Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді4

Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Pink) A2008

Код:679964
Немає в наявності
Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Pink) A2008 video preview
Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Pink) A2008 video preview
Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Pink) A2008 фото
Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Pink) A2008 фото
Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Pink) A2008 фото
Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro (Pink) A2008 фото
-25%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 14 ₴
1 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Великий 1,43-дюймовий HD екран

Насолоджуйтесь яскравою картинкою і прекрасним виглядом, який забезпечує 1,43-дюймовий екран Amazfit Bip U Pro. Його роздільна здатність 320 x 302 пікселів дозволяє бачити кожну деталь, тому вся інформація від повідомлення про вхідний дзвінок до нагадування про заплановану зустріч будуть гранично чіткими. У будь-яких умовах.

 

50 варіантів циферблатів. На будь-який смак.

Підберіть дизайн екрану під свій настрій або вбрання з великої колекції у 50 інтерфейсів. * Або можете завантажити свої власні фотографії, створивши персоналізований циферблат. Крім того, Bip U Pro підтримують анімовані циферблати, а модульна система дає можливість вибирати і відображати на головному екрані годинника лише важливу для вас інформацію, таку як час, дата, погода, частота пульсу тощо.

60+ спортивних режимів і GPS

Amazfit Bip U Pro підтримують понад 60 спеціальних режимів, включаючи біг на відкритому повітрі і на біговій доріжці, ходьбу пішки, їзду на велосипеді, йогу, бейсбол, баскетбол, настільний теніс, плавання у басейні та багато інших. Що дозволяє обрати налаштування, оптимізоване під той вид спорту, яким ви захоплюєтеся. А завдяки вбудованому GPS і геомагнітному датчику, ви зможете відслідковувати своє місце розташування під час туристичних походів та інших вилазок на природу.

 

Вимірювання рівня кисню в крові

Цей розумний годинник оснащений найновішим оптичним датчиком BioTrackerТМ PPG від Huami, який підтримує вимір насичення крові киснем. З його допомогою ви завжди зможете виміряти рівень SpO2 і краще зрозуміти свій фізичний стан. Наприклад, при поганому самопочутті, стресі, під час інтенсивних тренувань або в умовах високогір'я та гіпоксії.

Слідкуйте за своїм пульсом 24/7

Крім визначення ступеня сатурації крові, Bip U Pro також забезпечують точне вимірювання частоти пульсу і підтримують безперервний 24-годинний моніторинг серцевого ритму. А також попереджають, коли ваше серцебиття виходить за межі норми.

 

Моніторинг рівня стресу і якості сну

Відпочинок також важливий для підтримки гарного самопочуття. Тому смарт-годинник забезпечили функцією вимірювання рівня стресу, аби ви могли миттєво дізнатися, коли вам потрібно розслабитися. Тим більш, що для цього потрібно лише запустіть програму і виконати кілька дихальних вправ, які вона порекомендує. Крім того, годинник буде точно відстежувати стадії вашого сну, щоб ви також могли оцінити якість свого нічного відпочинку.

Система оцінки здоров'я PAI™

Інтегрована система оцінки здоров'я PAI (Personal Activity Intelligence) збирає і аналізує дані про ваше здоров'я і виводить їх у вигляді зрозумілих числових значень. Це дозволяє більш точно оцінити фізичний стан і з першого погляду побачити загальну картину, щоб спостерігати зміни свого стану і ефективності тренувань.

 

Залишаються з вами навіть під час плавання

Водонепроникний корпус годинника здатний витримати повне занурення під воду на глибину до 50 метрів. Тому ви можете носити Bip U Pro під час тренувань в басейні, щоб відстежувати свої показники і досягнення.

Чудова автономність

Amazfit Bip U Pro можуть пропрацювати до 9 днів на одному заряді, що робить їх дуже практичним рішенням для повсякденного використання. Тож ви можете розслабитися і насолоджуватися поїздкою або зосередитися на своїх справах, не турбуючись про постійну підзарядку свого годинника.

 

Попросіть допомоги у Alexa

Вбудований мікрофон і підтримка голосового помічника Amazon Alexa роблять цей смарт-годинник ще більш функціональним. З ним ви зможете робити багато чого, взагалі не торкаючись до екрану. Запитуйте будь-що, встановлюйте будильники і таймери, перевіряйте погоду, керуйте пристроями розумного будинку і багато іншого. Без зайвих рухів. Однак, для цього доведеться використовувати англійську мову, оскільки на даний момент Amazon Alexa не підтримує російську або українську.

  * Попередньо встановлено чотири базових циферблата. Ви можете замінити два з них на більш ніж 40 циферблатів з програми Zepp. Тільки два вбудованих циферблата підтримують модульну систему.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

RTOS

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Amazfit Watch

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

TFT

Діагональ дисплея

1,43"

Роздільна здатність дисплея

320 x 302

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Матеріал дисплея: Загартоване скло

Технічні характеристики

Датчики

Шагомір

Акселерометр

Лічильник калорій

Пульсометр

Компас

Гироскоп

Інтерфейси та підключення

Bluetooth 5.0

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Вібрація

Фітнес-трекер

Розрахунок пройденої відстані

Прослуховування музики

Розумний будильник

Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Відстеження сну

Відстеження часу активності

Насичення крові киснем (SpO2)

Відстеження швидкості руху

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Події календаря

Повідомлення про SMS

Повідомлення з додатків активності

Особливості

Вбудований мікрофон

Витримує тиск до: 5 ATM

Aвтономність

Тип акумулятора
Ємність акумулятора

230 мА*год

Час роботи

До 9 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

40.9 x 35.5 x 11.4 мм

Вага

31 г

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження