова LTE-версія OPPO Pad Neo підключається до інтернету так само як і смартфон, та дозволяє вам залишатися на зв'язку, де б ви не знаходилися. Тепер ви можете дивитися телепередачі, вирішувати робочі завдання та здійснювати відеодзвінки у будь-який час та в будь-якому місці.5

Спеціальні жести

Керувати OPPO Pad Neo дуже легко. Планшет точно розпізнає дотики і отримує всі популярні жести, призначені для підвищення вашої ефективності. Наприклад, достатньо провести двома пальцями, щоб розділити екран, або провести трьома пальцями відразу, щоб миттєво зробити знімок екрана. Все дуже зручно.

Новий модний тренд

Легкий та тонкий OPPO Pad Neo з гладким вигнутим корпусом, який зручно тримати в руках, дозволить вам провести день без зусиль. Його приємно тримати і легко переносити із собою. А поєднання витонченого профілю з матовою та глянсовою текстурами робить планшет стильним та універсальним аксесуаром.

111,4 дюйма (28,85 мм) — це довжина діагоналі дисплея, при якій чотири закруглені кути вважаються загостреними кутами (тобто фактичний розмір трохи менше). Максимальна частота оновлення становить 90 Гц та працює лише для певних програм. Частота оновлення може відрізнятися в залежності від конкретної програми або гри.

2Дані одержані з лабораторії OPPO. Дані про слабке синє світло базуються на порівняльному тесті екрана OPPO Pad Neo та звичайного РК-екрана. OPPO Pad Neo отримав сертифікат TÜV Rheinland Full Care Display та сертифікат TÜV Rheinland Circadian Friendly. Цей продукт не є медичним виробом і не має терапевтичного ефекту.

3Ці функції необхідно налаштувати в розділі «Параметри» — «Екран та яскравість» планшета.

4Дані часу автономної роботи отримані з лабораторії OPPO і є теоретичними. Фактичний термін служби батареї може відрізнятися залежно від конкретного пристрою, версії програмного забезпечення, умов використання та факторів навколишнього середовища.

54G LTE може змінюватись в залежності від доступності в регіоні та підтримки місцевого оператора зв'язку.

6Якщо не зазначено інше, всі наведені вище дані отримані від OPPO Labs і призначені лише для довідки. Фактичні дані можуть відрізнятися залежно від середовища використання, стану пристрою, версії програмного забезпечення та інших факторів.

Характеристики

Основне

Серія
Операційна система

Зв'язок

Тип SIM-карти

Nano-SIM

Тип зв'язку

Екран

Тип екрану

LTPS

Діагональ екрану в дюймах

11,4

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрану PX

2408x1720

Частота оновлення екрану

90 Гц

Захист скла

Так

Особливості екрану

Щільність пікселів: 260PPI

Співвідношення екрана: 86,40%

Кольорова гамма: 96% NTSC

Процесор

Процесор
Кількість ядер процесора
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Mali-G57 MP2

Пам'ять

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті
Розширення пам'яті

До 1 Тб

Тип карти пам'яті

MicroSD

Камера

Кількість мегапікселів основної камери
Запис відео основної камери

FullHD (1920x1080), 30fps

Фронтальна камера
Автофокусування

Так

Спалах

Ні

Особливості камери

Основна камера: f/2.0, кут огляду 78 °, підтримка EIS стабілізації

Фронтальна камера f/2.0, кут огляду 78.2°

Бездротові технології

Wi-Fi

802.11 ac

Wi-Fi Direct

Так

Супутникова система

Beidou

GPS

Galileo

ГЛОНАСС

Bluetooth

5,3

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятора

8000мАг

Швидка зарядка

33 Вт

Автономна робота

514 годин автономної роботи в режимі очікування

Додаткові характеристики

Датчики

Гіроскоп

Датчик освітлення

Сенсор сили тяжіння

Акселерометр

Геомагнітний датчик

Біометричний захист

Сканер обличчя Face Unlock (Face ID)

Роз'єм ЗП

USB Type-C

Клавіатура в комплекті

Ні

Особливості

Чотири динаміки з підтримкою технології звуку Dolby Atmos

IPX2

Матеріал корпуса
Колір

Штучний інтелект

AI

Чи не інтегровано

Фізичні характеристики

Вага

538 г

Габарити (ВхШхГ)

255.12 х 188.04 х 6.89 мм

Комплектація

Планшет

Гарантійний талон

Інструкція користувача

Кабель USB

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків