Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Бездротовий контролер Xiaomi Mi Smart Wireless Switch (YTC4040GL/YTC4017CN)

Код:670950
Немає в наявності
Бездротовий контролер Xiaomi Mi Smart Wireless Switch (YTC4040GL/YTC4017CN) фото
-13%
Вигода 50 ₴
cashback iconКешбек 3 ₴
349

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Інновації для вашого дому

Хочете зробити взаємодію з пристроями системи розумного будинку Mi Home більш простою та зручною? У цьому допоможе ультракомпактний бездротовий контролер Xiaomi Mi Smart Wireless Switch. Виконаний у форматі кнопки, він розпізнає 3 варіанти натискання і стане чудовим вибором для керування світильниками, сигналізацією, а також іншими smart-девайсами. А самоклейний майданчик дає можливість зафіксувати аксесуар на стіні або фасаді меблів.

 

Особливості:

  • Підтримує керування декількома smart-девайсами
  • Сумісний з системою розумного будинку Mi Home
  • Бездротове з'єднання за протоколом ZigBee
  • До 2 років роботи від однієї батарейки CR2032
  • Самоклейний стікер для кріплення на стіну
 

Зручне керування

Одна кнопка дозволяє керувати одразу декількома розумними пристроями. А все завдяки тому, що вона розпізнає 3 варіанти натискання: клік, подвійний клік та клік з утриманням. Наприклад, за першим способом взаємодії можна запрограмувати увімкнення світла у вітальні, за другим активацію очисника повітря, а за третім – постановку будинку на сигналізацію.

 

Тривожна кнопка

Переваги Xiaomi Mi Smart Wireless Switch обов'язково оцінять сім'ї з дітьми або літніми людьми. А все завдяки тому, що аксесуар без зусиль програмується як тривожна кнопка. При її натисканні на ваш мобільний пристрій миттєво надійде сповіщення. Так ви завжди знатимете, якщо близьким знадобиться допомога.

 

Дверний дзвінок

Ще один варіант застосування контролера – бездротовий дверний дзвінок. Для цього достатньо створити у додатку Mi Home сценарій відтворення мелодії на динаміці сумісного шлюзу, який автоматично запускатиметься при натисканні на кнопку. Також можна запрограмувати додаткове сповіщення на смартфон, щоб ви знали про дзвінок у двері, навіть якщо перебуваєте далеко від дому.

 

Стабільний зв'язок

З'єднання між контролером та шлюзом системи розумного будинку* здійснюється за бездротовим протоколом ZigBee, що відрізняється високою надійністю та захистом при передаванні даних. Крім того, технологія споживає мінімум енергії, а тому на одній батарейці CR2032 кнопка пропрацює до 2 років (точний час залежить від інтенсивності використання пристрою).

 

Стильний та компактний

Як і всі вироби екосистеми Xiaomi, бездротовий контролер порадує досконалим дизайном. Він отримав витончений круглий корпус з білого пластику діаметром 5 сантиметрів і товщиною 1,4 сантиметра. Він без зусиль впишеться в інтер'єр сучасного житла, а вам лише залишилося підібрати зручне місце розташування девайса і прикріпити його за допомогою самоклейного стікера.

* Для роботи кнопки потрібен Mi Smart Home Multifunction Gateway 3 або інший сумісний шлюз.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Ні

Інтерфейс

Zigbee

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android, iOS; Здатність працювати з іншими пристроями Xiaomi

Використання на вулиці

Ні

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Габарити і вага

Вага

20 г

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Найпопулярніші запити в категорії Бездротовий контролер Xiaomi Mi Smart Wireless Switch (YTC4040GL/YTC4017CN)