Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків8
Питання-відповіді23

Apple Watch Series 3 38mm Silver Aluminum Case with White Sport Band (MTEY2FS/A)

Код:634368
Архiв
Apple Watch Series 3 38mm Silver Aluminum Case with White Sport Band (MTEY2FS/A) video preview
Apple Watch Series 3 38mm Silver Aluminum Case with White Sport Band (MTEY2FS/A) video preview
Apple Watch Series 3 38mm Silver Aluminum Case with White Sport Band (MTEY2FS/A) фото
Apple Watch Series 3 38mm Silver Aluminum Case with White Sport Band (MTEY2FS/A) фото
Apple Watch Series 3 38mm Silver Aluminum Case with White Sport Band (MTEY2FS/A) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
ОФІЦІЙНИЙ ПАРНЕР APPLE
cashback iconКешбек 79 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

На новій висоті

Розумні підказки про фізичну активність. Вдосконалений додаток «Пульс». Улюблені плейлісти прямо на зап'ясті. Вбудований висотомір. І більш потужний процесор, завдяки якому Siri на годиннику може говорити. Представляємо Apple Watch Series 3. Вони як ніколи мають багато корисних функцій, які мотивують на нові досягнення, допомагають бути більш активними та дозволяють залишатися на зв'язку. 

 

Приголомшливий спортивний годинник. Прокачає ваші тренування.

 




 



 

Улюблені плейлісти на зап'ястку. Мотивація на межі.

 







 

  

Приголомшливий спортивний годинник.

Вперше Apple Watch оснащений висотоміром. Разом з вбудованим GPS-модулем це дозволяє Apple Watch Series 3 вимірювати показники будь-яких занять спортом на вулиці. В оновленому додатку «Тренування» є режим інтервальних тренувань та можливість автоматично відзначати кола під час плавання. І музики на вашому зап'ястку тепер ще більше - мотивація буде безмежною.

  ​​​​​​

 

GPS-модуль та висотомір. Далі, вище, швидше.

 

Улюблені плейлісти на  зап'ястку. Мотивація на  межі.

Вбудований GPS-модуль фіксує відстань, швидкість та маршрут під час тренувань на свіжому повітрі. Висотомір відстежує підйоми та спуски, будь -то похід в гори або пробіжка в місті. А вдома ви зможете детально вивчити всю статистику на iPhone.

Якщо у вас Apple Watch Series 3, значить, тепер у вас з собою ще більше музики. Ваші улюблені плейлісти Apple Music автоматично з'являються в додатку «Музика» на годиннику. Так що мотивація на тренуванні буде максимальною.

 

 

Більше показників. Більше мотивації.

Підключайтеся до розумного фітнесу.

Ви можете вимірювати показники всіх популярних видів тренувань в приміщенні та на свіжому повітрі. Наприклад, є режими для бігу, плавання, велосипеда та навіть інтервального тренування. Ці режими можна швидко перемикати, коли ви займаєтеся різними дисциплінами. При цьому в кінці ви отримаєте один зведений звіт.

Всього одним дотиком ви можете підключити свій годинник до будь-якого сумісного тренажеру. Завдяки цьому всі найважливіші показники "пульс, швидкість, витрата калорій" будуть повністю синхронізовані. А отже, результати вашого тренування будуть максимально точними.



 

Йому підкорюються моря. І басейни.

Ваш прогрес чудово видно.

Apple Watch Series 3 захищений від води та підходить як для басейну, так і для плавання у відкритих водоймах. Після тренування годинник виштовхує залишки води з динаміка за допомогою звукових вібрацій.

Як і дані будь-якої фізичної активності протягом дня, показники ваших тренувань враховуються за допомогою трьох кілець —«З  розминкою», «Рухливість» і  «Вправи». А подивитися історію заповнення кілець і виконання тренувань можна на iPhone.





 

Ваші улюблені додатки

Чим би ви не займалися — круговими тренуваннями, важкою атлетикою або йогою, — ви можете продовжувати користуватися своїми улюбленими додатками. При цьому кільця додатки «Активність» теж будуть заповнюватися.


Nike+ Run Club. Докладні показники, режим «Аудіопробіжка» з  підказками тренерів і  мотивуючі повідомлення допоможуть зробити ваші тренування більш регулярними та ефективними.  

ViewRanger. Додаток з безліччю пішохідних маршрутів по всьому світу, докладною навігацією і можливістю відстежувати поточні показники.

Seven. Виберіть індивідуальний план, щоб підвищити ефективність тренувань. Просто задайте мету та починайте. При цьому тренажери та інше обладнання не знадобляться.

 



YogaGlo. Займайтеся йогою вдома або під час подорожі. Програма занять оновлюється щодня. Килимок — це все, що вам знадобиться.

Ace Tennis. Грайте в теніс, працюйте над силою та швидкістю подачі, а додаток допоможе вам аналізувати рухи руки.

My Swim Pro. Бажаєте поліпшити техніку плавання? Складіть план тренувань та просто виконуйте підказки віртуального тренера.

 

Розумний трекер активності.
Три кола. Одна мета.

 



Розумний трекер активності

 

Apple Watch Series 3 відстежує ваші рухи протягом дня, будь-то прогулянка з дітьми, тренування в спортзалі або ділова зустріч в іншому кінці міста.

Вражайте друзів своїми кільцями Активності.

Відкрийте друзям та близьким доступ до своїх кілець Активності, щоб порівнювати показники та мотивувати один одного. Ви будете отримувати повідомлення про їх прогрес, а вони — про ваш. І зможете обмінюватися мотивуючими або жартівливими повідомленнями.

 

Святкуйте свої успіхи разом з Apple Watch.

Коли вам вдається заповнити кільце або досягти мети, Apple Watch Series 3 відзначає цю подію яскравою повноекранною анімацією. А за особисті рекорди, серію високих результатів та досягнення основних цілей ви будете отримувати віртуальні нагороди.



 

 

Сидіти менше. Рухатися більше. Тренуватися частіше.

Активні підказки. Коли час збадьоритися.

Для людей на інвалідних візках. Фітнес кожному.

Три графічних кола показують вашу активність протягом дня та мотивують більше рухатися. Ви відразу зрозумієте, що засиділися. І дізнаєтеся, скільки зробили кроків та спалили калорій. Вам стане легше знайти 30 хвилин в день на фізичні вправи — адже їх необов'язково робити одразу.

Як справжній особистий тренер, Apple Watch Series 3 будуть постійно мотивувати вас. Вранці ви отримаєте звіт про свій прогрес, ввечері — підказку, яка допоможе закрити кільця. А на основі даних про вашу активність та тренування годинник буде щомісяця пропонувати вам нову мету.

Apple Watch Series 3 вміє фіксувати фізичну активність людей, що пересуваються на інвалідних візках. Для підвищення точності враховуються різні техніки та умови пересування. А в додатку «Тренування» з'явилося два види занять на візку.




 

Потужний пристрій для здоров'я
Ставтеся до свого тіла з розумом.

 



 

Додаток «Пульс»

Слідкуйте за серцем. При ходьбі, після спорту та не тільки.

 

Додаток «Дихання»
Розум заспокоюється. Тіло розслабляється.










 

 

Інші додатки для здоров'я

Пийте більше води. Спіть краще. Будьте здорові.

 

Додаток «Здоров'я» на iPhone.

Всі показники здоров'я та фітнесу в одному додатку.

 

Потужний пристрій для здоров'я

Apple Watch Series 3 завжди у вас на зап'ястку, тому з ним легше стежити за здоров'ям. Ви зможете контролювати свій серцевий ритм та справлятися з повсякденним стресом. І навіть встановлювати додаткові додатки, які допоможуть дотримуватися дієти або режиму.



 

Ваш серцевий ритм під вашим контролем. Весь день.

Apple Watch Series 3 вимірює частоту скорочень вашого серця протягом усього дня — в стані спокою, при ходьбі та після вправ. Якщо у вас не було фізичного навантаження протягом 10 хвилин, а частота серцевих скорочень несподівано перевищила заданий рівень, додаток «Пульс» відразу повідомить вас про це.

Додаток «Здоров'я». Все про ваше самопочуття

У додатку «Здоров'я» зберігається інформація, зібрана усіма вашими додатками для здоров'я та фітнесу, щоб ви могли бачити повну картину. Ви можете налаштовувати зведені дані, переглядати інформацію окремо за кожним показником та вивчати динаміку. А також отримувати інформацію про серцеву активність зібрану через додаток «Пульс».

Щоденний помічник
Пробіжіться по справах. Прямо на зап'ясті.

 





 



 

 



Циферблати
Для різних настроїв. З різними налаштуваннями.








