Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus ROG Zephyrus S15 GX502LWS-HF119T Brushed Black (90NR02U1-M02070)

Код:673960
Немає в наявності
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S15 GX502LWS-HF119T Brushed Black (90NR02U1-M02070) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S15 GX502LWS-HF119T Brushed Black (90NR02U1-M02070) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S15 GX502LWS-HF119T Brushed Black (90NR02U1-M02070) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S15 GX502LWS-HF119T Brushed Black (90NR02U1-M02070) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S15 GX502LWS-HF119T Brushed Black (90NR02U1-M02070) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S15 GX502LWS-HF119T Brushed Black (90NR02U1-M02070) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S15 GX502LWS-HF119T Brushed Black (90NR02U1-M02070) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S15 GX502LWS-HF119T Brushed Black (90NR02U1-M02070) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S15 GX502LWS-HF119T Brushed Black (90NR02U1-M02070) фото
cashback iconКешбек 669 ₴
66 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Менше. Швидше. Легше

Asus ROG Zephyrus S15 GX502LWS-HF119T – це універсальний ноутбук з операційною системою Windows 10, який однаково добре підходить і для ігор класу AAA, і для професійної роботи. У його тонкому корпусі ховається новітній процесор Intel Core i7 десятого покоління та відеокарта NVIDIA GeForce RTX 2070 Super, причому інноваційна система охолодження дозволяє розкрити весь швидкісний потенціал цих компонентів. Дисплей ноутбука може похизуватися якісним передаванням кольорів (сертифікація PANTONE) та чудовими швидкісними характеристиками (300 Гц). Підтримується перемикання між дискретним і вбудованим графічними ядрами: один режим (G-Sync) призначений для ігор, а інший (Optimus) – для збільшення часу автономної роботи.*

Витонченість та сила

При товщині 18,9 мм і масі менше ніж 2 кг модель на чверть тонша і майже наполовину легша, ніж типові 15-дюймові ноутбуки, однак це не заважає їй видавати чудову продуктивність, достатню і для роботи, і для захопливої гри. Витончений корпус, виготовлений з міцного металу, відрізняється стильним дизайном і довговічністю при повсякденному використанні. При цьому виконане з прогумованого пластику оздоблення ділянки під зап'ястями допомагає уникнути забруднень, щоб пристрій завжди зберігав бездоганно професійний зовнішній вигляд.

Міцний, але легкий

Корпус ноутбука виконаний з металу – спеціального магнієво-алюмінієвого сплаву. Ось чому, попри неймовірну тонкість, він вирізняється міцністю та довговічністю, необхідними для інтенсивного використання кожен день. Щоб зробити панелі корпусу ще міцнішими, не збільшуючи їх товщину та масу, на них використовуються ребра жорсткості, виконані у вигляді стільникової структури. Ділянка корпусу під зап'ястями покрита спеціальною фарбою, яка запобігає появі брудних плям та відбитків від пальців. Контрастні текстури шліфованого оздоблення кришки геометрично ідеально поєднуються з вирізом, який потрібен для вентиляції у задній панелі корпусу, а скошені зовнішні межі поглиблені у районі тачпаду, щоб ноутбук можна було без зусиль відкривати одним пальцем. На чорному тлі шліфованого металу кришки вогняно-червоним сяє культовий логотип геймерської серії ROG.

Невимушена потужність

Об'єднуючи у своєму компактному корпусі новітній процесор Intel Core i7 десятого покоління з революційною відеокартою GeForce RTX 2070 Super, ноутбук є неймовірно потужною мобільною платформою. Завдяки функції ROG Boost графічний процесор може прискорюватися до частоти 1540 МГц (в режимі Turbo при енергоспоживанні у 115 Вт), забезпечуючи реалістичну графіку у комп'ютерних іграх, а висока обчислювальна потужність центрального процесора гарантує ефективну роботу професійних додатків.*

