Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Комплект бездротової сигналізації Ajax StarterKit Plus (Black) 000012254

Код:642245
Є в наявності
Комплект бездротової сигналізації Ajax StarterKit Plus (Black) 000012254 фото
Комплект бездротової сигналізації Ajax StarterKit Plus (Black) 000012254 фото
Комплект бездротової сигналізації Ajax StarterKit Plus (Black) 000012254 фото
Комплект бездротової сигналізації Ajax StarterKit Plus (Black) 000012254 фото
Комплект бездротової сигналізації Ajax StarterKit Plus (Black) 000012254 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 129 ₴
12 999
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розширений стартовий комплект системи безпеки Ajax. Підходить для захисту будинку, квартири, офісу або комерційного приміщення від вторгнення. У комплекті інтелектуальна централь Hub Plus, датчик руху MotionProtect, датчик відкриття DoorProtect, брелок з тривожною кнопкою SpaceControl.

Особливості:

  • Аутентифікація для запобігання підміни
  • Сповіщення про глушіння, шифрування зв'язку
  • Тампер проти несанкціонованого фізичного втручання
  • Допомагає захистити від вторгнення через вікна та двері
  • Використовує Wi-Fi, Ethernet, WCDMA та GSM для надсилання тривог власнику системи та на пульт охорони
  • Керується за допомогою мобільного додатку та брелока

Основа для максимального захисту

StarterKit Plus — відправна точка для побудови комплексної системи безпеки від зламу, пожежі та затоплення. До нього під’єднується до 150 різних датчиків та до 50 камер. Шляхом використання додаткових пристроїв комплект масштабується під приміщення будь-яких розмірів: дворівневу квартиру, триповерховий особняк, офіс, магазин або кафе, складське приміщення.

Миттєве надсилання тривог

Зв'язок між датчиками та хабом забезпечує технологія дальньої дії Jeweller. Завдяки їй датчики можна розміщувати на відстані до 2000 метрів. Jeweller унеможливлює підміну та перехоплення сигналу, шифрує всі дані, здатний розпізнати глушіння. Якщо трапиться інцидент, тривога від датчика до хабу передається за 0,15 секунди, а далі надсилається одним з чотирьох каналів зв'язку — Wi-Fi, Ethernet, WCDMA та GSM — власнику на смартфон та на пульт охорони.

Просте встановлення

StarterKit Plus встановлюється за 30 хвилин. Для цього буде потрібно мінімум інструментів та зусиль. Всі пристрої готові до роботи з коробки: введені стандартні налаштування, встановлені батарейки. Інтерактивний гід у мобільному додатку допоможе під’єднати датчики та протестувати зони виявлення. Якщо потрібне професійне встановлення, завжди можна звернутися до інсталяторів.

Гнучке налаштування доступу

Для керування StarterKit Plus використовуються брелоки та безкоштовний мобільний додаток. До 99 людей можуть знімати та ставити систему під охорону, запрошувати друзів стежити за приміщенням, отримувати повідомлення та реагувати на тривоги. Адміністратор системи керує доступами і може обмежувати можливості кожного користувача.

Професійна охорона

Охоронні компанії приймають StarterKit Plus для під’єднання до пульту моніторингу. У разі тривоги група швидкого реагування прибуде на місце події за 3-7 хвилин, щоб затримати зловмисника. Додатково можна замовити послугу виїзду після натискання тривожної кнопки, щоб професіонали із захисту цілодобово охороняли ваш спокій.

 

При наявності SIM-карти в комплекті, SIM-карта активована одразу при відвантаженні від компанії Life. За умовами мінімального тарифного плану, за збереження номера будь-який оператор бере оплату 5 грн/місяць, що може відобразитися на балансі у вигляді від'ємної суми. SIM-карта не є обов'язковою складовою комплекту, її може і не бути. У будь-якому випадку, користувач в праві купити будь-яку іншу SIM-карту або ж поповнити рахунок вже наявної в комплекті.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Так

Інтерфейс

Радіоканал

Ethernet

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android, iOS

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Максимальна кількість пристроїв в системі: 150; Максимальна кількість користувачів: 99; Час доставки сигналу тривоги: 0,15 c; Термін роботи датчиків при щохвилинних пінг: До 7 років; Радіопротокол Jeweller: Діяльність зв'язку з датчиками - до 2000 м на відкритому просторі; Двосторонній зв'язок між пристроями; Робочі частоти - 868,0-868,6 МГц; Саморегульована потужність радіосигналу - до 20 мВт; Блочне шифрування, засноване на алгоритмі AES; Період опитування датчика - 12-300 секунд; Підтримка SIM-карт: Micro SIM 2G і 3G; Живлення від мережі: 110-240 В; Резервний акумулятор: Li-Ion 2 А · год; До 16 годин автономної роботи при вимкненому Ethernet і Wi-Fi; Відеоспостереження: IP-камери з RTSP

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Аккумулятор

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

Централь: 162,7 х 162,7 х 35,9 мм; Датчик руху: 110 х 65 х 50 мм; Датчик відкриття: 20 х 90 мм; Брелок: 65 х 37 х 10 мм

Вага

320 г

Колір

Чорний

Матеріал

Пластик

Комплектація

Інтелектуальна централь другого покоління; Бездротовий датчик руху; Бездротовий датчик відкриття; Бездротовий брелок

Найпопулярніші запити в категорії Комплект бездротової сигналізації Ajax StarterKit Plus (Black) 000012254