Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків5
Питання-відповіді2

Смарт-годинник OPPO Watch Free

Код:699595
Немає в наявності
Смарт-годинник OPPO Watch Free video preview
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
Смарт-годинник OPPO Watch Free фото
-23%
Вигода 800 ₴
cashback iconКешбек 26 ₴
2 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Смарт-годинник OPPO Watch Free

OPPO Watch Free – це новий смарт-годинник, який дає вам ще більше контролю за своїм здоров'ям і зручних функцій, що роблять життя більш комфортним. З ними ви зможете контролювати кожен аспект свого повсякденного життя – від спілкування та тренувань до сну. А елегантний сучасний дизайн, великий яскравий екран і величезна кількість циферблатів на вибір дозволяють персоналізувати годинник та зробити його невід’ємною частиною вашого стилю.

 
 

Просторий екран з найкращим оглядом

Великий 1,64-дюймовий екран здатний відображати 16,7 мільйонів кольорів і на 100% охоплює колірний простір DCI-P3. Це означає, що він відрізняється неймовірно точною передачею кольору, а оскільки в ньому використовується AMOLED-матриця, дисплей годинника зберігає хорошу видимість не тільки в приміщенні, але і під сонячними променями. При цьому він покритий 2.5D склом із плавно вигнутою поверхнею, стійким до подряпин, яке чудово захищає екран при повсякденному використанні.

Легкий та зручний

Завдяки надлегкому корпусу вагою всього 33 г і м'якому еластичному ремінцю, приємному на дотик, цей годинник зручний для носіння як протягом усього дня, так і під час сну.

 

Ваш наймодніший аксесуар

Більше 100 готових і настроюваних циферблатів дозволяють підібрати зовнішність під своє вбрання або настрій. Тим більше, що ця модель має інтелектуальну функцію створення дизайну дисплея по фото одягу. Просто сфотографуйте своє сьогоднішнє вбрання і ШІ створить для вас індивідуальний циферблат, що ідеально доповнює його.

Повноцінний моніторинг сну з Osleep

Враховуючи яку важливу роль у самопочутті відіграє повноцінний здоровий сон, компанія OPPO оснастила свій новий смарт-годинник спеціальною технологією OSleep, яка забезпечує всебічний моніторинг нічного відпочинку. Починаючи від засинання і до самого пробудження, вона дозволяє Watch Free відстежувати стан вашого сну, його фази, аналізувати затримку засинання, середній рівень кисню в крові під час сну, виявляти проблеми з диханням та пропонувати способи їх вирішення.

 

Режим, який не порушує нормальний сон

Зв'яжіть годинник з телефоном та легко відправляйте свій гаджет у режим «Не турбувати»*, щоб ніщо не порушувало ваш відпочинок. Крім того, з його допомогою ви можете переключити інтерфейс телефону на більш тьмяний, що значно знизить ваше бажання грати в ігри або проводити час у своєму смартфоні перед сном. Що також сприятиме кращому відпочинку.

Не лише кисень у крові та частота серцевих скорочень, а й аналіз дихання

Хропіння – це одна з причин, яка заважає багатьом людям спати нормально. Тому в OPPO Watch Free додали функцію оцінки ризику хропіння. * Вона спирається на дані безперервного моніторингу кисню в крові уві сні та варіабельності серцевого ритму, що дозволяє повністю розуміти причини проблем із диханням. А також може визначати тривалість та максимальний децибел хропіння, щоб краще моніторити ситуацію з диханням уві сні.

 

Тренуйтеся ефективніше

Watch Free підтримують понад 100 спортивних режимів, а також можуть автоматично визначати чотири з них: біг, ходьба, гребний тренажер та еліптичний тренажер. Тому, незалежно від того, якому виду спорту ви віддаєте перевагу, цей годинник зможе точно відстежувати кожен ваш рух. Крім того, у Watch Free є функції моніторингу темпу занять та професійні програми, які допоможуть зробити ваші тренування набагато ефективнішими та швидше досягати своїх цілей у фітнесі.

Водонепроникні

Плавайте аби розслабитися або змагайтеся. Цей смарт-годинник не тільки відмінно захищений від вологи і витримує тиск води в 5 АТМ, але також здатний записувати кількість кіл і темп під час ваших тренувань в басейні. *

 

14 днів автономної роботи та швидка зарядка

З OPPO Watch Free ви можете не тримати під контролем рівень заряду акумулятора. При стандартному використанні цей годинник може працювати в автономному режимі до 14 днів. І навіть якщо ви раптом забудете зарядити його – нічого страшного. Завдяки швидкій зарядці всього 5 хвилин перед виходом з дому достатньо, щоб забезпечити йому цілий день роботи. *

Маса корисних функцій

Полегшіть своє повсякденне життя за допомогою OPPO Watch Free. Цей смарт-годинник оснащений такими практичними функціями, як сповіщення про повідомлення та вхідні дзвінки, пошук телефону, керування музикою та прогноз погоди. За їх допомогою ви можете розширити свої можливості та економити час.

 

*Режим сну підтримується пристроями з Android 10 і вище і не підтримується на пристроях з IOS.

*Цей продукт не є медичним пристроєм, дані моніторингу та результати призначені тільки для довідки, а не для діагностики та медичних цілей. Ця функція вимагає включення виміру кисню в крові в реальному часі. Вона може взаємодіяти з моніторингом хропіння мобільного телефону (вручну вмикати перед сном щоночі). За винятком сегмента аномального хропіння, інша звукова інформація не зберігається, і сегмент аномального хропіння також може бути видалено користувачем вручну.

*Функція моніторингу хропіння працює з телефонами OPPO. Інші сторонні Android-телефони та телефони на IOS не підтримують функцію моніторингу хропіння, а підтримують лише безперервний моніторинг кисню у крові уві сні.

*OPPO Watch Free можна використовувати для занять на мілководді, таких як басейни або пляжні ігри. Годинник не підходить для підводного плавання, гарячого душу, гарячих джерел, саун (парових бань), дайвінгу, катання на водних лижах та інших подібних занять. Функція водонепроникності не завжди ефективна і згодом може ослабнути.

*Термін служби батареї становить 14 днів при типовому сценарії використання та 10 днів при більш інтенсивному, а при включеній функції безперервного моніторингу кисню в крові – 5 днів. Дані про термін служби батареї та час заряджання серії OPPO Watch Free надані лабораторією OPPO. Фактичний час використання та час заряджання можуть коливатися залежно від конкретних умов та факторів, таких як низька температура навколишнього середовища та зниження продуктивності батареї з часом.

Характеристики

Загальні характеристики

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

Кольоровий

Діагональ дисплея

1,64"

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті

128 Мб

Функціональність

Моніторинг

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Насичення крові киснем (SpO2)

Особливості

Витримує тиск до: 5 ATM

Aвтономність

Ємність акумулятора

230 мА*год

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Вага

33 г

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків