Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ножицi для трави VERTO 330 мм, лезо 130 мм (15G301)

Код:687765
Є в наявності
Ножицi для трави VERTO 330 мм, лезо 130 мм (15G301) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 3 ₴
340
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ножиці для трави VERTO 330 мм, лезо 130 мм (15G301)

Наведіть порядок біля будинку, на дачі або в саду за допомогою ножиць для трави VERTO 15G301. Завдяки гострим лезам і простому, але надійному механізму з можливістю повороту ріжучої частини на 90 градусів вони зручні у використанні. Ергономічні ручки знижують навантаження на кисть і дозволяють прикладати менше зусиль для зрізання трави, а тефлонове покриття на лезах ефективно запобігає появі іржі. Тому з таким інструментом догляд за садом і підрізування трави стануть набагато простішими.

Особливості:

  • Довжина лез - 130 мм;
  • Двохпозиційна конструкція з поворотом лез на 90°;
  • Тефлонове покриття для запобігання корозії;
  • Зручні ручки

Відмінний помічник для дому та саду

За рахунок досить довгих (130 мм), прямих і гострих лез садові ножиці VERTO 15G301 зручні для підстригання країв газону, фігурної стрижки і роботи з клумбами. Вони легко зрізають траву, не вириваючи і не пошкоджуючи її. Тому ви отримаєте акуратний і рівний зріз.

Завжди зручно

Для більшої зручності користувача леза можна повертати на 90°, що значно полегшує роботу. Тому навіть якщо вам потрібно підстригти траву у важкодоступному кутку або підрівняти рослини в розташованих на висоті горщиках, вам не доведеться вишукувати потрібне положення і напружувати руку. Просто поверніть леза і продовжуйте наводити порядок у себе в саду. Крім того, цей механізм дозволяє адаптувати ножиці під праву або ліву руку.

Практична конструкція

Надійний механізм швидко передає зусилля від ручок до ріжучої частини, тому досить легкого натискання, щоб леза почали рухатися. Це економить ваші сили. Разом з тим, ергономічні ручки забезпечують комфорт, а тефлонове покриття лез не тільки захищає їх від корозії, а й додатково полегшує роботу садівникові. Завдяки йому, під час роботи залишки трави і сік рослин будуть менше бруднити ножиці. Тобто очищення інструменту також буде дуже простим.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Довжина ножа

130 мм

Загальна довжина

330 мм

Матеріал ручки
Матеріал леза

Сталь

Додаткова інформація

Лезо з PTFE-покриттям; Можливий поворот ріжучої частини 90°

Фізичні характеристики

Колір

Салатовий

Зелений

Вага

0.32 кг

Комплектація

Ножиці

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Ножицi для трави VERTO 330 мм, лезо 130 мм (15G301)