 

Щоденний помічник

Відповідайте на дзвінок зі свого годинника. Попросіть Siri включити вашу улюблену пісню. Прокладіть маршрут до ресторану, де домовилися зустрітися. Якщо ви носите Apple Watch Series; 3, то можете швидше справлятися з щоденними завданнями — прямо зі свого зап'ястка.

Дзвінки та повідомлення. Все, що потрібно для спілкування.

Siri на Apple Watch. Розумніше, швидше. І навіть говорить.

Зовсім закрутилися зі справами? Можна відправити повідомлення прямо з годинника. Відповісти на дзвінок, набрати телефонний номер або зателефонувати по FaceTime, використовуючи екранні клавіші. І навіть прослухати повідомлення на автовідповідачі. А завдяки функції SOS можна швидко викликати допомогу в екстреній ситуації.

Попросіть Siri створити нагадування. Знайти відповідь на потрібне питання. Почати тренування. Або навіть просто поговорити з вами. Все, що ви забажаєте дізнатися, Siri вам повідомить — через динамік годинника або бездротові навушники.

 

Для різних настроїв. З різними налаштуваннями.

Налаштуйте циферблат так, щоб він показував важливу для; вас інформацію. Або ваше улюблене фото. Або найпотрібні програми. При цьому циферблат можна швидко змінити, змахнувши по ньому від краю до краю. Наприклад, почніть день з розумним циферблатом Siri, який постійно пропонує актуальну інформацію. А коли прийде час забирати дітей зі школи, змініть його на циферблат «Історія іграшок».



 

В курсі важливого

Apple Watch Series 3 інформують вас про важливі події, дозволяють залишатися на зв'язку та допомагають займатися справами протягом дня. Завдяки більш потужному двоядерному процесору всі програми відкриваються в два рази швидше. А якщо додаток знаходиться в панелі Dock, то інформація в ньому оновлюється автоматично.

Знайти друзів. Додаток, який допоможе дізнатися, де на даний момент знаходяться ваші друзі. А вони зможуть подивитися, де ви.


Apple Pay. Двічі натисніть нижню бокову кнопку, та ви зможете прямо з годинника оплатити покупку в магазині або додатку. Це неймовірно безпечна технологія.


Карти. З допомогою легких дотиків ви зрозумієте, куди повернути. Тому можна рухатися далі, навіть не дивлячись на годинник.

Meduza — новини дня. Неймовірно зручний спосіб дізнаватися про події в країні та світі. На годинник приходять анонси найважливіших новин. А повні версії цих статей та інші тексти можна прочитати на iPhone.

Нагадування. Створіть нагадування, та воно з'явиться на екрані в залежності від зазначеного часу або місця. З'явилося? Натисніть кнопку «Завершено». Або відкладіть його, натиснувши кнопку «Пізніше».

Пошта. Як тільки ви отримаєте електронного листа, то відразу ж побачите відправника та тему. Торкніться циферблата один раз, щоб відкрити лист повністю. Після цього ви зможете продиктувати та відправити свою відповідь.

Погода Live. Тепер погода не впіймає вас зненацька. Дізнавайтеся актуальний прогноз, налаштовуйте інтерфейс програми та отримуйте повідомлення.

Things 3. Керуйте щоденними завданнями, створюйте докладні списки, переглядайте події в календарі та плануйте розклад на тиждень.

Керуйте щоденними завданнями, створюйте докладні списки, переглядайте події в календарі та плануйте розклад на тиждень.кратких заметок, так и для более длинных текстов.



Від типу Apple Watch Series 3 залежить можливість відправлення та отримання текстових повідомлень та телефонних дзвінків.
Apple Watch Series 3 (GPS) виконує дані функції при сполученні Apple Watch з розташованим поблизу «материнським» iPhone.
Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) з вбудованою підтримкою стільникового зв'язку передбачає використання вбудованої електронної сім-карти певного ряду провайдерів. Наявність власної сім-карти перетворює смарт-годинник в повноцінний незалежний телефон з можливістю комунікації без участі iPhone.
 

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Watch OS

Сумісність з ОС

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Apple Watch

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,32"

Роздільна здатність дисплея

340 х 272

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Фізичної активності

Aвтономність

Тип акумулятора

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Захист від вологи та пилу

Так

Колір корпуса
Колір ремінця

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Apple Watch Series 3 38mm Silver Aluminum Case with White Sport Band (MTEY2FS/A)