Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків9
Питання-відповіді8

realme 8 6/128GB (Punk Black)

Код:692596
Архiв
realme 8 6/128GB (Punk Black) video preview
realme 8 6/128GB (Punk Black) video preview
realme 8 6/128GB (Punk Black) фото
realme 8 6/128GB (Punk Black) фото
realme 8 6/128GB (Punk Black) фото
realme 8 6/128GB (Punk Black) фото
realme 8 6/128GB (Punk Black) фото
realme 8 6/128GB (Punk Black) фото
realme 8 6/128GB (Punk Black) фото
realme 8 6/128GB (Punk Black) фото
realme 8 6/128GB (Punk Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-34%
Вигода 3 200 ₴
cashback iconКешбек 62 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сміливий і стильний дизайн

Представляємо футуристичний дизайн смартфона realme 8. Ліва сторона пристрою уособлює матеріальний світ, а права частина - загадковий цифровий світ. Це поєднання двох світів втілено в сміливому дизайні, що поєднує реальність і ілюзію. Зовнішній вигляд realme 8 точно виділить вас в натовпі.

Насолоджуйтеся кожним моментом

Великий безрамковий Super AMOLED екран діагоналлю 6,4 дюйма просто створений для розваг. Він демонструє яскраві, насичені кольори і дозволяє розглянути все в деталях завдяки роздільній здатності FHD+ (2400х1080). А пікова яскравість 1000 ніт робить зображення добре читаним навіть в сонячний день. Отримайте неймовірні відчуття від усього, що робите з realme 8.

Миттєве розблокування екрану

Оцініть зручність роботи з телефоном, яку забезпечує вбудований в дисплей швидкий сканер відбитків пальців. Він дозволяє миттєво розблокувати пристрій та отримати доступ до потрібних вам функцій в один дотик.

Режими для вашої творчості

Експериментуйте з різними налаштуваннями та функціями камери, щоб створювати по-справжньому дивовижні фото. Наприклад, режим «Тілт-шифт» дозволяє робити знімки з ефектом «мініатюрного світу», а «Астрономічний режим» дає можливість легко закарбувати неймовірну красу нічного неба за допомогою вашого смартфона.

Портрети на будь-який смак

Додайте своїм портретам трохи спецефектів і насолоджуйтеся отриманим результатом. Оновлений режим «Портрет» допоможе підкреслити вашу красу вночі, використовуючи розмиття фонового освітлення, а завдяки динамічному ефекту боке ви отримуєте стильні фото, де світ ніби рухається на задньому тлі.

Яскраві селфі в будь-який час доби

Вбудована в екран камера на 16 Мп з алгоритмами інтелектуальної бьютіфікаціі, режимом «Супернічне селфі» та іншими налаштуваннями дозволить зробити ваші селфі неповторними.

Більше креативу, більше кумедних відео

Проявіть режисерський талант у створенні власних роликів, а різні режими допоможуть вам зробити це максимально зручно. Так, режим відео "Даблвью" дозволяє знімати відео одночасно на основну і селфі-камери, показуючи, що відбувається з різних ракурсів. Крім того, у смартфона передбачена функція UIS Max, яка стабілізує відео, щоб відеозйомка під час руху була більш плавною. Все для того, щоб полегшити вам завдання.

Виняткова продуктивність

realme 8 оснащений потужним ігровим процесором Helio G95 з тактовою частотою 2,05 ГГц і графічним процесором ARM G76. Таке поєднання забезпечує стабільну гру з високою якістю зображення.

Надпотужний акумулятор

realme 8 легко може забезпечити безперервну роботу протягом всього дня, щоб ви могли спокійно займатися своїми справами. Він отримав ємну батарею на 5000 мАг, яка здатна протримати заряд до 40 днів в режимі очікування або 43 години в режимі спілкування по телефону. При цьому режим супер-енергозбереження та режим охолодження допомагають подовжити термін роботи акумулятора. А функція реверсивної зарядки знадобиться, щоб підзарядити від смартфона інші ваші гаджети, якщо виникне така необхідність.*

Технологія швидкої зарядки

Не втрачайте даремно час в очікуванні. Ультраефективна зарядка DART Charge 30 Вт здатна зарядити пристрій до 100% всього за 65 хвилин. І зробити це абсолютно безпечно, адже захист смартфона в процесі зарядки забезпечують відразу п'ять чіпів.

*Інформація про швидкість зарядки і терміні служби акумулятора заснована на лабораторних дослідженнях realme.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2021

Операційна система

Android 11

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,4"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Щільність пікселів, PPI

409

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

83,3%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,05 ГГц

Графічний процесор

Mali-G76 MC4

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 128 Гб

Основна камера

Кількість модулів основної камери

4

Діафрагма

f/1,79 + f/2,25 + f/2,4 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Особливості

Основний модуль 64 Мп: Апертура f/1.79; Лінзи 6P; PDAF; Надширококутний модуль 8 Мп: Апертура f/2.25; Кут огляду 119°; Лінзи 6P; Макромодуль 2 Мп: Апертура f/2.4; Фокусна відстань 4 см; Монохромний модуль 2 Мп; Режими зйомки: Зйомка нічного відео на основі режиму «Ультранічь», Панорамні фото, Режим Експерт, Timelapse, Портретний режим, HDR, Ультраширокий режим, Макромодуль, AI-Розпізнавання сцени, Al-бьютіфікація, Фільтри, Режим Chroma boost, Ефект Боке, Астрономічний режим, Режим "Тілт-шифт", Режим «Портрет з неоновим фільтром», Динамічний ефект Боке; Селфі-камера 16 Мп: Апертура f/2.45; Сенсор Sony IMX471; Лінзи 6P; Режими зйомки: Al-бьютіфікація, Зйомка нічного відео на основі режиму «Ультранічь», HDR, Режим розпізнавання обличчя, Ефект Боке, що налаштовується

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Bluetooth

5,1

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

177 г

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії realme 8 6/128GB (Punk Black)