Інтелектуальне рішення

Концепція інтелектуального охолодження, що реалізується у ноутбуках серії ROG, має на меті грамотне поєднання апаратних елементів та вивірених налаштувань для кожного конкретного корпусу й конфігурації. Так, інноваційна активна аеродинамічна система AAS відкриває додаткові вентиляційні отвори у корпусі Zephyrus S GX502, збільшуючи повітряний потік на 22%, а система самоочищення запобігає падінню ефективності охолодження, яке могло б статися через накопичення пилу. Що стосується програмної сторони, то додаток ROG Armoury Crate пропонує кілька режимів роботи ноутбука з різними співвідношеннями продуктивності та рівня шуму.

Інноваційні рішення

Тонкий корпус ускладнює проходження повітряних потоків, тому у ноутбуці реалізовані спеціальні інженерні рішення для підвищення ефективності вентиляції. Активна аеродинамічна система AAS відкриває 7-міліметровий повітрозабірник, посилюючи повітряний потік на 22%. Холодне повітря також надходить всередину корпусу крізь перфорацію над клавіатурою, а гаряче викидається назовні через чотири отвори у бічних панелях. Причому вихлопні отвори сконструйовані таким чином, щоб що гаряче повітря змішувалося з холодним, що надходить у вхідний отвір системи AAS.

Охолодження для кожного компонента

Шість теплових трубок, прокладених у корпусі ноутбука, охолоджують не лише центральний та графічний процесори, а і елементи їх систем живлення, що сприяє надійній та стабільній роботі всього пристрою у довгостроковій перспективі. Теплові трубки процесорів приєднані до двох загальних радіаторів, розташованих у задній частині корпусу, а також до окремих радіаторів, розташованим з боків. Таке рішення допомагає ефективно розподілити тепловий потік при будь-якому навантаженні, в тому числі такому, коли в основному задіяний лише один з цих двох чипів.

Ультратонкі ребра радіаторів

Для відведення тепла від гарячих компонентів використовуються чотири радіатори, розташовані з боків корпусу. Кожен складається з мідних ребер товщиною всього 0,1 мм. Завдяки цьому збільшено загальну кількість ребер (тепер їх 205, і загальна площа теплорозсіювання становить 110 000 мм 2), а їх опір повітряному потоку – нижчий у порівнянні зі звичайними радіаторами, в яких ребра удвічі товстіші. Причому ребра, розташовані з боків радіатора трохи загнуті назад, щоб відводити гаряче повітря від руки, в якій користувач тримає мишку.

Автоматичне очищення

Захист радіаторів від забруднення є дуже важливим фактором в успішному відведенні тепла, тому інженери ASUS розробили спеціальне рішення: частинки пилу швидко виводяться з корпусу ноутбука по спеціально сконструйованому тунелю, а не осідають на ребрах радіаторів. Таке рішення підвищує ефективність охолодження і, як наслідок, збільшує термін служби всього пристрою.

Посилений повітряний потік

Повітрозабірні отвори з алюмінієвими кожухами мають оптимізовану форму, допомагаючи вентиляторам втягувати всередину більше холодного повітря, а лопаті вентиляторів виготовлені з рідкокристалічного полімеру, що робить їх досить міцними для обертання на високій швидкості, не дивлячись на те, що вони на 33% тонші ніж традиційні. Крім того, вентилятори наділені великим числом лопатей (83 у кожного!) – це збільшує повітряний потік на 15%.

Режими охолодження

Ігрові ноутбуки є вельми універсальними пристроями, придатними для вирішення широкого спектра завдань, і система охолодження даної моделі адаптується відповідно до цих завдань. Вона автоматично перемикається між декількома режимами, що відрізняються за параметрами продуктивності та рівнем шуму. Турборежим Turbo – це максимальна швидкість ноутбука, для забезпечення якої вентилятори також розганяються до максимуму. У збалансованому режимі Balanced, який призначений для ігор, частоти компонентів та швидкість вентиляторів знижуються, а для роботи і розважальних додатків призначений безшумний режим Silent.

Перемикання між графічними ядрами

Користувач може легко перемикати дисплей ноутбука між вбудованим графічним ядром і дискретною відеокартою: у першому режимі (Optimus) час автономної роботи ноутбука збільшується до 8 годин,*** а в другому (G-Sync) забезпечується максимальна продуктивність і активується технологія адаптивної синхронізації G-Sync, що підвищує якість зображення в іграх.

Дисплей

Вузька рамка дозволяє повністю зануритися у те, що відбувається на екрані ноутбука ROG Zephyrus S15. Його 15,6-дюймовий IPS-дисплей має фантастично високу частоту оновлення (300 Гц), що забезпечує плавність картинки у динамічних іграх, а низький час відгуку (всього 3 мс) позбавляє від неприємних візуальних артефактів. Крім того, точне передавання кольорів по всьому спектру відтінків колірного простору sRGB, підтверджене сертифікацією Pantone Validated, припаде до смаку всім, хто використовуватиме цей ноутбук для професійної роботи над мультимедійним контентом. Для калібрування дисплея використовується ексклюзивна технологія ProArt TruColor.*

Ігровий звук

Інтелектуальний підсилювач вбудованої аудіосистеми ноутбука забезпечує мінімальну кількість спотворень навіть на максимальній гучності, при цьому регулювання вихідної потужності динаміків захищає їх від перевантаження. Результат – чисте звучання зі збільшеним динамічним діапазоном і потужними басами. Вихід для навушників виконаний на базі цифро-аналогового перетворювача ESS Sabre, який підтримує аудіоформати високої роздільної здатності Hi-Res Audio, а для ще глибшого занурення у гру можна активувати ефект віртуального просторового звуку.

Клавіатура у твоєму особистому стилі

Клавіатура, виконана у стилі звичайних зовнішніх моделей, має оптимізовану розкладку і пропонує додаткові гарячі клавіші для часто використовуваних функцій. Вона здатна коректно обробляти будь-яке число одночасних натискань і забезпечена підсвічуванням, яке можна налаштувати так, щоб виділити найважливіші для конкретних додатків клавіші*. Завдяки технології Aura Sync візуальні ефекти підсвічування можна синхронізувати з іншими Aura-сумісними пристроями. (* Для поклавішного налаштування підсвічування потрібен додаток Aura Creator, який є у магазині Microsoft Store. Варіант підсвічування залежить від конкретної конфігурації ноутбука.)

Підключення будь-якої периферії

Для ігрової периферії ноутбук ROG Zephyrus S GX502 пропонує один порт USB 3.1 Gen2 Type-C (з підтримкою режиму DisplayPort 1.4 та стандарту живлення Power Delivery), один порт USB 3.1 Gen2 Type-A та два порти USB 3.1 Gen1 Type-A, а для виведення зображення формату 4K (60 Гц) на зовнішній монітор або телевізор є інтерфейс HDMI 2.0. Підключення до бездротової мережі здійснюється за допомогою модуля Wi-Fi 802.11ac, а до дротової – через контролер Gigabit Ethernet, що має низьку латентність, важливу для динамічних онлайн-ігор.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені для ілюстрації продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

***Продуктивність залежить від конкретної конфігурації. Для тестування часу автономної роботи використовувалася така конфігурація: відеокарта NVIDIA GeForce RTX 2070, процесор Intel Core i7-9750H, дисплей з частотою оновлення 240 Гц та 16 ГБ пам'яті DDR4.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

300 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,6 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.1

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 3)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Ні

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані стереодинаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

1,9 кг

Ширина

36,0 см

Довжина

25,2 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Додатковий кабель для заряджання Type-C

Найпопулярніші запити в категорії Ноутбук Asus ROG Zephyrus S15 GX502LWS-HF119T Brushed Black (90NR02U1-M02070)