Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro GL (Silver)

Код:720016
Немає в наявності
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro GL (Silver) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro GL (Silver) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro GL (Silver) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro GL (Silver) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro GL (Silver) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro GL (Silver) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro GL (Silver) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro GL (Silver) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro GL (Silver) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro GL (Silver) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro GL (Silver) фото
-20%
Вигода 2 300 ₴
cashback iconКешбек 91 ₴
9 199
Колір
Black фото
Silver фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Watch S1 Pro

Розумна класика

Елегантний вигляд, преміальне відчуття

Xiaomi Watch S1 Pro – це смарт-годинник у класичному дизайні з витонченим зовнішнім виглядом, великим AMOLED екраном діагоналлю 1,47 дюйма, ремінцем на всі випадки життя та розумними функціями нового покоління. Завдяки неймовірно вузькій рамці і найкращому на сьогоднішній день дисплею Xiaomi з поліпшеною яскравістю та контрастністю цей годинник просто чудовий. І виглядає вишукано з усіх боків. Гладке та надзвичайно міцне, стійке до подряпин сапфірове скло надійно захищає як екран, так і вікно сенсорів на звороті, а ідеально оброблена поверхня корпусу з нержавіючої сталі доповнює його найкращим чином. З таким аксесуаром ви почуватиметеся впевнено і на діловій зустрічі, і у спортзалі.

Плавне та цілеспрямоване обертання

Ще один елемент, запозичений у класичного механічного годинника – заводна головка, прикрашена тонким різьбленням, що надає їй особливої виразності. За допомогою цього елемента керування ви зможете переглядати меню, регулювати гучність та багато іншого. Відкрийте для себе нові можливості взаємодії, плавно повертаючи заводну головку, і відчуйте детальний зворотній зв'язок від годинника завдяки лінійному двигуну.

М'яка та щільна посадка

Годинник представлений у двох варіантах. Один поставляється з ремінцем з добірної м'якої телячої шкіри з делікатною ручною строчкою, що створює відчуття майстерності. Другий найкраще підійде для любителів спорту. Його ремінець із фторкаучуку зі спеціально розробленими каналами для відведення поту дозволить носити годинник будь-де і тренуватися з усім можливим комфортом. Просто виберіть свій варіант і почувайтеся впевнено в будь-якій ситуації.

Стильні циферблати

Класика? Ретро? Спортивний? Змінюйте стиль свого годинника в будь-який час залежно від настрою або обстановки.

 
 

Більш чіткі дзвінки через ваш годинник

Вільно спілкуйтесь навіть тоді, коли у вас зайняті руки. Підключіть смарт-годинник Watch S1 Pro по Bluetooth® до свого смартфону та зможете відповідати на дзвінки прямо зі свого зап'ястя. Причому, завдяки розробленому Xiaomi алгоритму шумозаглушення із задіянням штучного інтелекту ваш голос буде чітко чутний навіть у шумній обстановці.

Цілодобовий комплексний моніторинг здоров'я

Потужні багатоканальні біосенсори PPG чудово справляються з цілодобовим моніторингом серцевого ритму. Завдяки модернізованому обладнанню та алгоритмам датчик точно відстежує частоту серцевих скорочень, навіть коли ви виконуєте високоінтенсивні вправи. І надсилає попередження, коли частота серцевих скорочень надто висока. Годинник також має сучасне апаратне та програмне забезпечення, яке уможливлює безперервний моніторинг кисню в крові протягом дня*. Це дає можливість отримати більш повну картину вашого фізичного стану. Крім того, покращений моніторинг сну тепер на 35% точніше визначає та записує дані про якість вашого сну, а також допомагає виробити здоровішу звичку до сну. У той час як функція виявлення стресу та дихальні вправи допоможуть контролювати свій емоційний стан.

Понад 100 фітнес-режимів

Годинник підтримує понад 100 фітнес-режимів, таких як біг, їзда на велосипеді, альпінізм, тріатлон, еліптичні тренування або веслування. Тому ви легко знайдете той, що вам потрібний і цікавий. Крім того, професійні фітнес-режими були оптимізовані для більш точного відстеження вправ, що забезпечить вам більшу ефективність занять.

Ваш особистий тренер, доступний у будь-який час

Xiaomi Watch S1 Pro пропонують також 10 бігових курсів різної тривалості та інтенсивності, що підходять як для новачків, так і професіоналів. Кожен їх курсів йде з рекомендаціями про те, як налаштувати частоту серцевих скорочень, щоб забезпечити найкращі результати тренувань.

 
 

Точні записи ваших тренувальних маршрутів

Незалежний дводіапазонний GPS-чип підтримує п'ять основних систем супутникового позиціонування* для точного визначення вашого розташування. А також має дводіапазонну функцію. Тепер визначення місця розташування годинником виконується швидше, а тренувальні маршрути записуються точніше.

Точний 3D-моніторинг відстані для занять альпінізмом

Для видів спорту зі зміною висоти, таких як альпінізм, алгоритм вправ для точного моніторингу налаштований та оптимізований для підрахунку кожного кроку, на який ви піднімаєтесь. Слідкуйте за своїми новими рекордними висотами із Watch S1 Pro.

Потужний чип, висока продуктивність

Завдяки чипу, створеному по передовому 12-нм техпроцесу, і алгоритму регулювання продуктивності цей розумний годинник Xiaomi відрізняється високою продуктивністю та плавністю роботи. І водночас має нижче енергоспоживання, що дозволяє подовжити час його роботи. Справжній баланс між продуктивністю та автономністю.

Надзвичайно довгий термін служби батареї

Смарт-годинник оснащений великим акумулятором ємністю 500 мАг, що значно подовжує час автономного використання. Його можна повністю зарядити за 85 хвилин, при цьому повного заряду вистачить до 14 днів* у звичайному режимі використання, тому вам не доведеться турбуватися про часту зарядку. А завдяки підтримці технології бездротової швидкої зарядки Xiaomi ви зможете отримати до 2 днів роботи гаджета всього після 10 хвилинної зарядки з використанням комплектної зарядної док-станції*.

 
 

Підвищена водостійкість

Цей розумний годинник не тільки зручний, але й по-справжньому водостійкий. Корпус з рейтингом водонепроникності в 5 АТМ* разом з ремінцем із фторкаучуку дозволить вам мити руки та плавати, не знімаючи годинника. Тому ви зможете впевнено почуватися у будь-якій ситуації.

Зручний NFC

Просто піднесіть Xiaomi Watch S1 Pro до платіжного терміналу з підтримкою Mastercard® для безготівкової безконтактної оплати покупок чи послуг*. Це неймовірно просто та зручно.

Усі дані про здоров'я у вас під рукою

Встановіть програму Mi Fitness на свій смартфон, і щоденні статистичні дані про здоров'я, такі як частота серцевих скорочень, фізична форма та якість сну, будуть відображатися в деталях, щоб дати вам чітке уявлення про своє здоров'я. Крім цього, годинник підтримує синхронізацію даних зі Strava* та Apple Health.

 
 

*Сапфірове скло: синтетичне сапфірове скло

*Годинник поставляється з кількома встановленими циферблатами. Якщо вам потрібно налаштувати стиль або колір циферблата, перейдіть до «Налаштуваннь».

*П'ять систем супутникового позиціонування: Beidou/GPS/ГЛОНАСС/Galileo/QZSS.

*Функція швидкого заряджання бездротової Xiaomi працює тільки з адаптером живлення QC3.0. Годинник можна повністю зарядити за 85 хвилин. Це було протестовано з бездротовим зарядним пристроєм при кімнатній температурі 25°C. Фактичні результати можуть відрізнятися в залежності від температури навколишнього середовища.

*Не використовуйте сторонні бездротові зарядні панелі для заряджання годинника, оскільки це може призвести до неправильної зарядки, перегріву та здуття акумулятора.

*Всі дані тестування часу автономної роботи взяті з лабораторії Xiaomi. Термін служби батареї під час фактичного використання залежить від різних факторів, таких як налаштування, експлуатація, звички щодо використання та навколишнє середовище, і може відрізнятись від лабораторних результатів.

*Ступінь водонепроникності 5 АТМ (еквівалентна глибині 50 метрів під водою). Пристрій був протестований компанією TÜV SÜD Certification and Testing (China) Co., Ltd. відповідно до стандартів GB/T 30106-2013. Номер звіту: 68.189.22.0175.01. Водонепроникність 5 ATM означає, що годинник можна носити в плавальних басейнах, на мілководді. Його не можна носити у гарячому душі, сауні чи під час дайвінгу. Не піддавайте годинник впливу води з високою швидкістю (наприклад, під час занять водними видами спорту). Функція водонепроникності не завжди ефективна та згодом може знижуватися.

*Шкіряні ремені не слід носити в ситуаціях, коли на них може потрапити вода або піт (плавання, загальні вправи). У таких випадках рекомендується носити інші типи ремінців.

*Функція моніторингу кисню в крові (SpO₂) не призначена для діагностики, профілактики, моніторингу, прогнозування будь-якого захворювання, дослідження фізіологічних процесів або будь-яких інших медичних цілей. Усі дані та відстеження повинні використовуватись тільки для особистого ознайомлення. Якщо ви почуваєтеся некомфортно, використовуйте професійні медичні пристрої або зверніться за допомогою до лікаря.

*Безготівкові платежі NFC приймаються лише у платіжних терміналах, що підтримуються Mastercard®. Доступність платежів Mastercard® та доступність NFC можуть відрізнятися залежно від регіону.

*Пристрій не можна безпосередньо прив'язати до програми Strava.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Пропрієтарна

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

AMOLED

Діагональ дисплея

1,47"

Роздільна здатність дисплея

480 х 480

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Матеріал дисплея: Сапфіровий

Технічні характеристики

Датчики

Шагомір

Датчик освітлення

Акселерометр

Барометр

Лічильник калорій

Пульсометр

Термометр

Компас

Оптичний датчик серцевого ритму

Датчик рівня насиченості киснем

Гироскоп

Інтерфейси та підключення

NFC

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

Підтримка GPS

Так

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Вібрація

Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Стресу

Насичення крові киснем (SpO2)

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Сповіщення про дзвінки

Події календаря

Повідомлення про SMS

Повідомлення з додатків активності

Особливості

Витримує тиск до: 5 ATM

Aвтономність

Тип акумулятора
Ємність акумулятора

500 мА*год

Час роботи

До 14 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

46 x 46 x 11.3 мм

Вага

60 г

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера