Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді3

Радіокерована розумна розетка Ajax Socket (black)

Код:645720
Є в наявності
Радіокерована розумна розетка Ajax Socket (black) фото
Радіокерована розумна розетка Ajax Socket (black) фото
Радіокерована розумна розетка Ajax Socket (black) фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
cashback iconКешбек 17 ₴
1 729
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Все готове до вашого приходу

Ваш будинок буде зустрічати комфортним кліматом та затишком круглий рік. Вмикайте обігрівач взимку, а кондиціонер влітку, запускайте зволожувач повітря та нагрівайте воду для ванни. Все це кількома дотиками у додатку по дорозі додому.

Більше ніяких забутих прасок

Йдучи, закрийте двері, поставте систему під охорону — і вся ненажерлива та небезпечна техніка автоматично вимкнеться: водонагрівач, телевізор та комп'ютер перестануть працювати марно, роздуваючи рахунки за електрику.

+100 до зручності життя

Забудьте про свої клопоти та метушню. Socket увімкне чайник та перезавантажить роутер, а вам навіть не доведеться вставати з дивана. Активуйте режим нічної охорони перед сном, і як за помахом чарівної палички, в будинку згасне світло та вимкнеться техніка.

Не займає сусідні розетки

Дизайнери зробили Socket максимально компактною та універсальною. Вона сумісна з євророзетками, подовжувачами, трійниками популярних виробників, при цьому не перекриває сусідні роз'єми.

Розпізнає енергетичних вампірів

Socket підкаже, які прилади витрачають найбільше електрики. Як тільки техніка починає споживати енергію, світлодіодне кільце Socket у реальному часі змінює колір підсвічування.

Лідер за дальністю роботи серед розумних розеток

Socket може більше, ніж звичайні Wi-Fi-розетки. Пристрій використовує радіотехнологію дальньої дії Jeweller, яка стабільно тримає зв'язок в будинках та офісах з великою площею.

Відповідає стандартам електробезпеки

Розетка відповідає стандартам для електричних приладів, що забезпечують вашу безпеку. Кожна інтелектуальна вилка повністю протестована на якість матеріалів, вплив перегріву і здатність працювати під навантаженням протягом тривалих періодів часу.

Захищає допитливих малюків

Спеціальні жалюзі усередині гнізда захищають ваших дітей і не дозволяють їм вставляти викрутки, олівці і цвяхи. Вони також захищають від пилу і бризок.

Безпечна автоматизація будинку і офісу

Збільште потенціал вашої системи безпеки за допомогою сценаріїв, щоб активно протистояти виявленим загрозам і автоматизувати ваші процедури. Налаштувати активацію нічного режиму за розкладом; автоматично вимкнути всі офісні ліхтарі, поставивши систему на охорону. Система продовжує виконувати сценарії, навіть якщо з'єднання з Ajax Cloud втрачено.

 

При наявності SIM-карти в комплекті, SIM-карта активована одразу при відвантаженні від компанії Life. За умовами мінімального тарифного плану, за збереження номера будь-який оператор бере оплату 5 грн/місяць, що може відобразитися на балансі у вигляді від'ємної суми. SIM-карта не є обов'язковою складовою комплекту, її може і не бути. У будь-якому випадку, користувач в праві купити будь-яку іншу SIM-карту або ж поповнити рахунок вже наявної в комплекті.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Так

Інтерфейс

Jeweller (868.0−868.6 МГц)

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Працює тільки з Ajax Hub

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Живлення: 230 В ± 10%, 50 Гц; Термін служби реле: 200 000 включень; Захист по максимальній температурі: Є, розетка автоматично вимкнеться при перевищенні температури в + 85 °С

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

65,5 x 45 x 45 мм

Вага

58 г

Колір

Чорний

Матеріал

Полікарбонат

Найпопулярніші запити в категорії Радіокерована розумна розетка Ajax Socket (black)