Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді2

Samsung Galaxy SmartTag (EI-T5300BBEGRU)

Код:680581
Немає в наявності
Samsung Galaxy SmartTag (EI-T5300BBEGRU) фото
Samsung Galaxy SmartTag (EI-T5300BBEGRU) фото
Samsung Galaxy SmartTag (EI-T5300BBEGRU) фото
Samsung Galaxy SmartTag (EI-T5300BBEGRU) фото
cashback iconКешбек 7 ₴
799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Позначте найважливіше, шукайте, насолоджуйтесь

Шукайте найважливіші речі у житті

Смарт-трекери Galaxy SmartTag працюють через Bluetooth*. Їх легко можна прикріпити до ключів, сумок і навіть до домашніх тварин. Якщо ви думаєте, що загублена річ знаходиться поблизу, але не можете її знайти, натисніть кнопку дзвінка на своєму смартфоні та йдіть на знайомий звук рингтона, що встановлений гучності, яку ви обрали.

*Смарт-трекери Galaxy SmartTag мають радіус дії Bluetooth до 120 м без перешкод. Фактична продуктивність може відрізнятися залежно від умов і середовища, в якому вони використовуються.

Шукайте речі, навіть якщо вони далеко

Речі зі смарт-трекером знаходяться поза межами діапазону? Немає проблем. Навіть в автономному режимі система Galaxy Find може використовувати відскановані дані, щоб знайти ваші речі. Також можна легко подивитися історію того, де була мітка, щоб відстежити її місце розташування. Крім цього, ви можете використовувати інші пристрої Galaxy, які у вас є, для пошуку речей.

*Ця функція доступна лише на пристроях Galaxy.

Один клік - і ваш розумний будинок ще зручніший

Завдяки Galaxy SmartTag ваш розумний будинок стане ще зручнішим. Смарт-трекери можуть управляти різними пристроями розумного будинку одним натисканням кнопки, тому можна, наприклад, увімкнути світло в будинку ще до того, як ви зайдете всередину.

*Пристрої IoT потрібно зареєструвати в програмі SmartThings, щоб функція могла функціонувати. ** Функція кнопок на SmartTags не працює без підключення до мобільного пристрою користувача. *** Продукти IoT продаються окремо.

Зручність у парі

Коли ви відкриєте для себе зручність Galaxy SmartTag, то знайдеться величезна кількість речей у будинку, на які захочеться поставити смарт-трекер. Тому для вашої зручності трекери продаються як окремо, так і в упаковках по 2 і більше штук.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Додаткові характеристики

Джерело живлення
Колір
Автономність

До 300 днів

Дальність передачі сигналу

До 120 м

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Samsung Galaxy SmartTag (EI-T5300BBEGRU)