odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Пральна машина Candy RO41274DWMCE/1-S

Код:689545
Немає в наявності
Пральна машина Candy RO41274DWMCE/1-S фото
Пральна машина Candy RO41274DWMCE/1-S фото
Пральна машина Candy RO41274DWMCE/1-S фото
Пральна машина Candy RO41274DWMCE/1-S фото
Пральна машина Candy RO41274DWMCE/1-S фото
-5%
Вигода 700 ₴
cashback iconКешбек 139 ₴
13 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Candy RapidÓ

Candy RapidÓ – правильний вибір для економії часу. Завдяки набору з 9 швидких та ефективних програм пральні машини RapidÓ економлять дорогоцінний час, тому ви можете присвятити себе улюбленим заняттям.

Інверторний двигун

Candy використовує лише новітні інверторні двигуни, знижуючи рівень шуму та вібрацій до одного з найнижчих рівнів на ринку, забезпечуючи тривалу роботу з дуже низьким енергоспоживанням.

Технологія SMART TOUCH

SMART TOUCH – це технологія підключення «proximity», яка використовується у пральних машинах Candy. Залежно від виробу вона може наділити його додатковими функціями, а вам дати корисні поради для поліпшення ваших навичок роботи з пральною машиною і допомогти усунути помилки та несправності безпосередньо з вашого смартфона.

Програми «Швидке прання (14/30/44/59 хв)»

Найкраще поєднання часу та ефективності. З пральними машинами Candy можна вибирати серед чотирьох режимів прання, кожен з яких триває менше години, але на 100% ефективний.

Fuzzy Logic (рівень забруднення)

Fuzzy Logic у пральній машині – це система вбудованих датчиків, які аналізуватимуть рівень забруднення білизни, а мікропроцесор пристрою розрахує тривалість прання. Крім рівня забруднення, сенсорні датчики допоможуть визначити характер забруднення, склад тканини та жорсткість води, щоб вибрати оптимальну щадну роботу.

Mix Power System+

Тепер немає потреби попередньо обробляти речі пральним засобом безпосередньо перед пранням. Candy представляє систему Mix Power System+, яка завдяки прямому впорскуванню концентрату з чистої води та мийного засобу забезпечить відмінний результат за менший час з програмою Rapid Perfect 59". Технологія Mix Power System+ збільшує ефективність мийного засобу при низьких температурах прання, дозволяє прати при 20° з тією ж якістю прання, і при 40° у звичайній машині, при цьому зберігаючи до 60% електроенергії.

Гігієна+

Функція «Гігієна+» допомагає здійснювати якісну обробку одягу завдяки тому, що протягом всього циклу прання буде підтримуватися постійна температура 60°C. Виберіть швидку програму «Щоденна гігієна» для ідеальної гігієни та глибокого прання одягу. Ця програма триває всього 59 хвилин, але пере протягом 20 хвилин при температурі 60°C, таким чином вона дезінфікує білизну, видаляючи мікроби, бактерії і всі віруси, які можуть вплинути на ваше здоров'я та сім'ю.

Кг детектор

Пральні машини Candy мінімізують обсяг споживаної електроенергії, не витрачаючи зайвого. Чутливі сенсори визначають вагу завантаженої білизни і автоматично регулюють споживання води та електроенергії. Режим половинного завантаження у наших машинах заощадить до 70% води, часу та електроенергії.

EcoMix

Ця інноваційна програма дозволяє прати разом різні тканини та кольори, такі як бавовна, синтетика і змішані тканини, при температурі всього 20°C і забезпечує відмінне очищення. Витрата за цією програмою становить близько 40% від звичайного прання бавовни при 40°C.

Функція «Відкладений старт»

З функцією відкладеного старту білизну можна прати тоді, коли вам це зручно. Запрограмований початок прання можна відкласти до 24 годин. Тепер, з пральною машиною Candy можна забути про неприємний запах прілої білизни, залишеної всередині пральної машини. Як і про споживання дорогої денної енергії, прання можна налаштувати на час, коли тарифікація нижче.

Розумні технології

Завдяки додатку Candy simple-fi у вас є доступ до широкого спектра додаткових програм та функцій, а також до повного віддаленого керування. Наприклад, ви можете:

  • Активувати періодичні нагадування за допомогою функції Memo Smart Wash;
  • Зберегти ваші улюблені програми для миттєвого використання;
  • Отримати корисні поради з правильного дозування мийного засобу;
  • Отримати повну інформацію про правильне обслуговування та підтримку вашого пристрою

Вибирайте з понад 20 додаткових спеціалізованих програм встановивши додаток на Ваш смартфон!

Все під контролем

З функцією «Статистика» ви зможете контролювати програми машини Candy, якими користуєтеся найчастіше, і дізнатися, як оптимізувати своє прання.

100% захисту, 100% дбайливості

Не хвилюйтеся про ризик псування або деформації ваших шерстяних речей: ваша сушильна машина Candy вміє працювати з такими делікатними тканинами кращим чином. Завдяки спеціальним рухам барабана і точковому температурному контролю, сушарка знає як висушити шерсть і делікатні тканини без жодного ризику розпушування і псування. Найкращий захист гарантовано. Схвалено компанією Woolmark.

*Взаємодія з виробом можлива тільки зі смартфонів Android, обладнаних технологією NFC.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пральної машини

Автоматична

Тип завантаження
Максимальне завантаження
Максимальна швидкість віджиму
Технологія якості прання

Smart Touch

Тип управління
Функція сушки
Основні програми

Вовна

Спорт

Інтенсивне прання

Щоденне прання

Ручне прання

Швидке прання

Делікатні речі

Функції

Автоматичне видалення плям

Вибір швидкості віджиму

Вибір температури прання

Детектор завантаження

Додаткове полоскання

Відкладений старт

Прискорене прання

Функції управління

Індикатор температури

Індикатор швидкості віджиму

Рівень шуму при пранні

51 дБ

Рівень шуму при віджиманні

76 дБ

Системи захисту і контролю

Захист від дітей

Показники ефективності

Клас енергоспоживання
Клас прання

А

Клас віджиму

В

Споживання електроенергії за 1 цикл

0,53 кВ/год

Споживання води за 1 цикл

43,63 л

Максимальна температура
Тип двигуна

Фізичні характеристики

Колір
Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

89 см

Глибина в упаковці

48 см

Вага

60 кг

Вага в упаковці

62 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера