Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Питання-відповіді1

Розумна розетка Aqara Smart Plug (EU) SP-EUC01/AP007EUW01

Код:685974
Є в наявності
Розумна розетка Aqara Smart Plug (EU) SP-EUC01/AP007EUW01 video preview
Розумна розетка Aqara Smart Plug (EU) SP-EUC01/AP007EUW01 фото
Розумна розетка Aqara Smart Plug (EU) SP-EUC01/AP007EUW01 фото
Розумна розетка Aqara Smart Plug (EU) SP-EUC01/AP007EUW01 фото
Розумна розетка Aqara Smart Plug (EU) SP-EUC01/AP007EUW01 фото
Розумна розетка Aqara Smart Plug (EU) SP-EUC01/AP007EUW01 фото
Розумна розетка Aqara Smart Plug (EU) SP-EUC01/AP007EUW01 фото
Розумна розетка Aqara Smart Plug (EU) SP-EUC01/AP007EUW01 фото
Розумна розетка Aqara Smart Plug (EU) SP-EUC01/AP007EUW01 фото
Розумна розетка Aqara Smart Plug (EU) SP-EUC01/AP007EUW01 фото
ЦеЗнижки
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
-13%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 13 ₴
1 599
1 399
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Автоматизуйте свою техніку

Розумна розетка Aqara дозволяє легко автоматизувати побутову техніку.

Коли розетка працює з іншими розумними пристроями Aqara, доступні численні інтелектуальні сценарії. Для роботи пристрою потрібен хаб Aqara.

Управління на відстані | Режим таймера | Голосове управління | Енергетичний моніторинг | Захист від перегріву і перевантаження

Дистанційне керування з вашого смартфона

Забули вимкнути вентилятор, коли поспішали на вулицю? Дістаньте телефон і відкрийте додаток Aqrar Home, через який Ви можете легко відключити всі електроприлади в своєму будинку.

З режимом таймера Ви можете вести безтурботне життя

Функція таймера не тільки зменшує споживання енергії, що позитивно позначається на довкіллі, але і робить використання побутових приладів ще зручніше, при цьому продовжуючи термін їх служби. Наприклад, Ви можете встановити таймер для пристрою, який буде автоматично вимикатися після Вашого відходу на роботу і включатися за півгодини до повернення додому, забезпечуючи комфортну температуру при знаходженні будинку.

Розумне з'єднання - стабільне і зручне

Переваги протоколу Zigbee змушують інтелектуальні пристрої швидко реагувати і працювати безперебійно. Навіть якщо мережеве з'єднання перервано, локальна автоматизація між інтелектуальною розеткою і датчиками працює.

  • Світло включається при відкритті дверей
  • Світло включається, коли хтось проходить повз
  • Включення і вимикання вентилятора одним натисканням кнопки

Звіт про фактичне споживання енергії

Розумна розетка Aqara може реєструвати споживання енергії побутовими приладами на щоденній або щомісячній основі, допомагаючи вам контролювати споживання енергії і економити гроші на щомісячних рахунках за електроенергію.

* Розумна розетка Aqara не підтримує пристрої зі струмом більше 16 А.

Захист від перегріву і перевантаження

Коли потужність навантаження або температура вилки перевищує встановлений стандарт, розетка автоматично відключає живлення, щоб уникнути будь-якої небезпеки.

Множинні запобіжні заходи для забезпечення вашої безпеки

У Aqara Smart Plug використовується вогнестійкий матеріал класу V-0, тому він безпечний і надійний. Розетка оснащена захисним кожухом для запобігання випадкового ураження електричним струмом. Вона може підтримувати побутову техніку з максимальною споживаною потужністю 2300 Вт.

Комплект для здорового повітря в дитячій

Датчик вологості і температури + Розумна розетка + G2H CameraHub

Подбайте про те, щоб вашій дитині завжди дихалося легко і вільно. У цьому вам допоможе комплект для здорового повітря в дитячій. Цей набір розумних гаджетів від Aqara дозволить автоматично вмикати зволожувач або вентилятор для підтримки ідеального клімату для вашої дитини навіть без вашої участі. А також дасть вам можливість перевіряти температуру в приміщенні і контролювати кімнату вашої дитини в реальному часі прямо зі свого смартфона.

Як це працює? Коли датчик фіксує зниження рівня вологості в кімнаті, він передає сигнал на розетку, до якої підключений зволожувач і автоматично запускає пристрій. Як тільки оптимальний рівень вологості буде досягнуто, система визначить це і відключить зволожувач. Все максимально просто і зручно. При цьому для зв'язку між собою гаджети використовують G2H CameraHub, який працює і в якості хаба, і ip-камери відеоспостереження одночасно.

Комплект автоматизації житла

Hub + Контролер штор + Бездротовий вимикач + Розумна розетка

Зробіть свій будинок розумнішим і комфортнішим за допомогою цілого набору гаджетів від Aqara, які допоможуть вам повністю автоматизувати багато побутових процесів. Наприклад, налаштувати графік роботи освітлення, автоматичне відкриття штор вранці і закриття їх увечері, вмикання/вимикання світла одним дотиком до бездротового вимикача та безліч інших сценаріїв.

Між собою гаджети взаємодіють завдяки підключенню до хабу управління.

Комплект «Доброго ранку»

Hub + Контролер штор + Розумна розетка + Бездротовий вимикач

Почніть свій день комфортно з Aqara і комплектом датчиків, які візьмуть виконання дрібних повсякденних дій на себе, дозволяючи вам насолоджуватися кожною хвилиною свого ранку. Налаштуйте автоматичне відкриття штор до часу вашого пробудження, наприклад, о 7:00. А завдяки розумній розетці, до якої може бути підключена найрізноманітніша техніка в будинку, можна дати команду на включення очищувача повітря, чайника і, наприклад, мультиварки одним натисканням кнопки в смартфоні або на бездротовому вимикачі. Просто налаштуйте сценарії роботи гаджетів Aqara під свій графік і звички.

Між собою гаджети взаємодіють завдяки підключенню до хабу управління.

Комплект «Доброї ночі»

Hub + Контролер штор + Розумна розетка + Настінний вимикач

Зробіть відхід до сну максимально простим і приємним. Завдяки спеціальному набору розумних гаджетів від Aqara вам навіть не доведеться вставати з ліжка, щоб вимкнути світло. Просто скажіть «На добраніч» своєму голосовому помічнику, і система вимкне весь світ, закриє всі штори і активує «Режим сповіщення».

Між собою гаджети взаємодіють завдяки підключенню до хабу управління.

Комплект автоматизації повернення додому

Hub + Контролер штор + Розумна розетка + Настінний вимикач + Розумний дверний замок

З набором гаджетів Aqara ви зможете зробити повернення додому набагато комфортнішим. Просто відкривайте двері з розумним замком через відбиток пальця або пароль. І ніяких ключів, які потрібно шукати по всіх кишенях. Відразу після відкриття дверей можна налаштувати автоматичне відкриття штор завдяки розумному контролеру штор, а також вмикання освітлення у вітальні за сигналом від розумного вимикача і навіть включення зволожувача і обігрівача за допомогою розумної розетки. Це так просто і зручно, що вам обов'язково сподобається жити в будинку, який завжди готовий до вашого повернення.

Між собою гаджети взаємодіють завдяки підключенню до хабу управління.

Комплект автоматизації виходу з дому

Hub + Розумна розетка + Настінний вимикач

Ви коли-небудь у поспіху виходили з дому і розуміли, що забули вимкнути праску, світло або іншу побутову техніку? З продуктами Aqara, ви зможете перевіряти стан ваших електроприладів і віддалено відключати їх через свій телефон або за допомогою голосового помічника.

Між собою гаджети взаємодіють завдяки підключенню до хабу управління.

Комплект для офісу

Hub + Датчик руху + Настінний вимикач + Контролер штор + Розумна розетка + Бездротовий вимикач

Aqara допоможе зробити ваш офіс розумним. Досить налаштувати потрібний сценарій і, коли ви входите в приміщення, штори будуть автоматично відкриватися, а коридор висвітлюватися. Ви також можете включити режим презентації з ідеальною налаштуванням освітлення і атмосферою одним натисканням кнопки. А коли ви залишаєте офіс, все освітлення і електроприлади можуть автоматично вимикатися, якщо рух в приміщенні не буде зафіксовано.

Між собою гаджети взаємодіють завдяки підключенню до хабу управління.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Ні

Інтерфейс

Zigbee

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android, iOS

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Управління на відстані; Режим таймера; Голосове керування; Енергетичний моніторинг; Захист від перегріву і перевантаження; Напруга живлення: 250 В ~, 50/60 Гц; Потужність комутації: до 2300 Вт; Максимальний струм: 10 А; Допустима температура: 0°C ... + 35°С; Допустима вологість: 0 - 95% відносної вологості

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

62 х 77,5 мм

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Розетка; Інструкція

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Розумна розетка Aqara Smart Plug (EU) SP-EUC01/AP007EUW01